Павка, когато пристигнахме преди 8 месеца тук и говорих с една позната в Монреал как си търся работа, как си пиша резюмето. Тогава тя ме пита: Ми вие там нямате ли социални помощи, църкви дето да ходите за храна и дрехи ? Ти да не си дошъл в Канада за да работиш ?Павел написа:Вероятността нещата във Венецуела да се променят са нищожни, защото следващият президент ще бъде Никола с Мадурите.
Аз не мисля, че негодуващите от несправедливото разпределение на парите съфорумци сочат с пръст българите живеещи в Кебек и евентуално намазващи от келепира. Не са те виновни, че в Канада има политика на подмазване към някои провинциЯили етноси. На мен също ми се иска да плащам по $7/ден за градина като в Кебек или пък да не плащам месечни здравни вноски като в Албърта (ако не греша). Никой не ме е карал на сила да се заселвам в БК. Дразнещото е, че къде умишлено, къде не - кебекарите масово викат на бялото черно.
Беше наистина искрена в пиатнето си

Аз не съм против социала, ама млади здрави мъже да лежат и пърдят по цял ден, не го разбирам.