fighter написа:roumensp написа:Един път съм влизал в боди шоп и за предна броня, врата и колело (и 4 нови гуми по мое желание) сметката беше над 5 хиляди, които щяха да ми излезнат през носа, ако не си плащах застраховка за collision.
Преди 3 месеца един от нашите шофьори при маневра с камиона подпира паркиран ван. Доколкото разбрах му е огънал предни броня, калник и капак, както и чупи едното огледало. Прди седмица дойде фактурата по щетата - 5300$.
Тъпото в случая е, че вината е персонална, а го отнася компанията. Щетата може да бъде покрита от застраховката ни, но после застраховката на камиона ще скочи до 9000$ годишно. Ако ние заплатим щетата, това няма да се отрази на застраховката.
Мухата да сподели как стоят нещата в Онтарио, че и без това за в бъдеще ще ме интересува.
уелкъм ту канада
нещата и в Онтарио стоят по същия начин Дарлинг
аз навремето като разправях,че да започнеш работа като един проз шофьор в канада е почти толкова сложно и трудно колкото да започнеш на гавърмент джоб,ма само ми се подигравахте.
ей заради тая застрахователна мафия особенно в къмършал транспорта за да те наеме транспортна фирма минаваш през иглени уши,щото ако случайно одраскаш нечий чужд калник ставаш за фирмата невъзможно скъп,освен ако фирмата не е от големите акули манополисти които са в състояние да платят дебели пакети и ползват големи отстъпки за брой застраховани единици
правилно си се светнал,или плаща вашата фирма щетата или ако инш компанията плати следващата година премията и става дабъл.
имате право на избор
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?