ste ostanat li izop6o balgari v balgaria?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
silvana

ste ostanat li izop6o balgari v balgaria?

Мнение от silvana »

Zdraveite priateli,az sam savsem nova v 4ata.Iskah da vi pitam ste ostanat li izop6o balgari v BG?Az sam sled malkoto koito naivno viarvaha 4e ne6ata ste tragnat na dobre.No uvi i az ve4e ne viarvam.Za6o sme dage sled Rumania.Kakvo glupavi li sme?
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Според мен ще останат! :D :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Tany

Da, razbira se

Мнение от Tany »

Az imam dosta priateli v BG, koito ne iskat i ne misljat da imigrirat nikade. Kumyt ni, dori zhivja i raboti izvestno vreme v Germany, no se vyrna v Plovdiv. Tochno zaradi tezi dobri priateli i roditelite mi se vryshtam v BG vsjaka godina. :)
_stanbinev_

Re: ste ostanat li izop6o balgari v balgaria?

Мнение от _stanbinev_ »

silvana написа:Zdraveite priateli,az sam savsem nova v 4ata.Iskah da vi pitam ste ostanat li izop6o balgari v BG?Az sam sled malkoto koito naivno viarvaha 4e ne6ata ste tragnat na dobre.No uvi i az ve4e ne viarvam.Za6o sme dage sled Rumania.Kakvo glupavi li sme?
Izviniavaj che shte ti go kaja napravo, ama tova e glupav vypros!
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

По същата логика може да се пита дали ще останат поляци в Полша или италианци в Италия!Човек е свободен да бъде там където пожелае или с други думи да пътува,да се връща,да се стреми към по-добри неща.Но има и хора,които не са настроени авантюристично,хора на които им е добре там където са си и са свикнали или са се примирили с животът който водят!
Не се заблуждавай,че ако напуснеш БГ ще се чувстваш много Happy винаги.Това е въпрос на нагласа,на това дали можеш да се разделяш с вещи/защото много хора не могат например/ на възраст също бих казала.Колкото си по-млад си по-мобилен.
Иначе въпросът ти го разбирам напълно.....Но приятелите ми които са в USA и Канада са категорични при връщанията си тук,че вървим в правилната посока и напред.
Но това е някаква народопсихология на българина да е вечно недоволен.А тя е грешна!
Пътувах зад граница и видях,нито сме по-зле,нито сме по-глупави!
Просто нямаме САМОЧУВСТВИЕ!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

estoyanova написа:По същата логика може да се пита дали ще останат поляци в Полша или италианци в Италия!Човек е свободен да бъде там където пожелае или с други думи да пътува,да се връща,да се стреми към по-добри неща.Но има и хора,които не са настроени авантюристично,хора на които им е добре там където са си и са свикнали или са се примирили с животът който водят!
Не се заблуждавай,че ако напуснеш БГ ще се чувстваш много Happy винаги.Това е въпрос на нагласа,на това дали можеш да се разделяш с вещи/защото много хора не могат например/ на възраст също бих казала.Колкото си по-млад си по-мобилен.
Иначе въпросът ти го разбирам напълно.....Но приятелите ми които са в USA и Канада са категорични при връщанията си тук,че вървим в правилната посока и напред.
Но това е някаква народопсихология на българина да е вечно недоволен.А тя е грешна!
Пътувах зад граница и видях,нито сме по-зле,нито сме по-глупави!
Просто нямаме САМОЧУВСТВИЕ!
много сте права!!
А иначе БГ като се изпразни от балкански субекти, пишмат тарикати и вечно недоволни се връщам веднага, а и не само аз!
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

той няма да си тръгне
http://www.novotovreme.bg/P_Contact_Tornev.html
bateto

Мнение от bateto »

A ima li Marsianci na Mars?
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

А има ли Канадци в Канада!
To Live Is To Die
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

G_Rosi написа:той няма да си тръгне
ю

Муахахахахаха
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

кои е този,иа ме светни,за първи път го виждами чувам за него?????? :lol:
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

_stanbinev_ написа:Izviniavaj che shte ti go kaja napravo, ama tova e glupav vypros!
"niama glupavi vaprosi, ima samo glupavi otgovori"
(kakto kazvat prepodavateli i profesori po sveta i u nas)
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

goliama mechka написа:
кои е този,иа ме светни,за първи път го виждами чувам за него?????? :lol:
Режисьор, който познавам! Малко преди да отворя форума четох за последния му клип и си спомних за неговите усилия България да стане нормална държава. Хората да не са принудени да емигрират, а да имат финансова възможност да пътуват по света и като туристи и за работа като бели хора. Българите да имат самочувствие както западноевропейците и северноамериканците.
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

sara написа:
_stanbinev_ написа:Izviniavaj che shte ti go kaja napravo, ama tova e glupav vypros!
"niama glupavi vaprosi, ima samo glupavi otgovori"
(kakto kazvat prepodavateli i profesori po sveta i u nas)
Ще изгрее ли слънцето утре? :nenam:
silvana

Мнение от silvana »

Napalno razbiraemo e 4e 4as ot vas ne me razbirat .Vie ste tolkova dale4e.Edno e da se sblaskvas egednevno s problemite ,drugo e da 4uvas samo za tiah.S tova ne iskam da kaga 4e vie v 4ugbina niamate nikakvi problemi.Znam ,4e e mnogo trudno da zapo4nes ot nulata da si dale4e ot rodnini i priateli.Za tova opredeleno se iziskva smelost i malko avanturisti4en duh.Uspiavat samo silnite.Az opredeleno sam takava no mislia ,4e za sagelenie za momenta kakvoto i da pravis kolkoto i da si predpriem4iv ako si 4esten -poviarvaite mi ni6o ne stava!Zatova i az se zamisliam dali da ne si opitame kasmeta niakade drugade .Moge bi v edna po uredena dargava kato Kanada?Kagete mi kakvo e da emigriras?Viarno li e 4e nas balgarite ne ni vaspriemat dobre?
Заключено