срещите в Баба Яга
срещите в Баба Яга
Известно време не бяхме в София, правите ли още тези срещи. Мислите ле да се местим като се развали времето?
HI !
Zdravei,vse oshte si pravim sreshtite na Baba Jaga -!Vposledstvie kato zapochne da se razvalja vremeto shte reshim zaedno kade shte se mestim ! Za sega sme tam !!! Uspeh !V petak sme na Baba Jaga !!
- sara
- Рошава гарга
тя може да се чуди да се омъжва или жени или не... или пък "ичс или фр културен институт"... мда...IvHaydu написа:На тази баба Яга не и ли дойде визата за Канада?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да не забравяме и големия въпрос, който може да си задава: "ако кандидатствам и взема серификат за кб мога ли да кацна и да се установя другаде в канада?"
хайде, останете си със здраве

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
И аз си мисля, че е решила да ходи в Торонто, ама няма кинти и не взима много точки за възраст, та затова ще мине по "Квебешката" процедура, и после ще се лендва направо в Торонтототототототото...sara написа:тя може да се чуди да се омъжва или жени или не... или пък "ичс или фр културен институт"... мда...IvHaydu написа:На тази баба Яга не и ли дойде визата за Канада?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да не забравяме и големия въпрос, който може да си задава: "ако кандидатствам и взема серификат за кб мога ли да кацна и да се установя другаде в канада?"
хайде, останете си със здраве

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- sara
- Рошава гарга
мда... и сега сигурно си кореспондира с кольо, който набира персонал, та да си уреди още отсега работа...IvHaydu написа: И аз си мисля, че е решила да ходи в Торонто, ама няма кинти и не взима много точки за възраст, та затова ще мине по "Квебешката" процедура, и после ще се лендва направо в Торонтототототототото...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само не знам после кой ще е в по-лошо финансово положение: кольо като агент или кандидатката (все пак нали не събирала достатъчно точки за възраст)

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
sara написа:мда... и сега сигурно си кореспондира с кольо, който набира персонал, та да си уреди още отсега работа...IvHaydu написа: И аз си мисля, че е решила да ходи в Торонто, ама няма кинти и не взима много точки за възраст, та затова ще мине по "Квебешката" процедура, и после ще се лендва направо в Торонтототототототото...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само не знам после кой ще е в по-лошо финансово положение: кольо като агент или кандидатката (все пак нали не събирала достатъчно точки за възраст)

Кольо ще има голям успех с баба Яга като танцьорка...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
hehe
abe ne znam, Lili Ivanova mai veche se candidatira za titlata. :D
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Re: hehe
Еее, Лилето е поне пра-пра-правнучка на баба Яга...KolioBalkanski написа:abe ne znam, Lili Ivanova mai veche se candidatira za titlata.