Търся Николай Динев !

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Joy

Търся Николай Динев !

Мнение от Joy »

:roll: На програмата ми в Университета има някой си Николай Динев в списъка и предполагам,че е българин...
Издирва се човека и ако някой се познае,моля да ми се обади за да се запознаем,да си помагаме и подкрепяме морално! :roll:
Мислех,че съм сама българка,но явно сме двама... :D

Разбира се,ако междувременно Николай не се е изплашил от първия изпит и да се е отказал,защото на днешната лекция листчето с името му никой не го потърси-явно го нямаше... :(
Joy

Мнение от Joy »

Никой ли няма да се обади? :(
Гост

Мнение от Гост »

Напиши името в жълтите страници и ще ти даде адреса и телефона. Аз така открих българката, която е завършила моята програма. :wink:
stanbinev

Мнение от stanbinev »

Inache kazano JOY ti namekanaha da izpozvash slednia URL:

http://business.superpages.ca/wp/result ... earch=Find

No Nikolay Dinev s telefon njama v Province de Québec.

:D
Joy

Мнение от Joy »

:( :( Не може да не е българин с това име,нали? :roll:
Аватар
Koko

Re: Търся Николай Динев !

Мнение от Koko »

JOY написа::roll: На програмата ми в Университета има някой си Николай Динев в списъка и предполагам,че е българин...
Издирва се човека и ако някой се познае,моля да ми се обади за да се запознаем,да си помагаме и подкрепяме морално! :roll:
Мислех,че съм сама българка,но явно сме двама... :D

Разбира се,ако междувременно Николай не се е изплашил от първия изпит и да се е отказал,защото на днешната лекция листчето с името му никой не го потърси-явно го нямаше... :(
Защо не опиташ през самият университет - името му едва ли е попаднало в този списък случайно и трябва да има някой който да знае със сигурност има ли такъв студент, учи ли все още, от къде е и евентуално има ли някакъв начин да се свържеш с него.
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Joy

Мнение от Joy »

G_Rosi написа::lol: moge da e sin na
http://66.102.9.104/search?q=cache:zDHa ... real&hl=bg
:shock: Виж ти! Благодаря за сайта! Това е интересно. :roll:

Защо не опиташ през самият университет - името му едва ли е попаднало в този списък случайно и трябва да има някой който да знае със сигурност има ли такъв студент, учи ли все още, от къде е и евентуално има ли някакъв начин да се свържеш с него.
Еее,това пък вече е прекалено... :oops: :roll: Ако не се откаже,рано или късно ще се запознаем,още повече че сме в един поток -А,само че аз съм А1,а той А2. За всеки курс обаче групите се сменят.Някой ден току-виж ни се наложило да работим заедно в екип от 3 човека... :D
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

абе JOY,
това да не е някой бивш или настоящ любовник, че така ожесточено го търсиш :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
stanbinev

Мнение от stanbinev »

sasho71 написа:абе JOY,
това да не е някой бивш или настоящ любовник, че така ожесточено го търсиш :lol:
Shtom go tyrsi znachi shte e bydesht! Eh ljubov lekarska ljubov :rotfl:
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

"Смешно отделение" :lol: :lol:
Joy

Мнение от Joy »

Абе вие не сте в ред. :D За Сашо знам,че е зомбиран,но взе май и други да заразява... :lol:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

stanbinev написа: Eh ljubov lekarska ljubov :rotfl:
мдаааа, любовта, тоест секса, по линията лекар-медсестра е мнооого възбуждаща :lol:
Botzo

Мнение от Botzo »

Dimitar Kolev написа:"Смешно отделение" :lol: :lol:
Ааа, спомням си аз имаше едн доктор Блажей дето караше ШКОДА и една мед. сестра ама и забравих името :nenam: :wink:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

e kak бе! филма е "Болница на края на града", този доктор оправяше няколко сестри едновременно :lol:
Заключено