Намерили България

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Намерили България

Мнение от Bistra »

myhata II написа: E па и този и жена му ли познаваш ! :rofl: :lol:
Почваш много да ме изненадваш да знаеш ! :D
Не го познавам. Аз ти дадох друг пример в оная тема. Даже ти зададох въпрос. Къде е по-добре да продаваш хот-дог в Канада или България, ама ти се направи, че не си видял, щото така ти изнася. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа: E па и този и жена му ли познаваш ! :rofl: :lol:
Почваш много да ме изненадваш да знаеш ! :D
Не го познавам. Аз ти дадох друг пример в оная тема. Даже ти зададох въпрос. Къде е по-добре да продаваш хот-дог в Канада или България, ама ти се направи, че не си видял, щото така ти изнася. ;)
Така ли, че аз от къде да знам, ако питаш батката веднага ще ти отговори че в България !
А ако питаш мен къде е по голям купон за живеене, веднага ще ти отговоря България ! :y: :rock:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: Така ли, че аз от къде да знам, ако питаш батката веднага ще ти отговори че в България !
А ако питаш мен къде е по голям купон за живеене, веднага ще ти отговоря България ! :y: :rock:
Да, ама живееш в Торонто. Що?
Моят пример беше сравнение между България и Испания. Ако питаш батката, ще ти каже същото, че в Испания е по-добре, само че той не може да си го позволи. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа: Така ли, че аз от къде да знам, ако питаш батката веднага ще ти отговори че в България !
Да, ама живееш в Торонто. Що?
Моят пример беше сравнение между България и Испания. Ако питаш батката, ще ти каже същото, че в Испания е по-добре, само че той не може да си го позволи. ;)
НЕ Е ЗАРАДИ ПАРИ !
Моята имиграция е заради тамошната система, но като се установих тук малко късно осъзнах че тези са по големи лайна !
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: НЕ Е ЗАРАДИ ПАРИ !
Моята имиграция е заради тамошната система, но като се установих тук малко късно осъзнах че тези са по големи лайна !
Е, че какво и е на тамошната система? 25 години не могат да се самоопределят...Няма контрол.Колко дълго да си си въртял синджирчето, е-хей! :party: :rock:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа: НЕ Е ЗАРАДИ ПАРИ !
Е, че какво и е на тамошната система? 25 години не могат да се самоопределят...Няма контрол.Колко дълго да си си въртял синджирчето, е-хей! :party: :rock:
Бъркаш човека, оня със синджира от кинефното казанче е в русчука и нагъва бутер ! :)
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: Бъркаш човека, оня със синджира от кинефното казанче е в русчука и нагъва бутер ! :)
Не го бъркам. Ти си тоя, дето го даде по-горе за пример. :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа: Бъркаш човека, оня със синджира от кинефното казанче е в русчука и нагъва бутер ! :)
Не го бъркам. Ти си тоя, дето го даде по-горе за пример. :)
Явно не ти е понятно термина "въртене на синджир" или се правиш на куха лейка, само и само да се заяждаш с мен, кое от двете е ако мога да попитам ? :)
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Явно не ти е понятно термина "въртене на синджир" или се правиш на куха лейка, само и само да се заяждаш с мен, кое от двете е ако мога да попитам ? :)
Точно, щото ми е понятен, не ми се връзват писаниците му. Затова и спрях да му се връзвам, ако не си забелязал.
В една конкурентна среда, ако не вземеш сам участие, няма как да ти се получи профита. Освен ако не си богат наследник, който само да се радва на благата, създадени преди него, което не е неговият случай. Не се заяждам, поне не сега.:)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

А ето сега и новината, за която никой вчера не писа, макар че беше централна тема на нашите медии, представена от Journal de Monreal (да ме извиняват англофоните - на френски е)
http://www.journaldemontreal.com/2014/1 ... ce-a-sofia"
Обаче, забележете! Няма видео, за разлика от нашите телевизии и електронни медии, които предполагам са го пуснали в най-гледаното време (сефте!) за голям уплах на децата. :fubar:
mama mia

Мнение от mama mia »

Обясни ми как се пуска видеоматериал във вестник, че ми стана интересно?
Съединението прави силата!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

mama mia написа:Обясни ми как се пуска видеоматериал във вестник, че ми стана интересно?
Статията, към която аз вчера дадох линк ( и беше изтрита) имаше приложение видео с лого на българска телевизия в долния десен ъгъл. Нали не вярваш, че съм прелетяла с машина на времето до местосъбитието и съм спретнала едно видео със смартфона си за да го кача после в ю-тюб? :lol:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ето, един друг поглед към драмата на самозапалилата се фотографка.
Нормална ли е Лидия, или е живяла ненормално
Проблемът е, че такива хора в България попадат в един омагьосан кръг. Едно обаче от време оно е било пределно ясно - от изкуство не може да се живее, в условията на свободна пазарна конкуренция. Не само в България, а навсякъде по света. Жалко, че го е разбрала по този особено мъчителен начин. :(
По-рано проформа всичко им беше гарантирано, а всъщност бе супер фалшиво, защото изкуството беше една конюктурна ниша, където големците си пласираха децата за да не работят доживот нищо.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:Ето, един друг поглед към драмата на самозапалилата се фотографка.
Нормална ли е Лидия, или е живяла ненормално
Проблемът е, че такива хора в България попадат в един омагьосан кръг. Едно обаче от време оно е било пределно ясно - от изкуство не може да се живее, в условията на свободна пазарна конкуренция. Не само в България, а навсякъде по света. Жалко, че го е разбрала по този особено мъчителен начин. :(
По-рано проформа всичко им беше гарантирано, а всъщност бе супер фалшиво, защото изкуството беше една конюктурна ниша, където големците си пласираха децата за да не работят доживот нищо.

Във Канада е същото, та даже и по зле ! :n:
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Е, анджък де! Кой казва, че духовността е за плебса?! :lol: :rofl:
Носи си там пиците и не се намесвай в непонятна за теб материя! ;)
Публикувай отговор