staj kato ET ??
- kalite
- Обратна връзка:
staj kato ET ??
slushaite me vnimatelno niama da povtarqm!(sheguvam se razbira se)
zna4i edinstveniqt staj koito imam e kato ET t.e. nqmam trudova knijka.
sega rabotq po osigoritelnata pri koeto mi pravqt reviziq za 4 godini nazad. ta vaprosa mi e: samo tq dostaty4na li e?
i oshte vyv tozi sait pishe 4e trqbva da se prati i deklaraciq za dany4na registraciq - za koqto pyk mi kazaha 4e ne e nyjna(e li nyjna?)
i oshte neshto deto syshto pishe 4e moje da se izkara spravka ot noi za staja : na men mi vadqt edna spravka , koiato ne e oficialen dokument i mi se struva 4e nqma da svyrshi rabota.
shte vi zamolq ako nqkoi znae neshto po vaprosa da me osvedomi.
blagodarq predvaritelno!!
Ognyan
sega rabotq po osigoritelnata pri koeto mi pravqt reviziq za 4 godini nazad. ta vaprosa mi e: samo tq dostaty4na li e?
i oshte vyv tozi sait pishe 4e trqbva da se prati i deklaraciq za dany4na registraciq - za koqto pyk mi kazaha 4e ne e nyjna(e li nyjna?)
i oshte neshto deto syshto pishe 4e moje da se izkara spravka ot noi za staja : na men mi vadqt edna spravka , koiato ne e oficialen dokument i mi se struva 4e nqma da svyrshi rabota.
Ognyan
- Rosi i Bobi
Nie imahme ET. Na intervyuto si zanesohme sadebnoto reshenie i dokument za aktualnoto sastoyanie na firmata, koito pokazvat koga si zapochnal da rabotish i dali prodalzhavash da rabotish v momenta. Osiguritelna knizhka ne sa ni iskali. Za vseki sluchay nosehme i dokument ot obshtinata, che sme redovni danakoplatci i ne dalzhim nishto na darzhavata kam dadeniya moment. Spored nas tova e vsichko, koeto ti tryabva.
Kasmet i uspeh!
Kasmet i uspeh!
- kalite
- Обратна връзка:
kakvi da gi izpratq?
osven 4e sam prevel sydebnoto reshenie i aktualno sastoqnie kakvo drugo da im izpratq?
i osigoritelnata knijka ima baq strani4ki i neq li?az ne moga da si napisha trudova!
i osigoritelnata knijka ima baq strani4ki i neq li?az ne moga da si napisha trudova!
-
- Обратна връзка:
Osig knijka
zdr
az sashto minax s Osiguritelna knijka
tryabva da se prevede GLETAT AY
nyakoi ot Sofia beshe pisal tyk 4e sa mu izdali izvle4enie za trydoviya staj ot NOI i toi prevel samo edna stranica no SI NOSIL i OSIGURITELNATA KNIJKA prevoda4kata kazva DA NE!!!
na men v Haskovo mi otkazaxa da mi izdadat takova izvle4enie i az prevejdax vsi4kite stranici
az pratix slednite DOCs
============
Valentin Petkov
P.O.Box 74
Dimitrovgrad 6400
BULGARIA
Téléphone: (++359 887) 701 884
E-Mail: mail@bluelabs.co.uk
Janvier 22, 2004
Cher Monsieur ou Madame:
Je voudrais faire acte de mon Demande de certificat de sélection du Québec.
Pièces jointes photocopies:
1. Demande de certificat de sélection du Québec (DCS)
2. Chèque de banque certifié du Gouvernement du Québec $CAD 300.
3. Passport et carte d’indentitè
4. Diplôme de fin d’études supérieures
5. Diplôme de fin d’études secondaires
6. Diplôme : Déparement d’études de langues étrangères
7. Certificat : Le cours intensif de langue française 5-6 niveaux
8. Certificat Le cours de langue anglaise: Head Start, New Headway - Elementary
9. Certificat Le cours de langue anglaise : New Headway - Pre-Intermediate
10. Certificat Le cours de langue anglaise : New Headway - Intermediate
11. Certificat Le cours de langue anglaise : New Headway - Upper-Intermediate
12. Certificat de Naissance
13. Livret d’assurance
14. Attestation d’ancienneté de service
15. Résolution registre le commerçant individuel “BLUE LABS – Valentin Petkov”
16. D’enregistrement Fiscal registre le commerçant individuel “BLUE LABS – Valentin Petkov”
17. Certificat le tribunal de grande instance de Haskovo -aktyalnoto sastoyanie
18. Service militaire certificate
19. Banque certificat BULBANK
20. Référence NEOCHIM S.A.
21. Référence Univers Invest AD
J'apprécierais si vous considérez mon application. J'attends avec intérêt d'avoir de vos nouvelles.
