Za tezi s Akademichnite Spravki

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Di ana
Обратна връзка:

Za tezi s Akademichnite Spravki

Мнение от Di ana »

Predpolagam che na mnogo ot vas se nalaga da si vadjat Akademichna Spravka...osobeno tezi ,chiito diplomi ne sadarzat horariuma kato broi chasove...
Kakvo se sluchi pri men...
Za tova che otnema vreme njama da govorja.Projavjavam razbirane ,che mojata spravka ne bi mogla da bade prioritet i imat kup neshta za varshene.
Interesen e momenta sas tova ,kakvo sadarza tozi dokument sled kato nai posle e izdaden i taksata e platena.
Okaza se ,che 4 predmeta lipsvat,a njakoi ot ostanalite predmeti zvuchat po nachin ,razlichen ot tozi v diplomata,koeto nesamneno shte dovede i do razliki v prevoda.
I taka...imam 2 dokumenta ,izdadeni ot edna i sashta institucia s razlichno sadarzanie ...
Kak pri tova polozenie bih mogla dori i da si pomislja che njakoi bi poglednal na obrazovanieto mi seriozno ?

Dano ne se nalaga da si gubite vremeto s takiva neshta...
Tozi posting e po skoro nasochvasht vnimanieto kam sadarzanieto na spravkite ,tai kato edno malko nedoglezdane bi predizvikalo ponjakoga seriozni problemi.Osobenno, ako sme izvan Bg i njakoi blizak,njamasht nikakvo ponjatie ,kakvo sme uchili se nalozi da ni svarshi tazi usluga .

A che shte imame "diskusia " s ucheben otdel tova e jasno.. :evil:
Nali trjabva da se poddarza forma...chovek ne znae koga shte mu potrjabva da bade "na nivo " v tozi "sport"...
Заключено