КЪДЕ СТЕ ПЛОВДИВЧАНИ ???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
bp_de

Мнение от bp_de »

samo da me pusne 6efa w otpusk i tragwam :-)))
Mevdudrugoto i az sam ot karschiaka :-))))
survivor

Мнение от survivor »

Ще ме накарате да си напиша в профила:

Kuchuk Parizh, PD :P
bp_de

Мнение от bp_de »

Zdraweite sagravdani .
Q daite leko opisanie kade e towa zawedenie. Opitwax se ot tuka ( Germany ) da go otkriq -oba4e nesto ne izliza.
Waobste ima li sresti i kakwo e polovenieto?
Aries

Мнение от Aries »

На срещи ходим три двойки (:
Август не сме се събирали. Може да се организираме през Септември.
Лично знам още няколко двойки, които сега се готвят, но не им се занимава със срещи ):
Аватар
kerkelov

abe be sam siguren

Мнение от kerkelov »

[w Canada - no sam bil tam za 2 meseza i imam nqkakwi wpe4atleniq ( stawa duma za Vancouver ),no wse pak sabrax dostata4no informaziq ( wsastnost za da otkrie nqkoi istini na 4owek ne samu nuvni 20 godini spored men ).
аз си мисля ,4е не можеш да разбереш за какво става въпрос от 2 месеца или 20 дена ,но няма да споря всеки си има мнение .Трябва 4овек да поживее малко пове4е да свикне с хората с новата обстановка да си намери хубава работа да запо4не да обикаля насам натам изобщо да си създаде някакъв ритъм на живот.А като се заямисля дори когато си в бг минава време за да си създадеш нещо ценно и да му се кефиш и 4ак след това може да кажеш" еееее Пловдив е най страхотния град"естествено има хора които са били до циганската махала и познай-- за тях ПВ е най - гадният град в БГ.
Ина4е масово е мнението не само на малкото Българи тук .4е Ванкувър е най доброто място .Това съм го 4увал от Китайци ,Американци и Европейци ------- Естествено не зна4и само града а и местностите около него а аз си мисля ,4е за 20 дена не можеш да обиколиш.Например тук можеш да ходиш на ски през лятото само на 2 ,,,4аса и то билета за цял ден е по евтин от зимният пас 40 $,зимата пък можеш да ходиш на 3 страхотни места да караш ски които са много близко на 20-30 мин.с кола .Лятото има страхотни места като плажове с възможност за уинд сърфинг и какво ли не .Ако пък ти се ходи за риба или да ска4аш с парашут,да ходиш в палнината и какво ли не това е града .Естествено ако си 4овек който намира за какво да мърмори дори и Париж ще му се струва като едно вонящо село. 4увал съм хора да говорят така за Флорида ,Торонто,Ню Йорк и 4икаго.
Я кажи нещо за Германия :?: /имах позната която се махна от там защото според нея било супер гадно и винаги те делялии /национализъм и какво ли не ./ хехехеххеех/ както казах всеки си има мнение и аз го за4итам.
Аре 4ао за сега и Шнорхел как си бе майна ---------
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Заключено