maika s dete pred intervu...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lidiya
Обратна връзка:

maika s dete pred intervu...

Мнение от lidiya »

imam nujda da razbera kakvo da kaja na intervuto za ba6tata na da6terya mi.
s nego sme v dobri otno6enia, no ne sme jeneni i ne jiveem zaedno. toi mi e dal suglasieto si da zamineme s deteto.
kakvo bi bilo nai-podhodia6to da kaja na intervuto za negovoto otno6enie kum nas s deteto, taka 4e da ne prozvu4i zle.
toi niama da idva s nas.

ako ima shoden slu4ai molia pi6ete mi...
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdravei Liduya,
Ne znam dali znaesh, no saglasieto na bashtata triabva da bade v pismen vid, notarialno zavereno,moje i da ne e prevedeno na French,zashtoto prevodachkata shte go prevede v momenta :roll:
Ako niamash takav dokument i interviewto mine uspeshno niama da ti dadat sertifikata za selektsia i shte triabva ili da hodish otnovo v Sofia ili da prashtash dokumenta s prevod do Viena :? i otnovo da chakash da si poluchish sertifikatite po poshtata(mnogo raztakavane za nishto)
Ashto se otnasia do bashtata prosto kaji,che ste v dobri otnoshenia,no ne jiveete zaedno,tova e dostatachno :wink:
Jelaia vi kasmet! :P
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Mi toi samo ako se vodi bashta triabva da ima deklaracia inache neznam sigurno nishto ne triabva ako v akta za rajdane niama bashta
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Съгласен съм с Kpetrov. Бащата на детето трябва да има родителски права над него по условията на СК, за да е необходима нотариално-заверената декларация, че е съгласен с емигрирането на детето и майката. Това ще рече, че трябва да е законноустановен произхода по баща на детето. А призхода по баща се установява или с акта за раждане на детето (ако бащата е вписан в него), или чрез припознаване на детето от бащата по реда на чл.36 от СК.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
nobleman

Мнение от nobleman »

...............
Последно промяна от nobleman на Пон Фев 14, 2005 5:06 am, променено общо 1 път.
Аватар
rose

Мнение от rose »

Nobleman,
Tova e moe mnenie,ako prochetesh vnimatelno Kreptov i Linko shte razberesh, che te govoriat za ustanoviavane na bashtinstvo, ako deteto niama zapisan bashta v akta za rajdane :wink:
Di ana
Обратна връзка:

Мнение от Di ana »

Pri polozenie che njamate brak i popechetilstvoto na deteto e dadeno na teb tova ,koeto ti trjabva e samo notarialno zaverena deklaracia ot bashtata che e saglasen dateto da patuva zad granica s cel imigracia v Canada.Tova poslednoto e vazno da bade upomenato.
Na intervuto te njama da ti zadavat vaprosi ot lichen harakter.
Razglezda se samo tvojata kandidatura i tazi na deteto.
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

vsu6tnost iskah da razbera to4no tova -dali 6te mi zadavat vuprosi ot li4en harakter ...." za6to ne sme se ojenili, za6to ne jiveem zaedno i dr. "
deteto e pripoznato, no toi mi e dal notarialno zavereno pulnomo6tno.
spored otgovorite vi to mi e dostatu4no na intervuto, kakto i za zaminavane.

iskrenno vi blagodarya za otziv4ivostta :)))
nobleman

Мнение от nobleman »

Lidiya,и аз мисля като останалите, че никой няма да ти задава въпроси от лично естество. Що се отнася до другото, гледай да си опечеш работата с бащата на детето ти, за да можеш един ден да го изведеш зад граница.Успех!
Аватар
avve
Обратна връзка:

здравей!

Мнение от avve »

здравей лидия!
аз също ще кандидатствам сам с дете по позиция разделени -т.е. без развод! след като пуснах писмо до Виена какъв документ ще ми трябва за моя случай те ми отговориха - само нотариално заверена декларация от бащата, че пуска детето!
иначе съм говорила с други в нашето положение - задават например въпроса - как бащата ще вижда детето?? подготви се за всякакви въпроси - и от личен характер! аз също мисля какво да кажа в моя случай!? но на мен все още не ми предстои скоро това - ще ти пиша ако науча нещо по-подробно! успех
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

podgotvi se vsiakakvi vaprosi .na tema deca i semeistvo sa mnogo chustvitelni.moje da te pita kakvoto si iska .triabva da imash deklaracia s saglasieto na bashtata
THE LAST LINE OF DEFENSE
Заключено