Merci, à l'avance.
Sincèrement, Valentin Petkov
za FRench-a ne garantiram az sam go pisal
vsi4ki tezi DOCs veski v otdelen JOB( tezi nailonovite) todvarzani v papka
SASHTITE DOCs ot ordinalite stoyaxa pred men na interview-to
ima golyamo zna4enie spored men da izvadish edna papka pred teb i da pokajesh kolko si podreden
vaprosite na interview-to sa kakto DOCs 1 2 3 .....
Yspex
valBG
az sashto minax s Osiguritelna knijka
tryabva da se prevede GLETAT AY
nyakoi ot Sofia beshe pisal tyk 4e sa mu izdali izvle4enie za trydoviya staj ot NOI i toi prevel samo edna stranica no SI NOSIL i OSIGURITELNATA KNIJKA prevoda4kata kazva DA NE!!!
na men v Haskovo mi otkazaxa da mi izdadat takova izvle4enie i az prevejdax vsi4kite stranici
az pratix slednite DOCs
============
Valentin Petkov
P.O.Box 74
Dimitrovgrad 6400
BULGARIA
Téléphone: (++359 887) 701 884
E-Mail: mail@bluelabs.co.uk
Janvier 22, 2004
Cher Monsieur ou Madame:
Je voudrais faire acte de mon Demande de certificat de sélection du Québec.
Pièces jointes photocopies:
1. Demande de certificat de sélection du Québec (DCS)
2. Chèque de banque certifié du Gouvernement du Québec $CAD 300.
3. Passport et carte d’indentitè
4. Diplôme de fin d’études supérieures
5. Diplôme de fin d’études secondaires
6. Diplôme : Déparement d’études de langues étrangères
7. Certificat : Le cours intensif de langue française 5-6 niveaux
8. Certificat Le cours de langue anglaise: Head Start, New Headway - Elementary
9. Certificat Le cours de langue anglaise : New Headway - Pre-Intermediate
10. Certificat Le cours de langue anglaise : New Headway - Intermediate
11. Certificat Le cours de langue anglaise : New Headway - Upper-Intermediate
12. Certificat de Naissance
13. Livret d’assurance
14. Attestation d’ancienneté de service
15. Résolution registre le commerçant individuel “BLUE LABS – Valentin Petkov”
16. D’enregistrement Fiscal registre le commerçant individuel “BLUE LABS – Valentin Petkov”
17. Certificat le tribunal de grande instance de Haskovo -aktyalnoto sastoyanie
18. Service militaire certificate
19. Banque certificat BULBANK
20. Référence NEOCHIM S.A.
21. Référence Univers Invest AD
J'apprécierais si vous considérez mon application. J'attends avec intérêt d'avoir de vos nouvelles.
Merci, à l'avance.
Sincèrement, Valentin Petkov
za FRench-a ne garantiram az sam go pisal

vsi4ki tezi DOCs veski v otdelen JOB( tezi nailonovite) todvarzani v papka
SASHTITE DOCs ot ordinalite stoyaxa pred men na interview-to
ima golyamo zna4enie spored men da izvadish edna papka pred teb i da pokajesh kolko si podreden
vaprosite na interview-to sa kakto DOCs 1 2 3 .....
Yspex
valBG
-
- Обратна връзка:
UP3
zna4i tova prepokriva Osiguritelnata knijka
az napravix taka izdadax si edno UP3 (UP30 zeleno na cvyat ot knijarnicite)
tova se izdava ot rabotodatelya i tai kato nie sme si takiva to prepokriva OS Knijka ama ideyata mi beshe da gubya vreme na inteview-to i da pokaja pove4e DOCs
ta prevedox edin list pove4e
a za VIENNATA da xvar4ashtoto kogato se ovolnish
snimax go na XEROX , zaverix go i go prevedox
az napravix taka izdadax si edno UP3 (UP30 zeleno na cvyat ot knijarnicite)
tova se izdava ot rabotodatelya i tai kato nie sme si takiva to prepokriva OS Knijka ama ideyata mi beshe da gubya vreme na inteview-to i da pokaja pove4e DOCs
ta prevedox edin list pove4e
a za VIENNATA da xvar4ashtoto kogato se ovolnish
snimax go na XEROX , zaverix go i go prevedox
- kalite
- Обратна връзка:
ma vi blagodariq mnogo
ama iskah da запитам тъий като съм си нов има ли вазможност са ва запитам има ли някои които е подавал доку, който да ми каже паримерно какжо е превел по отношение на военната книжка?
ма сам са понапил таи като не видам мноо ва моля да ми кажеете ко сте превели по отношение на военната служба ?
ще кажа някоя тъпотия така че утре ще запита м по вече
и ви благодаря предварително
ма сам са понапил таи като не видам мноо ва моля да ми кажеете ко сте превели по отношение на военната служба ?
