Автомобилна анкета
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
Автомобилна анкета
За всички шофьори. ПОнеже вече стана дума за автомобили неведнъж и някои хора смятат че сме много богати, други че сме много бедни, реших да отворя тази анкета за да видим каква възраст автомобил карат българите в Квебек.
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
българска поговорка
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
Ееее вие от Онтарио сте си богаташи в сравнение с нас, няма какво да говорим 
Опа забрави да пиша опция преди 1980 година. Съжалявам. ОПитах се да добява но ве4е не мога да променям анкетата. Карай ако на някой возилото е по старо да отнята от 1980 (да н'са излагами все пак)

Опа забрави да пиша опция преди 1980 година. Съжалявам. ОПитах се да добява но ве4е не мога да променям анкетата. Карай ако на някой возилото е по старо да отнята от 1980 (да н'са излагами все пак)
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
българска поговорка
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ama to ako iskash da razberesh bogatstvo e po dobre da slojish anketa za sobstvennost ili lease i da pitash za monthly payments ili stoinost na kolata
shtoto edna kola ot 1995 moje da struva kolkoto edna ot 2005
shtoto edna kola ot 1995 moje da struva kolkoto edna ot 2005
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Е как можа точно днес такава анкета ааааааааа
От два дни забелязах ,че не ми се изключва перката на радиатора и си викам-те сигурно в Кебек на по-ниски температури им са настроени термостатите и т.н.-ОБАЧЕ тая сутрин не можах да запаляааааааа
никакъв ток нямам и сигурно ми е свършил акумулатора,не можах и да го сваля да си гозаредя-щото идиотите така са го хванали и ми трябва тръбен ключ пък нямамаааа
сега като се върна ще пусна удължители да го заредя и ако пак не стане-НА СКРАП
НА СКРАП!
МАМКА И
хемоглобин ще взема да дойда на твоето мнение за лизинга
ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

От два дни забелязах ,че не ми се изключва перката на радиатора и си викам-те сигурно в Кебек на по-ниски температури им са настроени термостатите и т.н.-ОБАЧЕ тая сутрин не можах да запаляааааааа
никакъв ток нямам и сигурно ми е свършил акумулатора,не можах и да го сваля да си гозаредя-щото идиотите така са го хванали и ми трябва тръбен ключ пък нямамаааа
сега като се върна ще пусна удължители да го заредя и ако пак не стане-НА СКРАП

МАМКА И
хемоглобин ще взема да дойда на твоето мнение за лизинга
ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Мите,сам си си виновен,защото за тази цена си гледал да е немска!
Аз гледах немски и японски доста по-нови на години от нашата и доста по-скъпи,които направо си бяха абсолютен скраб! Ръжда,ръжда!!! Не мога да ти опиша!
Кола не се избира по националност,а по качество и запазеност!
Нашата е купена за цена колкото твоята приблизително. Ела да видиш-като картинка е! 1г. и 3 мес. без проблем!

Аз гледах немски и японски доста по-нови на години от нашата и доста по-скъпи,които направо си бяха абсолютен скраб! Ръжда,ръжда!!! Не мога да ти опиша!
Кола не се избира по националност,а по качество и запазеност!
Нашата е купена за цена колкото твоята приблизително. Ела да видиш-като картинка е! 1г. и 3 мес. без проблем!
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка: