MrGeek написа:Как се разбират мотивите на умопобъркан тип, мухЪ? Кажи да чуем.myhata II написа:Ми Митьо, така и не разбрахме мотивите на "Убиеца"![]()
Тук вече почти уцели на топло. Патроните на келеша са му били наистина на свършване, защото само умопобъркан тип може да тръгне да прави терористичен акт с ловна пушка Уинчестър 94 (това е същия този легендарен Уинчестър модел 1894-та).myhata II написа:Но, за жалост беше опаткан от шева на охраната, който е на преклонна възраст, което също не ми се връзва, ами ако нашия келеш са му свършили патроните и е решил да се предаде вътре, "нищо не знаем" ....!!!
Заредена пушката съдържа обикновено 7 (по-рядко осем) патрона, три са били изстреляни при мемориала, вероятно е имал останали 4 в пушката. Абсолютно аматьорския избор на оръжие е причината да няма повече жертви, защото идиота явно не е искал да си хаби останалите 4 патрона, преди да влезе в парламента (например, когато прогонва шофьора от колата на министъра или когато се разминава с трима други служители пред входа). Това допотопно (макар и легендарно) оръжие изисква поне минута спокойствие за презареждане (при това ако си професионалист). Изобщо работа на тотално умопобъркан, очевидно в следствие дългогодишната употреба на дрога. Какви мотиви ти трябват в този случай?
Гайка, теб съм те признал за фурнаджийска лопата

Ако не те познавах щях да се вържа, ето какво си написал само преди 2 страници в темата !
Гайка, последно "Джадай" ли е или Да ?MrGeek написа:
По темата, ликвидирания конвертиран джихадист имал някакви чарджове за дребни престъпления и в нашата провинция преди две години, да не говорим за това, че паспорта му е бил отнет преди време.

А доколкото с шеВа на охраната колко "леко е пострадал че не разбрахме от написаното от теб и това което се тиражира в печата

Усещаш ли как ставаш непрекъснато за смях а ?