КЪДЕ СТЕ ПЛОВДИВЧАНИ ???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
milla
Модератор

КЪДЕ СТЕ ПЛОВДИВЧАНИ ???

Мнение от milla »

ВЪПРОСЪТ МИ Е КЪМ ВАС ПЛОВДИВЧАНИ. КАЖЕТЕ КЪДЕ СЕ СЪБИРАТЕ И КОГА. ВСЕКИ ПЪТ ЛИ СЕ ДОГОВАРЯТЕ ЗА МЯСТО И ДЕН ИЛИ СИ ИМАТЕ ПОСТОЯННА НЕПРОМЕНЯЕМА СРЕЩА ВСЯКА СЕДМИЦА???
ИМАМ ЖЕЛАНИЕ И АЗ ДА ДОЙДА. АКО ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ И ЖЕЛАНИЕ ОТГОВОРЕТЕ МИ.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. :cat:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
janyz

!!

Мнение от janyz »

Ja po-dobre ela na nashite sreshti v Sofia !!!! Plovdivchani mi se vizdat malko neseriozni !!!!!!!!!!!!!!
OCKAP

Отговор

Мнение от OCKAP »

Може би, понеже вече повечето желаещи от Пловдив са вече дошли в Канада. А може би, животът в Пловдив е станал по-добър :) и не си струва емиграция другаде.

Понеже аз познавам няколко БГканадци - пловдивчани, които вече сериозно искат да си се върнат.

Така че, умната!
Първо виж за какво става въпрос, после си пожелавай нещото,
Че се най-накрая се сбъдва, майна, да знаеш...
Aries

Мнение от Aries »

Аха, и аз познавам хора, дето слизат от новите си лимузини и на въпроса "Как я караш?" казват - "Мани, мани, много е зле!".
Ама какво да правиш - манталитет.
beauty1369
Обратна връзка:

izdirvam plovdivchani

Мнение от beauty1369 »

:) Zdrasti na vsichki,izdirvam plovdivchani na koito im predstoi intervju ili sa preminali takova.Smjatam che e polezno da se provejdat sresti v plovdiv ako ne vsjaka sedmica ,to pone prez edna ili dve ,no vajnoto e hora koito sega zapochvat tepurva podavaneto na dokumenti da mogat i zanapred da se svurzvat sus drugi,koito sa minali po tozi put.Vinagi ima kakvo da se obsujda na tazi tema,dori mogat da se suzdadat i mnogo novi budesti priatelstva.Molja da mi otgovorite dali se provejdat takiva sresti v Plovdiv,zastoto bihme jelali da se prisuedinim kum "kanadskata trupa".Ako puk ne se provejdat takiva sresti,nikoga ne e kusno da se postavi tjahnoto nachalo.Vseki ima vreme za po birichka sus purjeni kartofki.
Blagodarja predvaritelno za informaciata!
C`est la vie!!!!!!
Аватар
totev

Мнение от totev »

Predi vreme se sabiraha na Maskata az hodik samo edin pat oba4e mai ne poznah kompaniqta.Ta vsi4ki samo se ugovarqt i ni6to ne stava zatova nai-dobre da se sre6tnem napravo v Canada.Togava 6te si razkazvame koi kak e minal procedurata.Haide sas zdrave i ako namislite ne6to pi6ete....
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

beauty1369,ако искате за другата седмица може да се организира среща.
totev,колко пъти си предлагах тел и кординати :wink:
Аватар
No667

a

Мнение от No667 »

predi godina oste kato biahme v Bg se sabirahme,sega se sabirame v Canada :)
Hubavoto na sabiraniata e che nauchavash neshta i sazdavash priateli za v Canada.
Sabiraniata pochnaha ot Iguanata prez liatoto a zimata v kafeto na Lucky Cinema
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Zdrasti na vsichki,izdirvam plovdivchani na koito im predstoi intervju ili sa preminali takova.....
beauty1369, nika da ne ukazva nabora?? :D 6eguvam se
Puskam ti LS.
beauty1369
Обратна връзка:

nima e vuzmojno:)

Мнение от beauty1369 »

nima e vuzmojno da njama seriozni plovdivchani,kak drugite mogat a nie ne!!! :( nima gradut ni e losh ili puk ima nesto drugo koeto ne znam. Neka da se subirat hora puk moje da organizirame nesto,stom kato njama nisto osigureno i postojanno dosega.Kakto vijdam ima jelaesti, no samo s jelanie ne se postiga mnogo... deistvieto e istinata:))))
blagodarja na vsicki zainteresovani
C`est la vie!!!!!!
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

beauty1369,юни и юли се събирахме!защо не дадеш предложение за среща,щом имаш не само желание :)
п.с.какви събирания искаш,Maverick праща лс :wink: трябваше и аз да влезна с на мойта приятелка ника,пък можеше и на мен да ми се усмихнеше щастието,да получа съобщениице :oops:
Аватар
kerkelov

heeeei

Мнение от kerkelov »

ami da i az sam ve4e godina i 3 meseca v Canada ina4e se sabirahme v iguanata i Lucky,,,,naistina togava biaha dosta hora ,no pove4eto zaminaha seshtam se pone za 4-5 + men ina4e dosta info moje 4ovek da polu4i ot takiva sreshti / polezni sa /...
taka e jivota si varvi
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Ami kakto kazaha horata v Kanada sme povecheto (za pruv put vijdam predstavitel ot semejstvo Kerkelovi da pishe vuv forum :) to ne che az pisha naposleduk ami to bashtinski zaduljenia me goniat men :)). Ami koj ne znae shnorhela prosovutata majna ami poznaveme se s povecheto tuk ama na te ne se obajdat :( . A zatova shto ne sme tam, ami ne sme shtoto hora koito produljavat da se chudiat i da hodiat po foruma "abe kak taka zaminavate?" sa oshte tam.
bp_de

Мнение от bp_de »

Zdraweite sagravdani ot Plowdiw,
1informaziq- prez septemwri ste bada w BG (nadqwam se schefa mi da me pusne w otpusk :-) )
ta ako ima nqkakwo sabirane -moga da doida i da spodelq nqkakwa informaziq ako nqkoi go interesuwa. Kakto e widno ne viweq w Canada - no sam bil tam za 2 meseza i imam nqkakwi wpe4atleniq ( stawa duma za Vancouver ),no wse pak sabrax dostata4no informaziq ( wsastnost za da otkrie nqkoi istini na 4owek ne samu nuvni 20 godini spored men ).
Iguanata znam kade e no towa nowoto mqsto -Maskata -ne mi gowori nisto- no ste go namerq. waprosa e da znam koga ima ili dali waobste ima sabirane.
ta towa e .
velaq zdrawe i uspexi na wsi4ki.
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Maverick праща лс трябваше и аз да влезна с на мойта приятелка ника,пък можеше и на мен да ми се усмихнеше щастието,да получа съобщениице
:D :D :D
Ееее,Илияне,не е нужно да влизаш с на твойта ника,и така съм готов да те поканя.Е, не на среща, ами на по една-две-пет наша си пловдивска Каменица,може и Beck's,тя нали пак си е наша :beer: :beer: :beer:
:D
1informaziq- prez septemwri ste bada w BG
bp_de, айде идвай си ,4е да дадеш информация за Ванкувър.
Заключено