tanyatais написа:Марто, това е така ..
Значи казваш,че и в Алберта са същите студове ли? Мислим за Калгари или Едмонтън до година да се местим ,но ако е същото ,с 5 градуса разлика ...направо към Виктория да ходим

))
Най-лошото/доброто за решението за местене е ,че тука има много работа и добре платена и мъжа ми ,а и аз надали ще се искаме да се изместим към по топлата БК където ставката му ще е 1/2 от тази тук.
ква стана тя.уж дойдохме за хубав ,спокоен живот,голяма къща с двор в британска колумбия/по едно време оглеждахме и парцели по няколко акра/,а сега работата опира до пари.
за по вече пари сме склонни да загърбим хубавия и спокоен живот и да студуваме и моржуваме в саскачаванските степи.
а къде останаха мечтите.ах мечти,мечти,ама като няма пари няма и мечти.
и тъй като всичко явно опира до едните пари ето ти един съвет.
местете се в едмънтън.мъжа ти веднага да ходи да се регистрира в дърводелския юниън.от там ще го пратят по камповете на форт мак да сглобява бараки за работниците.ще живее на камп на цикъла 10/4 или 24/8,те. в месеца 8 дни ще прекарвате заедно в едмънтън останалите той ще е на кампа,но с времето ще получава чисти пари 7-8000 д с всичките бенефити и овъртайма.
а на теб при тоя доход няма да ти се налага да работиш през студените зимни месеци и можеш да усвояваш дните си из многобройните молове на едмънтън.
аз лично ти предлагам закритата пързалка във wodniq park na вестедмънтън мол
https://www.google.bg/search?q=west+edm ... 1024%3B683"
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?