Банкова криза в България ...!
Re: Банкова криза в България ...!
От 1989 година не управлява бай ти Тошо а управляват тези главорези и лумпени !Koko написа:И каква е твоята теория за Пиночет?myhata II написа:И ти ли като бай ти гайката се мислиш за "овчар" ?
Защо не си зададеш въпроса:
аджеба -аз от къде произлизам ?
А колкото по темата, всички са се омазали до шията и всички си мълчат, още ли не важи моята теория за Пиночет ?![]()
Само да ти напомня че вече си имахме бай Тошо и режим по-страшен от този на Пиночет, пък и управлявал два пъти по-дълго и ето до къде се докарахме след такова управление, та ще ми е много интересно каква теория си съчинил този път?
Айде сега за да не ме обвиниш в комунистически симпатизант ще ти задам една загадка, а тя е:
По тошово време каква икономика имахме и по днешна/в момента,станишва и президент на цървулето от Банкя и Прокопиев ?
п.п.
Чакаме отговор,защото напоследък прави впечетление , че се криеш когато нямаш отговор..!

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Никаква. Никога не сме имали икономика след 9 септ. 1944
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Няма такова нещо, така им отърва, цялата работа е , че Пеевски УЖКИМ "развали домузлука със бай ти Цветан банкерЪ" , и майката на Пеевски май е осрала крачолите некаде по партийните вериги и не може да си върне кредитите, а бай ти Цветан и той се осрал яко с бюрека и на кой ли не и решили да играят театро пред цяла България
А народа просто от създалата се суматоха си тегли парите и банките пищат на политиците да успокояват народната маса
Ама аз тук питам сега, къде са парите от НЕК, които не са от вчера а от 8 години и кусур ?
За капак ето днес банкялийския цървул какво обажда от парламента:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/06/ ... den_e_che/"
А кой ще го плаща бе капути мръсни ....????!???

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Bistra написа:Никаква. Никога не сме имали икономика след 9 септ. 1944

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Да, крия се, защото нямам време за губене да те ограмотявам, а ти в доста области – като финанси или история например, имаш сериозни бели петна.myhata II написа:От 1989 година не управлява бай ти Тошо а управляват тези главорези и лумпени !Koko написа:И каква е твоята теория за Пиночет?myhata II написа:И ти ли като бай ти гайката се мислиш за "овчар" ?
Защо не си зададеш въпроса:
аджеба -аз от къде произлизам ?
А колкото по темата, всички са се омазали до шията и всички си мълчат, още ли не важи моята теория за Пиночет ?![]()
Само да ти напомня че вече си имахме бай Тошо и режим по-страшен от този на Пиночет, пък и управлявал два пъти по-дълго и ето до къде се докарахме след такова управление, та ще ми е много интересно каква теория си съчинил този път?
Айде сега за да не ме обвиниш в комунистически симпатизант ще ти задам една загадка, а тя е:
По тошово време каква икономика имахме и по днешна/в момента,станишва и президент на цървулето от Банкя и Прокопиев ?
п.п.
Чакаме отговор,защото напоследък прави впечетление , че се криеш когато нямаш отговор..!
А на въпроса - след 9-ти септември комунистите наложиха кървав тоталитарен режим (пред който този на Пиночет направо бледнее) проведоха насилствена национализация, която си е форма на държавем грабеж, нарекоха икономическия модел планова икономика, която беше толкова сбъркана като принцип че ни докара до съвсем реален фалит, то затова и дойде 10-ти ноември всъщност, макар че фалита реално го обяви през 1990-та година Луканов.
От наследството на плановата икономика и тоталитарния режим не можем да се отървем и до ден днешен, защото в доста сектори реформи така и не бяха направени и доста от политиците управлявали ни през последните 25 години си влачат наследството от миналото, та за това и до момента сме пазарна икономика на хартия, отколкото на практика.
Хайде обясни ми сега как един евентуален нов Пиночет – което аз разбирам като нов тоталитарен режим - би решил който и да е проблем наследен от предишния тоталитарен режим? Нали знаеш – този който не познава собствената си история е обречен да повтаря грешките на миналото.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Айде сега "загуби" си малко от ценното време и ме "ограмоти", като просто ни кажеш какво предлагаш ?
Само избягвай да ме поучаваш какъв съм бил и колко правописни грешки съм направил, отдавна съм дал да се разбере че това не ме касае и ми е под нивото да определям събеседниците си !!!

