Ако погледнем нещата така, Румъния не достигнала нивата си преди кризата още

Естония също не е достигнала нивата преди кризата

Бъргария е надминала нивата от преди кризата,въпреки бавните темпове на нарастване.

Ти явно си отсъствал едно време от часовете в училище:Doptics написа:Щото много малко са паднали нивата в кризата. А що малко са паднали - някой друг да обясни.
Аз имах голям проблем когато един колега ме попита - а какво всъщност е основното перо в Българската икономика.
Ще съм благодарен и тоя въпрос ако бъде разяснен от познавачи, за да знам какво да казвам другия път.
Ъ, Оптикс е във Виктория, не в Монреал. Там е капитализъм.myhata II написа:Ей това му дай за обяснение на твоя другар, ама първо го почни що е социализъм и как едно време всички са крали от държавата докато са на работа
Те изкорениха направо българите, пък какво остава за лозята.optics написа:..които е минавал покрай Чирпан (и не само) знае колко лозя се изкорениха.
Я ти взема сам да си отговаряш по чирпанскиoptics написа:Щото много малко са паднали нивата в кризата. А що малко са паднали - някой друг да обясни.
Аз имах голям проблем когато един колега ме попита - а какво всъщност е основното перо в Българската икономика.
Ще съм благодарен и тоя въпрос ако бъде разяснен от познавачи, за да знам какво да казвам другия път.
Абе Муха, ти нали постоянно "обаждаш" че си бил много млад, а не някой чичанец? 89-та година, когато падна соца трябва да си бил някъде 7-8 клас - кви анализи на западни технологии, ти се изкара младия Айнщайн беmyhata II написа:Прочее, аз съм влизал в не един и два завода по соц време а в единия дори съм участвал в анализи на западни технологии с цел копирането им.
SFBG82 тъкмо щях да те питам относно тази сграда защото си я спомням от 1990 година когато живеех в Младост1 че я строяха и миналият месец (само 23 години по-късно) видях че си е горе долу на същият етап..SFBG82 написа:IPK Rodina
Реновирането на недовършената ИПК Родина започна. Фасадата се маха, за да се сложи нова.
Thanks to bojo6666.