Баба Тереза, ака Стрина почнала да пише умни и интересни неща. Ето, че можело. Ура!
Джон Кери обясни защо няма да пътувате скоро без визи до САЩ
Re: Джон Кери обясни защо няма да пътувате скоро без визи до
Бре, да се не надяваш 
Баба Тереза, ака Стрина почнала да пише умни и интересни неща. Ето, че можело. Ура!
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
- Bistra
- Напуснал форума
Точно заради имотите референдум няма да успее никогаж. Спомни си Мароа, защо я изритаха. Щото се беше запънала като магаре на мост заради този референдум. А на повечето хора къщата им е инвестиция, така че само да чуят, че имотите им ще си намалят стойността, материализмът автоматично надделява над национализма. За другото си прав, заради това и слагам там минимума, колкото в момента да имам да получавам, отколкото да дължа.pumpy написа: Искаше ми се да ти повярвам, но не мога. Погледни статистиката за Лас Вегас, Детройт и Монреал около поредния референдум и пак ще си говорим за стойност и запазване.
Относно данъците също е една измама - не намаляваш, а отлагаш данъци, но дали пестиш ще разбереш след 20 години и ако тогава най-ниската ставка е 40%, то нищо няма да си спестил....
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
- Bistra
- Напуснал форума
Bistra, моля, Мравоядчо, да не отпътуваш и ти към Игнорариума!grozdan написа:Бре, да се не надяваш
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Няма да ти казвам през кое ми е в коя листа ще ме сложиш.Bistra написа: Bistra, моля, Мравоядчо, да не отпътуваш и ти към Игнорариума!
За да ти направя кефа обаче ето:
Сакън, ма како, въх, нидей ма слага в листята, ни мо'а го преживея!
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
- Bistra
- Напуснал форума
Ще съм ти много признателна, ако не ме коментираш! Ако имаш да кажеш нещо по темата, кажи! Емоционалните изблици (Ура! Въх! Ох! Ах!... etc.) дома, на жината! Казах! Точка! 
Не позна! Признанието ти не струва, нито ме интересува. Слагай ме на първо место в списъка, това ми е целта в живота.Bistra написа:Ще съм ти много признателна, ако не ме коментираш! Ако имаш да кажеш нещо по темата, кажи! Емоционалните изблици (Ура! Въх! Ох! Ах!... etc.) дома, на жината! Казах! Точка!
От друга страна БГ трябва да ратифицира канадското Търговското споразумение с ЕС до 2016 вкл. и това може да не стане, ако канадците не премахнат визите за Румъния и БГ...Зависи колко ще загубят от такова протакане в пари. Има вероятност канадците да отворят границите дори и Щатите да си продължат с визите....
Хайде няма нужда!Бобо написа:От друга страна БГ трябва да ратифицира канадското Търговското споразумение с ЕС до 2016 вкл. и това може да не стане, ако канадците не премахнат визите за Румъния и БГ...Зависи колко ще загубят от такова протакане в пари. Има вероятност канадците да отворят границите дори и Щатите да си продължат с визите....
Тук и без Вас си имаме достатъчно паразити в социалната система.
Ще го ратифицират, и със визи. БГ е много малка за да извива ръцете на ЕС. Щото ще и спрат траншовете и другите вересии.Бобо написа:От друга страна БГ трябва да ратифицира канадското Търговското споразумение с ЕС до 2016 вкл. и това може да не стане, ако канадците не премахнат визите за Румъния и БГ...Зависи колко ще загубят от такова протакане в пари. Има вероятност канадците да отворят границите дори и Щатите да си продължат с визите....
Embrace your climate change!
Bistra написа:М-Да, като ги гледам моите връстници там си викам: "Толкова ли сме остарели? ...Явно, толкова!"![]()
Ама, щото на нас не ни личи, бе!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Файтъра не го убеждавай! Той знае.![]()
Я да видим, кой сега е маргиналът?
Да, от снимката със ските ни гледа една прекрасна 30 годишна красавица
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- optics
- Модератор
Няма какво да се лъжем - с палмата си е за предпочитане 
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Сори, първото место си го не давам.grozdan написа:Не позна! Признанието ти не струва, нито ме интересува. Слагай ме на първо место в списъка, това ми е целта в живота.Bistra написа:Ще съм ти много признателна, ако не ме коментираш! Ако имаш да кажеш нещо по темата, кажи! Емоционалните изблици (Ура! Въх! Ох! Ах!... etc.) дома, на жината! Казах! Точка!
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
А, Павле, нема да се разбереме така. Или първи или нищо! То втория е първия лузър, егати.Павел написа: Сори, първото место си го не давам.
Взимай и второто ако все още ти го дават защото попаднеш ли в моя списък ще заемеш чак почетното 13-то мястоgrozdan написа:Или първи или нищо! То втория е първия лузър, егати.
- Bistra
- Напуснал форума
Леле до 13 ли ги докара?yahoo написа:Взимай и второто ако все още ти го дават защото попаднеш ли в моя списък ще заемеш чак почетното 13-то мястоgrozdan написа:Или първи или нищо! То втория е първия лузър, егати.
Значи аз все пак съм най-толерантна.
По-добре късно, отколкото никога да се замислиш над сентенцията. "Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той."
Ама не виждам какъв им е проблемът,та чак и специална тема пуснаха?
Кой на кое място? (предполагам, че за това става въпрос, щото от няколко дни Мравоядчо не го чета)
Слагат ме в една листа и автоматично се изстрелват в wonderland, където си контактуват само с олимпийски шампиони или в краен случай военни.