ще кажа някоя тъпотия така че утре ще запита м по вече
и ви благодаря предварително
-
- Обратна връзка:
voenna
zdr
Traduction de bulgare en français
C E R T I F I C A T
l’État-major de la section 26450 – Bozhourishte délivre le certificat présent à VALENTIN GROZEV PETKOV , né à Dimit-rovgrad, certifiant qu’il était au service militaire du 01.10.1985 au 25.09.1987, en tout une année onze mois 25 jours.
Le certificat présent est délivre pour que le temps du service
militaire lui soit reconnu comme ancienneté pour la mise en retraite, conformément au point 81 du Règlement pour l’application de la Loi des pensions.
№ 1043 / 25.09.1987
Imprimé en deux exemplaires
Commandant de la section
26450 – Bozhurishte
(Belichanski) (sign.illis.)
Sceau rond
Sceau carré:
Le 02.10.2003 Rumyana Veleva, Notaire régional de la ville de Dimitrovgrad, No. d’enregistrement 398 à la Chambre des Notaires, certifie cette copie conforme au document authentique présenté par Valentin Grozev Petkov, et qui était sans biffages, compléments, corrections ou autres particularités.
No. d’enregistrement: 4957 Taxe payée: 2.00 léva
Notaire: signature (illis.)
(Sceau rond)
La soussignée Guinca Petcova Jécova atteste l’authenticité de la traduction faite du bulgare en français du document joint – certificat No.1043 du 25.09.1987. La traduction renferme 2 pages.
Traducteur: Guinca Petcova Jécova
Numéro d’identité civile: 1111111111
SAMO TOVA XVAR4ashtoto az prevejdax AMA SI NOSISH I VOENNATA KNIJKA
valBG
Traduction de bulgare en français
C E R T I F I C A T
l’État-major de la section 26450 – Bozhourishte délivre le certificat présent à VALENTIN GROZEV PETKOV , né à Dimit-rovgrad, certifiant qu’il était au service militaire du 01.10.1985 au 25.09.1987, en tout une année onze mois 25 jours.
Le certificat présent est délivre pour que le temps du service
militaire lui soit reconnu comme ancienneté pour la mise en retraite, conformément au point 81 du Règlement pour l’application de la Loi des pensions.
№ 1043 / 25.09.1987
Imprimé en deux exemplaires
Commandant de la section
26450 – Bozhurishte
(Belichanski) (sign.illis.)
Sceau rond
Sceau carré:
Le 02.10.2003 Rumyana Veleva, Notaire régional de la ville de Dimitrovgrad, No. d’enregistrement 398 à la Chambre des Notaires, certifie cette copie conforme au document authentique présenté par Valentin Grozev Petkov, et qui était sans biffages, compléments, corrections ou autres particularités.
No. d’enregistrement: 4957 Taxe payée: 2.00 léva
Notaire: signature (illis.)
(Sceau rond)
La soussignée Guinca Petcova Jécova atteste l’authenticité de la traduction faite du bulgare en français du document joint – certificat No.1043 du 25.09.1987. La traduction renferme 2 pages.
Traducteur: Guinca Petcova Jécova
Numéro d’identité civile: 1111111111
SAMO TOVA XVAR4ashtoto az prevejdax AMA SI NOSISH I VOENNATA KNIJKA
valBG
Re: staj kato ET ??
kalite написа:slushaite me vnimatelno niama da povtarqm!(sheguvam se razbira se)
Ognyan
Тъй като по-голямата част от моя стаж също е като ЕТ ще ти кажа какви документи подготвих за интервюто:
1. Осигурителната книжка - тя е доказателство за трудовия ти стаж, (тъй като ЕТ не си води трудова книжка). Това е достатъчно, но трябва да е заверена в НОИ за всичите тези години.
2. Актуално състояние на фирмата - то доказва, че си регистрирал ЕТ, което към настоящия момент е ДЕЙСТВАЩО предприятие! Някои колеги си носят и съдебна регистрация, Булстат, дан. номер, но на мен не са ми ги искали.
3. Удостоверине от Данъчната служба по регистрация на търговския обект за изплатение данъци. - Отиваш в данъчното, подаваш 1 молба и чакаш около 1 седмица. Този документ е много важен, защото мосю Ла Рю му обърна особено внимание. Дори ми поиска данъчна декларация за последната финансова година (аз обаче не носех такава със себе си, но за щастие той се отказа да ми я иска). Затова за всеки случай си носи :
4. Данъчна декларация - по чл. 43 и/или чл. 41 от ЗОДФЛ за последната финансова година
5. Ако имаш някакви препоръки от доволни клиенти или партньори - прави добро впечетление, на мен това много ми помогна.

За това се сещам сега... По въпросът за военната книжка, ще питам мъжа ми...
Успех!!!