Относно френският

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Относно френският

Мнение от estoyanova »

Здравейте!
Искам да питам относно последните проведени интервюта,още ли искат тези 200 часа френч,защото аз например не мога да ходя на курсове,работата ми не го позволява като време и мога единствено на частни уроци.А и лично аз смятам,че е по-добре когато някой персонално се занимава само с 1 човек.
Бихте ли споделили от вашият опит с частните уроци коя схема ползвахте вие 1,2 пъти седмично по 2 часа или ?
Благодаря на всички!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Tova s 4asovete po frenski ne go iskat na vseki. Moje bi gi iskat na hora deto ne im dostigat to4kite, ili ne6to podobno. Az hodq na 4astni uroci ot 2 godini, i sym mnogo dovolen, po 2 pyti sedmi4no za 2h.
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

Nie sashto byahme hodili na chastni uroci. Na intervyuto nyamashe nikakav problem, dazhe mnogo ni pohvaliha za dobriya frenski i kazaha, che yavno sme imali chudesna uchitelka.

Tova s 200-ta chasa e dopalnitelno iziskvane sled kato ste minali intervyu i to ako ne ste pokazali dostatachno nivo na frenskiya. Ako na intervyuto se predstavite dobre, nikoy nyama da se interesuva koga i kade ste uchili, vazhnoto e da govorite.

Ako hodite na chastni uroci, pomolete uchitelya/uchitelkata si da vi napishe edno pisamce, che edi-koy-si e poseshtaval pri nego/neya chastni uroci v prodalzhenie na ..., minal e ... chasa, spravyal se e chudesno s materiala, rabotil e usardno, ... (ostanaloto e plod na krasnorechieto na uchitelya/uchitelkata). Nie im dadohme takova pismo na intervyuto i te si go pribraha kato dokument za izuchavan frenski v dosieto ni.

Kasmet i uspeh na vsichki!
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Много благодаря на всички!Роси и Боби успех на вас и всичко най-добро където сте!Аз ще се занимавам с Ани Грозева подготвила доста съфорумници за френската част.
Имам и такова питане дано ми отговорите пак.Таксата от 300 CAN кога се плаща при подаване на документите или след като те ви уведомят да направите това?
Благодаря ви!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Таксата се плаща преди изпращането на документите, а в самите документи се прилага копие от документа с който е направен превода! Освен това се предвижда малко горница към сумата за да покрие разходите на посолството за изтеглянето й! В банката ще ти кажат колко! И най-важното, от 8 септември таксите са променени и вече са 390 долара за основния и по 150 за всеки следващ! Успех!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
survivor

Мнение от survivor »

Ani Grozeva koyato predi prepodavashe v ALIANCA?Ami tya beshe uchitelka na dashterya mi, mnogo byahme dovolni, no se pensionira :cry:
Аватар
sergarion
Обратна връзка:

Моят опит

Мнение от sergarion »

Ние бяхме на интер,на 24.04.2004 и ни върнаха за 200 часа.ние бяхме писали седмо ниво а ни оцениха за пето.Ла Рю изрично каза така "От къде сте?От София.А-ха ,ами вие в софия имате такъв чудесен център за подготовка-Френският културен институт и ИЧС.Искам от вас да ми донесете сертификат за 200 часа от нчкой от тези центрове."Когато разбра за това че сме учили при частна учителка 1,5 год. се намръщи и започна да разпитва за нея ,колко сме учили какво сме учили и т.н
Това е само споделяне на моя опит и нищо не искам да казвам повече.За мен лично уроците в ФКЦентър са много интензивни и качествени и най-важното получавате сертификат а не хвърчащи хартийки.А Ани грозева е много симпатична ,но много мудно преподава и не те стимулира да говориш.Освен това много време губи да разработва въпросите коите 'евентуално"биха ви задали наинтервюто.На нас нито един от подготвените не ни зададоха.
bate Many

Мнение от bate Many »

Ako vi triabva u4itelka po Frenski i ako niamate izli6ni pary se obadete na Petya Nedeva 02/945-67-92 i 0886/343-255.Nie sme stra6no dovolni . USPEH :wink:
Заключено