денем вегас е същия като софия сив безличен град строителна площадка и то само на една пряка от стрийпаoptics написа:мммда, денем във Вегас не си е работа...
High-rises в България
Re: High-rises в България
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
На окръжна работят по факултета по журналистика към СУ. В момента го остъкляват. Когато го завършат ще започнат небостъргача АГ Тауър (104м) до него. Условието e да го завършат първо.Californian написа:Много мразя не довършените сгради по този случай имаш ли ъпдейт за 2 неща:
Това кръглото зад последните снимки последните 2-3 години си седи все така.
И на окръжна какво стана с бившата печатница ли беше онази сграда от 20 години дето си седи?
Ето снимки от днес.

ИПК Родина (собственост на майката на Пеевски) е в това състояние:

За Елипс Тауър нямам инфо.
*Снимки: 86mhz
Capital Fort - 126m
Снимки* от днес.

Снимки* от днес.

О, добре е! Като я завършат ще докараме повечко овце и готово 
Пък аз наивно си мислех, че строителството е следствие на икономически растеж, а не причина. Пак се излъгах значи.

Пък аз наивно си мислех, че строителството е следствие на икономически растеж, а не причина. Пак се излъгах значи.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Специално за Californian.
ИПК Родина
Работи се по обекта, но бавно.
Снимка: AutoCastro

ИПК Родина
Работи се по обекта, но бавно.
Снимка: AutoCastro

Каква брутална соц реалност. Горе-долу всеки съветски град изглежда така. Добре сме, но ще се оправим 

Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Грозданчо,айде стига,да не взема да вадя снимки на дървени и изгнили сгради по на 7 и кусур етажа от Монреал 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
https://maps.google.com/?ll=45.563309,- ... 8,,0,10.96"myhata II написа:Грозданчо,айде стига,да не взема да вадя снимки на дървени и изгнили сгради по на 7 и кусур етажа от Монреал
canadian reality

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
- Bistra
- Напуснал форума
Бате сравняваш чбълки с гнили круши. Дай една снимка от гара Пионер, например - в София. Изумих се как за толкова години ръждивите ламарини не са барнати....Ама всъщност няма нужда! Ще изчакаме още някоя и друга като почнат да бутат незаетите офис сгради по Околовръстното поради икономическа нецелесъобразност. 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Grami Center, Mladost
Сминка: kraxx

Сминка: kraxx

Леле като гледам тези снимки оставам с впечатление, че всички свестни архитекти отдавна са напуснали България. Такава "боза" от сгради може да сътвори само някой "енженер" с претенциите за архитект, а такива май са все повечето в татковината.
- optics
- Модератор
A ! Като стана дума глей ся:grozdan написа:Каква брутална соц реалност. Горе-долу всеки съветски град изглежда така. Добре сме, но ще се оправим

Не е Люлин и не е Младост, най ми е Волгоград, город герой, и то на доста централно място - недалеч от Площадь Чекистов.
Ру-си-я !

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
20 етажната "България мол тауър" вече е готова:

Снимката е от кула 2 на същия мол.

Снимката е от кула 2 на същия мол.
- optics
- Модератор
Ако не беше кулата щях да кажа, че прилича на Припять
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Ама все едно си в България.optics написа:................
Не е Люлин и не е Младост, най ми е Волгоград, город герой, и то на доста централно място - недалеч от Площадь Чекистов.
Ру-си-я !
Ще ме умориш от смяхoptics написа:Ако не беше кулата щях да кажа, че прилича на Припять

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин