срещите в Баба Яга

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ЗОРИ

срещите в Баба Яга

Мнение от ЗОРИ »

Известно време не бяхме в София, правите ли още тези срещи. Мислите ле да се местим като се развали времето?
Аватар
janyz

HI !

Мнение от janyz »

Zdravei,vse oshte si pravim sreshtite na Baba Jaga -!Vposledstvie kato zapochne da se razvalja vremeto shte reshim zaedno kade shte se mestim ! Za sega sme tam !!! Uspeh !V petak sme na Baba Jaga !!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

На тази баба Яга не и ли дойде визата за Канада? :D :D
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

IvHaydu написа:На тази баба Яга не и ли дойде визата за Канада? :D :D
тя може да се чуди да се омъжва или жени или не... или пък "ичс или фр културен институт"... мда...
да не забравяме и големия въпрос, който може да си задава: "ако кандидатствам и взема серификат за кб мога ли да кацна и да се установя другаде в канада?"

хайде, останете си със здраве :D
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

sara написа:
IvHaydu написа:На тази баба Яга не и ли дойде визата за Канада? :D :D
тя може да се чуди да се омъжва или жени или не... или пък "ичс или фр културен институт"... мда...
да не забравяме и големия въпрос, който може да си задава: "ако кандидатствам и взема серификат за кб мога ли да кацна и да се установя другаде в канада?"

хайде, останете си със здраве :D
И аз си мисля, че е решила да ходи в Торонто, ама няма кинти и не взима много точки за възраст, та затова ще мине по "Квебешката" процедура, и после ще се лендва направо в Торонтототототототото...
:D :D :D
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

IvHaydu написа: И аз си мисля, че е решила да ходи в Торонто, ама няма кинти и не взима много точки за възраст, та затова ще мине по "Квебешката" процедура, и после ще се лендва направо в Торонтототототототото...
мда... и сега сигурно си кореспондира с кольо, който набира персонал, та да си уреди още отсега работа...

само не знам после кой ще е в по-лошо финансово положение: кольо като агент или кандидатката (все пак нали не събирала достатъчно точки за възраст) :?:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

sara написа:
IvHaydu написа: И аз си мисля, че е решила да ходи в Торонто, ама няма кинти и не взима много точки за възраст, та затова ще мине по "Квебешката" процедура, и после ще се лендва направо в Торонтототототототото...
мда... и сега сигурно си кореспондира с кольо, който набира персонал, та да си уреди още отсега работа...

само не знам после кой ще е в по-лошо финансово положение: кольо като агент или кандидатката (все пак нали не събирала достатъчно точки за възраст) :?:
:D :D :D :D
Кольо ще има голям успех с баба Яга като танцьорка... :D :D :D
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

hehe

Мнение от KolioBalkanski »

abe ne znam, Lili Ivanova mai veche se candidatira za titlata. :D
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Re: hehe

Мнение от IvHaydu »

KolioBalkanski написа:abe ne znam, Lili Ivanova mai veche se candidatira za titlata. :D
Еее, Лилето е поне пра-пра-правнучка на баба Яга... :D :D
Заключено