Othvurlena aplikacia
- estoyanova
- Обратна връзка:
На приятел с автоматизация на производството също му отказаха.Има нещо около този техникум,но не знам какво.Що се касае до докс на английски не съм сигурна,че е проблем,защото и в момента има хора които изпращат докс на английски но нямат проблеми.Те дори пишат 5 на френски 10 на английски и минават.Виж дали не си ги излъгал с някои документи,трудови договори и т.н.Според мен проблемът е в документите ти!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
- estoyanova
- Обратна връзка:
Bratche, nema da se puashish!
Sega, izchakay da mine malko vreme, primerno dva-tri meseca i prashtay vsichko na frenski i togava povyarvay mi, shte te odobryat. Teya tuk sa takiva fanatici na tema ezik v kvebekskoto pravitelstvo, che ti e bedna fantaziyata. Az lichno sam se paril nyakolko pati sas selskite im nomera, dokato razbera, che au Quebec frenska duma, jelezni vrati otvarya. No, se nablyudava i druga zavisimost. Kolkoto poveche si podobryavam frenskiyat i kolkoto poveche te me karat da go govorya, az tolkova po-malko iskam da se mestya ot Ontario i tolkova poveche ne mi se govori frenski.
Ima hora, koito sa doshli tuk i s popalneni dokumenti na angliyski, yavno do kasmet opira rabotata, no az te savetvam da ne drpash kotaraka za opashkata poveche i da popalnish vsichko samo i edinstveno na frenski. Man, ti znaesh li az do kakvi izcepki stignah. Dadoh im preporaka za daskal po angliyski ot bivsh rabotodatel, prevedena na frenski.
Ama, nali znaesh, paren- kasha duha. A, na tebe bonne chance, gore glavata i smelo napred! 

Ima hora, koito sa doshli tuk i s popalneni dokumenti na angliyski, yavno do kasmet opira rabotata, no az te savetvam da ne drpash kotaraka za opashkata poveche i da popalnish vsichko samo i edinstveno na frenski. Man, ti znaesh li az do kakvi izcepki stignah. Dadoh im preporaka za daskal po angliyski ot bivsh rabotodatel, prevedena na frenski.

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

-
- Обратна връзка:
Othvarlena aplikacia

Ako se ojenish za dama,koyato ima tova.koeto ne ti dostiga v tochkuvaneto,zasto da ne tragnete zaedno na dalag pat?! Jivotat e za dvama!!!

Pak mojem nyakoi den da piem po edno Shumensko specialno na Kioshkovete.

Vsastnost ima li Shumenci vav foruma?