Имам нужда от спешна помощ!
Имам нужда от спешна помощ!
Здравейте приятели, спешно се нуждая от вашата помощ ще ви бъда много благодарен, ако някои от вас може да ми даде информация. Минахме медицинските Януари месец, но от Посолството в Букурещ ни поискаха свидетелства за съдимост от Канада(тъй като сме живяли там преди време). Пуснал съм всички документи до канадската полиция, след което ми отговориха че отговора директно ще изпрати в Румъния, но вече повече от 4 месеца нищо правя отчаяни опити да се свържа с Посолството в Румъния като пратих повече от 4 е-майла, няколко факса и се опитвам да се свържа непрекъснато по телефона на който се включва само секретар. Телефона на Юлия Боховски също е включен на секретар. Моля ви ако имате някакви телефони или е-майли и също за съвет, ако някой от вас се е сблъскал с подобна ситуация да ми каже как да постъпя в този случай, тъй като времето напредва и медицинските ни изтичат в края на Януари. Благодаря ви предварително.
- sara
- Рошава гарга
Re: Имам нужда от спешна помощ!
по принцип за такива случаи трябвало да се контактне бг посолство в съответната страна (при мен не помогна, защото не благоволиха да отговорят:) )
другото е ако може с пълномощно някой от града, където си бил да ти го извади (но следва човекът да попита на място как стават тези неща). При мен това беше начина, но не беше канада де...
но може да се пробваш...
другото е ако може с пълномощно някой от града, където си бил да ти го извади (но следва човекът да попита на място как стават тези неща). При мен това беше начина, но не беше канада де...
но може да се пробваш...
Имам си тук почти съседка-българка-Нели ,която преди година имаше същия проблем (ако се поровиш по форума,ще откриеш мненията и).Чакаха доста повече от 4 месеца ако не се лъжа...Чакането на свидетелства за съдимост от Канада е общо взето дълга процедура.На тях им искаха отпечатъци-не знам как е сега...
Общо взето,тя много,много се притесняваше, но отдавна вече е тук, работи и се чувства прекрасно.
Общо взето,тя много,много се притесняваше, но отдавна вече е тук, работи и се чувства прекрасно.