Разбирам те. Мисля, че не са се влияли от качеството на пътната настилка в селата, а от това дали води за някъде - междуселски път да речем. Другото са го игнорирали (в двете села, които погледнах над 90%) макар че пътя е в много добро състояние за разлика от там откъдето са минали.MrGeek написа:Става въпрос за улици, по които може да мине Гугълмобила. По затворените пешеходни зони няма как да стане тази работа, май за кампанията не са имали от специалните мобилните устройства, с който оператора просто може да се разхожда и да снима. Въпреки това според мен става въпрос за невероятна по мащаби операция - да се обиколят всички пътища и улици из страната, по които може да мине автомобил (най-вече като се има предвид състоянието на пътната инфраструктура из дълбоката провинция).Ivan1007 написа:Другото е пешеходните зони - Плевен и Враца погледнах. По пешеходните зони не можеш да "минеш"
Разбирам ги и за пешеходните зони.

Преди 30 години като войник бях за 5 месеца командирован към военна топография - минавал съм с УАЗ-ка по пешеходната зона на Пловдив ей така за кеф, щото имахме разрешително от Генералния Щаб да ходим навсякъде, ама сега времената са други.