zdr
KAK STAVA plashtaneto na pismoto za PASSPORT v dvete posoki???
dnes reshix da gi pratya s UPS Haskovo
10 minuti govorex ot moya GSM...
kato doide mom4eto neznaeshe kak da platya i za obratno
TOI MI RAZVIVA TEORII 4e TRYABVALO DA PISHA V PISMOTO SI DA MI VARNAT PASPORTA S UPS Romania te znaeli kak da se svarjat s tyax i sega tryabvalo da platya samo ednata posoka TA NE GO PUSNAX
KAK STAVA NOMERA ili v Vtornik i bez tova shte xodya do Sofia
Tam ot klona na Slaveikov mnogo xora znam 4e sa podavali
TA MOLBATA MI E TRYABVA LI DA PISHA NESHTO DOPALNITELNO VATRE
valBG
PRASHATNE NA PASSPORT kak stava plashtaneto???
-
- Обратна връзка:
Zdr...
Izpolzvai Speedy...Struva 12 Euro v edna posoka ...Predplashta se oste 12 Euro za da ti go varnat, popalva se deklaracia ot sluzitelja che pasporta ste izliza zad granica,sluzitelja se zanimava s vsichko tova,ti se podpisvash i sled okolo 15 dni si poluchavash obratno pasporta s vizata..
Tova e ...
Izpolzvai Speedy...Struva 12 Euro v edna posoka ...Predplashta se oste 12 Euro za da ti go varnat, popalva se deklaracia ot sluzitelja che pasporta ste izliza zad granica,sluzitelja se zanimava s vsichko tova,ti se podpisvash i sled okolo 15 dni si poluchavash obratno pasporta s vizata..
Tova e ...
-
Vruzka s valBg
Az susto sum ot Dimitrovgrad,ako izkash mi se obadi na tel 62207 ili mi pishi tvoiat za da se srestnem za obmiana na informacia.Az polucih pismo za vizi na 21.09.04 i si podadoh molba oste sustiat den za nov pasport.Nadiavam se do 10.10 da mi izlezne noviat i da go izprastam v Romania.Mislia da izpolzva Speedy zastoto e evtino.Kolko e validnosta na medicinskite?Tuk niakude procetoh 6meseca koeto ne mi haresva.Az znam ce e 1godina,kakva e iztinata?