https://openlibrary.org/search?q=orname ... ltext=true"
/благодаря, ел/

Всички казват - Бог ни обича. Ами, ако ни мрази, тогава кво правим?! Това, че някой/нещо безусловно ни обича, не ни събира кой знае колко като гледам. Омразата май ни мобилизира и сближава повече
За това заслуга имат и БГ -гастарбайтерите там. И така е на други места по света. Което ида да докаже тезата ми, че хората от нашата нация не могат да се самоуправляват, а по-скоро си пречат, когато са на гъсто едни с други. Трябва да са разхвърляни по света - за мая..спиро написа:25/01/2014
Гърция може да е в криза, но изглежда като разцъфнала градина на фона на съсипаните от комунизма България и Румъния, пише в блога “Оста на доброто” известният германски публицист Гюнтер Едерер след обиколка на трите страни.
Един германец се осмели да каже истината за България!
Тая теза и аз я споделям. Затова съм много щастлив, че във Ван сме по-малко от 4000 и си нямаме собствена църква, за която да се дърляме.7George написа:Което ида да докаже тезата ми, че хората от нашата нация не могат да се самоуправляват, а по-скоро си пречат, когато са на гъсто едни с други. Трябва да са разхвърляни по света - за мая..
Спиридонка написа:Аз знам!!!! не мислете,не гласувайте, НАПРАВЕТЕ НЕЩО УМНО - ЕМИГРИРАЙТЕ, тук всичко е предвидимо и не може да има изненади!!
7George написа:За това заслуга имат и БГ -гастарбайтерите там. И така е на други места по света. Което ида да докаже тезата ми, че хората от нашата нация не могат да се самоуправляват, а по-скоро си пречат, когато са на гъсто едни с други. Трябва да са разхвърляни по света - за мая..спиро написа:25/01/2014
Гърция може да е в криза, но изглежда като разцъфнала градина на фона на съсипаните от комунизма България и Румъния, пише в блога “Оста на доброто” известният германски публицист Гюнтер Едерер след обиколка на трите страни.
Един германец се осмели да каже истината за България!