За мен пък голямата изненада е Македония - цели 20 позиции след България, стига бе!miteto написа:За мен голямата изненада е Чехия - само 2 места след щатите

За мен пък голямата изненада е Македония - цели 20 позиции след България, стига бе!miteto написа:За мен голямата изненада е Чехия - само 2 места след щатите
Което е пряко следствие от по-мазното овче българско сирене...MrGeek написа: За мен пък голямата изненада е Македония - цели 20 позиции след България, стига бе!![]()
А бе то таш@к,таш@к, ама на голо д2пе нали знеш какво ставаoptics написа: Да, не бива да се вярва сляпо на никого, но можете да усетите кой взема нещата на сериозно и кой на таш@к (цитирам "Канада е голямо дърво"). .
"Голямо дърво" !optics написа:Да резюмирам нещо за следващи новодошли: (ако са имали нерви да стигнат до 6-та страница).
Ако не ви кефи в Канада, това надали е проблем за някой форумец, да не говорим пък, че можело да се обиди.
Проблемът си е изцяло ваш. Аз си спомням хора които отначало не ги кефеше, но после им прокефна
И мен не ме кефеше отначало. Ха, интересен факт - дори и тогава не ми е идвало на ум, че храната била с не-добри вкусови качества. Нито тук, нито в Европа, нито в Азия. Въпрос на вкус![]()
Съсредоточете се върху прагматичните съвети във форума. Имаше въпрос защо Румен давал акъли като не бива да се вярва на акъли, а да се четат официалните сайтове. Ами защото някои от нас си губят времето с най-добри намерения да кажат нещо полезно. Да, не бива да се вярва сляпо на никого, но можете да усетите кой взема нещата на сериозно и кой на таш@к (цитирам "Канада е голямо дърво"). Като отсеете няколко ника които ви звучат надеждно, като ги комбинирате и като сравните и с други източници, и разбира се официалните - ето ви полезна база.
Това е толкова далече от истината, че си нямаш и идея.myhata II написа:Първата седмица натрупани впечатления ,като новопристигнал -това е действителността в Канада ...
Като ти чета бисерите и все се чудя: Що го чиниш ти тук?!?myhata II написа:... "Голямо дърво" !![]()
Е, те някои си остават гащници цял живот, така че не е лишено от смисъл. Само що продължават да се мъчат в тая пуста Канада, не знам.roumensp написа:Това е толкова далече от истината, че си нямаш и идея.myhata II написа:Първата седмица натрупани впечатления ,като новопристигнал -това е действителността в Канада ...
Това са впечатления на гащник, който не знае езика, няма пари и не може да осъзнае какво точно става около него.
точно. факт.myhata II написа: и още нещо безплатно от мен
Първата седмица натрупани впечатления ,като новопристигнал -това е действителността в Канада ,а вие си повтаряйте как в началото не ви харесало а после сте се "прокефнали" и бла бла ...![]()
![]()
Не, не е ... личен опит. Познавах такива артисти, че трябваше да минат месеци или години преди да опозная истинската им същност. Освен ако ти не си някакъв супер-психолог, проникващ в най-тъмните кътчета на душите на хората само с един поглед ...Bistra написа:Мухи, от мен да знаеш, само за преценката на хората е валидно първото впечатление.
Ти откъде знаеш, живял ли си в Канада ?спиро написа:точно. факт.myhata II написа: и още нещо безплатно от мен
Първата седмица натрупани впечатления ,като новопристигнал -това е действителността в Канада ,а вие си повтаряйте как в началото не ви харесало а после сте се "прокефнали" и бла бла ...![]()
![]()
![]()