ima li morqci-emigranti v Canada?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
ghr

ima li morqci-emigranti v Canada?

Мнение от ghr »

Zdraveite,

imam interviuw na 20oct.,pomo6nik kapitan i 6te sym mnogo blagodaren da nqkoi kolega da mi pi6e ka e po na6ata rabota tam
blagodarq :shock:
Botzo

Мнение от Botzo »

Здравей ghr,
в началото искам да уточня че не съм ти колега. Но по принцип като се емигрира човек трябва почти да забрави това което е правил до този момент. Едно на ръка че дипломите не важат и трябва да се защитатав и друго е че дори и да се защитят винаги ще ти пише че си завършил някаде другаде, а не в Канада. Факт който няма много да ри помогне за намирането на работа по спецялността. Не вибаги хората имат желанието пък да започват да учат отново за придобиване на месна диплома.
Това което мога да ти кажа е че света е малък и голям. Ри мини интервюто, вземи сертификата, кацни на Канадска земя. А после .......... каквото сабя покаже. Никога не се знае какво и от каде ще те угрее. Знам го от опит.

Успех на интервюто.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Пиши на Dimitar Kolev.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Botzo

Мнение от Botzo »

Lub0 написа:Пиши на Dimitar Kolev.
А ако не знае как ето линка за лично съобщение.

http://bgcanada.server306.com/pforum/pr ... ile&u=1461
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Има много кандидат емигранти - моряци.
А пък аз съм и тука-пиша ти лично съобщение!
Аватар
VanBC
Модератор

Re: ima li morqci-emigranti v Canada?

Мнение от VanBC »

ghr написа:Zdraveite,
imam interviuw na 20oct.,pomo6nik kapitan i 6te sym mnogo blagodaren da nqkoi kolega da mi pi6e ka e po na6ata rabota tam
blagodarq :shock:
Ами-и-и ... не е добре. Във Ванкувър има доста бивши моряци, но повечето от тях са си сменили професиите. Има няколко които продължават да плават под чужд флаг със същите фирми с които са плавали преди да дойдат в Канада, а тези които са се устроили на канадски кораби се броят на пръсти. Не знам как е по източното крайбрежие ...
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Аз честно не мога да разбера защо ще искаш да емигрираш в Канада и да продължиш да си моряк.
Например последния ми капитан Милко Казаков е от Торонто и продължава да си пътува с Валиант/Грималди през варненския офис си получава контрактите.
Аре ако се уредиш за пилот-О'К или ако си решил да правиш кариера по луксозните пасажери ,където не е възможно без подходящия паспорт-Канадски,английски,Германски.Норвежки.
Но инъче ми се струва ,че все още в Бг ще си останеш с по-висок стандарт USD 4000/5000 на месец в бг е повече отколкото в Канада...
Та пратих лично съобщение- дадох телефон на наскоро получил виза пом.капитан ,който още е в Бг.
Питай конкретни въпроси-ще помагаме с каквото можем
nobleman

Браво!

Мнение от nobleman »

Браво Колев! :idea: Добре го каза! Мога само да добавя, че докато има море, ще има и моряци - а нашите си ги бива, е малко на старите - английският им куца, но младите са Супер!
Joy

Мнение от Joy »

Ето една руска тема за моряците в Канада. Може пък някой да си извади полезна информация... :roll:

http://canada.ru/cgi-win/htforum?open=9 ... 98&page=20
Аватар
ghr

Мнение от ghr »

joy, blagodarq mnogo za linka :twisted:
Заключено