Въпрос за проверка на статуса

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Goro-kosata

Въпрос за проверка на статуса

Мнение от Goro-kosata »

Привет на всички!

Моля ако някой може да ми каже как точно става проверката на статуса, да ми даде адреса. Досието ни е заведено на 9ти Юли, не сме получили медицински / има време/, но сме любопитни да си проверим статуса.
:roll: :?:
sashka

Мнение от sashka »

--------------------------------------------------------------------------------

https://services1.cic.gc.ca/ecas/Authen ... ret=fileNo
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Рано ти е още Goro :roll: ще трябва още да почакаш. Ние си получихме нашите медицински 4 дни преди изтичане на 3-те месеца от завеждане на досието. А статуса ни се промени 1 месец преди да ги получим. Ама то си е относително. Ако питаш мен, по-добре по-често си проверявай пощата, по-малко разчитай на статуса. И ако след изтичане на 3-те месеца все още ги няма, тогава им пишеш и-мейл или звъниш по телефона. Отговарят на и-мейлите в повечето случаи. Така че чакане му е майката :(
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Goro-kosata

Мнение от Goro-kosata »

Много ви благодаря за инфото. Ами ще чакаме, то явно че и да искам по- бързо до Канада неможем да стигнем. :smhair:
Заключено