speshen vapros predi interview-to

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
flateric

speshen vapros predi interview-to

Мнение от flateric »

Zdraveite! imam edin vapros za koito se nadqvam da mi pomognete!
Predpolagam che tova e po skoro vapros za jenskata chast, no ako mujkata chast ima predlojenie s radost shte go priema!!!
eto che i az poluchih pismo za interview na 23 November.
Pirqtelkata mi (koqto imam golqmo jelanie da vzema s men ako vsichko mine dobre) e manikuristka i nai golqmoto i pritesnenie v momenta e dali shte moje nqkoga da si nameri rabota po specialnostta.
Ta na vaprosa ima li mnogo takiva studia v Montreal i kak tochno se kvalificira tazi rabota, za do potursq v nqkoi site za rabota.
I spored vas dali ima vazmojnost da se nameri takava rabota
Mnogo blagodarq za otgovora! :D
Botzo

Мнение от Botzo »

flateric
когато човек емигрира последното за което трянбва да мисли е за работа по спецелността. Знам че звучи малко остро, но ако свикнете по отрано с тази мисал ще ви е по лесно и на двамата да преодолеете трудностите които ще ви чакат занапред.
Учете езика и се подгответе добре за интервЮто.
А веднъж емигрирате ли .......... тогава мегдан голям. Може пък да реши да учи момата програмиране :wink:
Спокойно ....... работа ще има за всички. Важното е да земете сертификата за селекция.

Успех.
LaRue

Мнение от LaRue »

flateric, нещо не разбрах:
1. Какво е спешното?
2. Какво общо има това питане с интервюто?
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

ami speshnoto e che mnogo se trevoji damata :)
az ne se pritesnqvam i postoqnno i obqsnqvam tova koeto kazva botzo....
no jenite vinagi trqbva da se pritesnqvat za neshto (ne iskam da obidq nikogo) i za v momenta tova e temata na denq.
Botzo ezika ne me ppritesnqva zashtoto zavurshih uspeshno frenska gimnaziq, a savsem skoro vzeh i TEOFL s 598 score.
Pritesnqva me edinstveno 4e april mesec bqh na interview v US embassy s dokumenti ot universitet no sled 120 sec. inteview mi hvurliha edno list4e sus standartno obqsnenie na 4len 214b i mi kazaha da si gledam rabotata - samo zashtoto sestra mi e green card holder.
Prosto ne znam kak shte se otrazi tova na interview-to
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

LaRue - napisah speshen samo za da oburnete vnimanie na novaka vuv foruma :) verno e che do 23 noemvri ima dosta vreme, no jenskata chast ot sega se e poburkala.....
Botzo

Мнение от Botzo »

flateric,
форума е супер активен така че нямаше начин да не обърнем :lol:
Ти прочете ли какво ти написах ........... покажи го на момата и я успокой.

Поздрави.
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

Merci ! nadqvam se vsichko da mine dobre !
i az vse si mislq che shte se opravim nqkak si :wink:
LaRue

Мнение от LaRue »

flateric написа:LaRue - napisah speshen samo za da oburnete vnimanie na novaka vuv foruma :) verno e che do 23 noemvri ima dosta vreme, no jenskata chast ot sega se e poburkala.....
До скоро форума имаше една много стабилна модераторка и предполагам, че тя би ти отговорила с: "повече секс му е майка". Това е майтап, но ще успокои момата.
По разширения и конкретизиран въпрос нямам никаква информация и немога да съм ти полезен със съвет.
Късмет!!!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Абе салони за ботез ли кво там се казва има много-сигурно не е невъзможно да се работи в тях-тука много вървят приложни занаяти и де да знам?професори?

от друга страна още не сте минали интервюто,а за реализация по специалността се тревожите-дай първо интервюто,после тревоги по визите после по куфарите и така...
с малки стъпки.полека
или както се казва-по пътя по пътя и после право през просото :lol:
като сте добре с езиците - възможности мноогоо :beer:

А за отказа от американското посолство - не се притеснявай - при нас не оказа никакво влияние.
що съм останал с впечатлението ,че кой за кво се сети и първо на компютъра сяда-абе вие живи хора не познавате ли?
Аз докато дойда до тук през целия си живот съм висял на интернет сигурно общо 5 часа има-няма.

карай-успех за напред
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Ia i edno jensko mnenie - pich, verno, jenite vse se pritesniavame za neshto, ama to e zashtoto na mujete nikoga ne im puka osobeno - bez da se obijda nikoi.
Az biah gotova da rabotia kakvo li ne, nikoga ne sum imala namerenie da rabotia po profesiata si ili razni podobni. Obache Boja rabota - doidoh i kvo - zapochnah purvo po specialnostta ot universuteta; posle edin dobri hora me nameriha i sega rabotia sushtoto, koeto mi e izkarvalo hliaba cel jivot v BG...
A inache - i da se trushka jenata i da ne se trushka - bedna vi e fantaziata kak vsichko se obrushta s glavata nadolu, kato chovek doide tuk i nikakvi planove ne sa tova, koeto sa!
Easy, ne poznavam niakoi koito da ne se e spravil.Chovek triabva prosto da si goni mechtite!
Courage!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Ама Елиа-много обедна почивка ти дават бе!
Цял ден - във форума. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Da be, nameri se koi da mi go kaje... Vsashtnost nabludavam naposleduk, che ne si taka aktiven - da ne te e pogulnal business-a?
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Заключено