Само избягвай да ме поучаваш какъв съм бил и колко правописни грешки съм направил, отдавна съм дал да се разбере че това не ме касае и ми е под нивото да определям събеседниците си !!!

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Теб ли?....хехехееееех.myhata II написа: Само избягвай да ме поучаваш какъв съм бил и колко правописни грешки съм направил, отдавна съм дал да се разбере че това не ме касае и ми е под нивото да определям събеседниците си !!!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Ти още ли не си стегнала бохчата ?Bistra написа:Теб ли?....хехехееееех.myhata II написа: Само избягвай да ме поучаваш какъв съм бил и колко правописни грешки съм направил, отдавна съм дал да се разбере че това не ме касае и ми е под нивото да определям събеседниците си !!!Аре, да не ти припомням какви глупости писахте във Форума на изхрачените и изплютите. RIP!

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Това че не знаеш какво се е случвало в България между 9-ти септември 1944 и 10-ти ноември 1989 не е въпроса на правопис, а в липсата на знания.myhata II написа:Айде сега "загуби" си малко от ценното време и ме "ограмоти", като просто ни кажеш какво предлагаш ?![]()
Не аз, а ти предлагаш нов Пиночет като решение на проблемите в България, та пак да попитам - как точно един нов тоталитарен режим ще реши проблемите според тебе - ще вкара всички "лоши" политици, съдии, банкери, честни частници (собственици на медии) и т.н. в затвора?
Be yourself - no one else is more qualified.
Много лесно ,всички на СЪД от съдии от банките на университетите !
Ако трябва 6 или 12 месеца разследвания и съдене с публични прояви по държавна телевизия и вестници ,забрана на частните медии да пишат и да излъчват предавания за политика !
И след 12 месеца нови избори контролирани от същата тази армия на Пиночет !
Ако трябва 6 или 12 месеца разследвания и съдене с публични прояви по държавна телевизия и вестници ,забрана на частните медии да пишат и да излъчват предавания за политика !
И след 12 месеца нови избори контролирани от същата тази армия на Пиночет !
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Някой се опитва да направи "гръцкият сценарий" ,но очакванията му ще се сблъскат с действителноста,защото България никога ама никога няма да е Гърция и не се ползва с такова доверие,с каквото се ползва Гърция!
мухата какви 12 месеца няма толкова време
изборите вече са обявени за 5 октомври.
мухата какви 12 месеца няма толкова време

Ти като по различен от овците в България, как ще реагираш на договорките между ужким различните политически сили в България ?
Не ти ли се струва че всичко става без твое знание или съгласие и не им дреме че ни си матрял или овца !
Не ти ли се струва че всичко става без твое знание или съгласие и не им дреме че ни си матрял или овца !

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Отново сме свидетели на мокрите сънища на Бъз(ик) 11.
Kакъв Пиночет, какви 5 лева бълнуваш?
Никой българин няма топки за това. Ако имаше, отдавна трябваше да висят по дърветата цялото Политбюро на БКП + преките им наследници.
Къде ти изчезна подписът, междувпрочем? Да не те налазиха феминистките, хах?

Kакъв Пиночет, какви 5 лева бълнуваш?
Никой българин няма топки за това. Ако имаше, отдавна трябваше да висят по дърветата цялото Политбюро на БКП + преките им наследници.

Къде ти изчезна подписът, междувпрочем? Да не те налазиха феминистките, хах?