Всеки има собствените си причини и мотивация да иска да напусне България, но и най-силният мотив да се напусне България с нищо не гарантира успешното преминаване на имиграционната процедура за Канада.silvestar99 написа:Много благодаря,а според теб къде ще бъде добре за живеене за нас?Аз никого не познавам но сме решили да рискуваме,защото знаете какво бъдеще предлага нашата държава,и не искам и децата ми да са свидетели на този филм.Ако някой реши да ни помогне с още мнения много ще съм ви благодарна!!!Може да ми пишете и на лични
В момента пред вас преди всичко седи въпроса в състояние ли сте да преминете процедурата, отговоряте ли на условията и събирате ли точките и кой от двама ви би бил в по-добрата позиция да бъде водещ кандидат. Това къде ще е най-добре за вас да се установите в Канада е въпрос над който ще имате време да мислите когато евентуално сте успяли да минете успешно процедурата и чакате да си получите имиграционите визи. Започнахте ли да четете официалният сайт и направихте ли началният тест и по двете процедури дали покривате изискванията?