Sertificat de selection

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
1111

Sertificat de selection

Мнение от 1111 »

Nyakoi znae li dali sertifikatut za selekstia moje da se udaljava? Ako da, kak i za kolko vreme stava? Blagodarya predvaritelno.
marinaro

Мнение от marinaro »

Какво имаш впредвид това "удължава"? А иначе сертификата важи 3 години, и след това може да се поднови за още, без да се налага да ходиш пак на интервю.
1111

Мнение от 1111 »

Imam predvid tova che moya sertifkat izticha prez mai 2004, moga li da go udalja?
marinaro

Мнение от marinaro »

На нашето интервю, интервюиращия ни каза че срока на сертификата може да се поднови, но как става не знам. Ето ти телефона на консулството в София 02/943-37-04. Там ще ти кажат какво да направиш. Аааа, интервюиращия също ни каза, че и при загубен сертификат пак се подновява, без да се ходи на интервю, нямало никакви проблеми.
1111

Мнение от 1111 »

Mnogo blagodarya za informatziata, marinaro. Mislsih li che shte mi kajat neshto v Konsulstvoto? Tam ne sa ot nai-lubeznite, no vse pak shte probvam. Az misleh da pisha direktno do Viena, no nyamam konkretna prichina zashto dosega ne sam zaminala i zashto iskam udaljavane na sertifikata. Kakto i da e, shte probvam.
Заключено