Времето в Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Rall

Re: Времето в Канада

Мнение от Rall »

;( Само дето това не е зима! Дано да позастуди, че тая гадост с плюсовите температури януари месец, е направо депресираща. А как добре започна зимата ...
Dead Eyes See No Future
Daisy2

Мнение от Daisy2 »

Rall написа:;( Само дето това не е зима! Дано да позастуди, че тая гадост с плюсовите температури януари месец, е направо депресираща. А как добре започна зимата ...
Няма проблем, при вас идва нов Arctic blast :)

http://www.theweathernetwork.com/news/a ... ary/19649/"

Southern Ontario faces another Arctic blast to end January

"A strong cold-front will be sliding through the southern Ontario on Sunday, with temperatures taking a nose-dive for the early part of the work week," adds Dillon. "Those conditions will continue throughout the week, with Tuesday feeling like minus 24 with wind chill."

И по CNN същото казаха.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Днес в Торонто е -23 със вятър се чувства -32 !
Е това са най студените месеци в Канада ! :y:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

И при нас е -25 в момента, но дават че ще е за кратко и после се оправя. Могат да мрънкат само тези които ще работят навън. Даже чистещите снега не би трябвало и да се оплакват защото на него се крепи бизнеса им.
succes

Мнение от succes »

Rall написа:;( Само дето това не е зима! Дано да позастуди, че тая гадост с плюсовите температури януари месец, е направо депресираща. А как добре започна зимата ...
Ми ето, Канада поне се простира на север, можеш да поизбягаш и спасиш от депресия. Бели нощи, бели мечки, направо живец.
Аватар
7George

Мнение от 7George »

И при нас Януари се излага всеки ден над нулата, но вярвам февруари, Март, Април ще се реваншират на студ и сняг. Досега е било все тъй. Но, поне денят почна да нараства вече. :sun:
Embrace your climate change!
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Специален поздрав за мухЪтЪ и останалите, зънзаникащи на минус 30 градусовите температури от другата Канада. Снимката е от уикенда, но днес беше абсолютно същия ден и така някъде вече две седмици, пък и прогнозите за следващите дни остават без промяна. Специални поздрави и на всички, които живеят с представата, че дъжда във Ванкувър почвал през октомври и свършвал през юни. :D :rock:

Изображение
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

MrGeek написа:Специален поздрав за мухЪтЪ и останалите, зънзаникащи на минус 30 градусовите температури от другата Канада. Снимката е от уикенда, но днес беше абсолютно същия ден и така някъде вече две седмици, пък и прогнозите за следващите дни остават без промяна. Специални поздрави и на всички, които живеят с представата, че дъжда във Ванкувър почвал през октомври и свършвал през юни. :D :rock:

Изображение
Гадняр... Пък и палми да му се не види!
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

MrGeek написа:Специален поздрав за мухЪтЪ и останалите, зънзаникащи на минус 30 градусовите температури от другата Канада. Снимката е от уикенда, но днес беше абсолютно същия ден и така някъде вече две седмици, пък и прогнозите за следващите дни остават без промяна. Специални поздрави и на всички, които живеят с представата, че дъжда във Ванкувър почвал през октомври и свършвал през юни. :D :rock:

Изображение
Beach Ave, хехе, ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Да-а, миналата седмица поради предходните високи температури снегът беше ужасно тежък. Може да съм позагубила форма ( не знам ) или да съм попрекалила с тренировките предната седмица, обаче накрая бях като изцеден лимон. Резултатът беше, че сменяйки обувките си пред колата, залитнах и се подпрях с цялата си тежест върху лявото коляно. Цяла седмица вече се мазотя с разни смрадливи помади, че в понеделника едвам ходех, ама мисля, че до неделя ще съм добре. Дават го да омекне малко, че наистина не е приятно на ски да те брули леден вятър. Това да нямам зима не е за моя биологичен часовник. Може би за някой пенсионер, ама не за мен на този етап. :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
grozdan

Мнение от grozdan »

@MrGeek - това не може да е от Ванкувър. Къде са тълпите китайци?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

grozdan написа:Къде са тълпите китайци?
Ако стоят под палмите по цял ден за да влезнат в кадър кой ще им плаща моргича ;)
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

MrGeek, стига си завиждал :P
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

Страхотен пост, Mr Geek!
В интерес на истината тази зима във Ванкувър имаше много малко дъждовни дни :)
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

grozdan написа:@MrGeek - това не може да е от Ванкувър. Къде са тълпите китайци?
Долу в десния ъгъл на пейката.... 8) ;)

А иначе по темата, утре в Торонто го дават да се постопли на -9 и сняг ,сега е -15 със вятър -24
Много мои познати дошли през последните 5 години започнаха да се оплакват от студа :lol:
Последно промяна от myhata II на Чет Яну 23, 2014 6:19 pm, променено общо 1 път.
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Заключено