High-rises в България

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
pumpy

Re: High-rises в България

Мнение от pumpy »

По това последното нравите в България и Куба си приличат....какво да се прави, социализъмът научи доста хора да не работят, а да се хващат за палците или съответно за каквото дойде.
apple

Мнение от apple »

Daisy2

Мнение от Daisy2 »

optics написа:

Хахаха, ако избивах щях да споря.

Сега сериозно - Далеч си от истината по всички параграфи: 1) не съм снимал 2) не съм убеден 3) не ме засяга 4) ще ги видя добре облечените не се съмнявай.

И накрая - айде да се въздържаме от изявления кой какви (и дали) комплекси имал (избивал). Стандартно "комплексар" не минава за блага дума.
Ок, приемам, че аз не съм разбрала правилно и ти не спориш.

Поднасям извинения, ако те е обидило моето изявление - не е било това целта. :handshake: Исках само да си обясня защо толкова упорито твърдиш нещо, за което аз съм сигурна, че не така, защото всеки ден го виждам. При това нещо толкова дребно и незначително, поне според мен.

Ето, заради теб взех да заглеждам мацките по улиците - коя с какво е облечена точно - ще вземат да ме вземат за обратна :lol: Обаче и вчера, и днес мацка по анцуг не видях. Масово са с къси вталени якета - подплатени шушлекови, има и кожени, а надолу са с дънки, тесни и впити, които влизат в ботушите, които пък са до коленете - някои са кожени на ток, има и равни, има дори и едни такива рунтави. Идеята е дрехите да очертават фигурата, като същевременно топлят - тоест, няма голи части, а якетата са с подплата.
Само възрастните жени (в смисъл около и над 50) са с класически панталони, прави надолу и пуснати над ботушите. Те изглеждат и по-неглиже, не знам дали е от това, че парите за дрехи при тях отиват при дъщерите/снахите, или просто си е от възрастта.

Баси, ще взема да снимам и да сложа снимки, то това голям въпрос стана.
Последно промяна от Daisy2 на Сря Фев 13, 2013 3:18 am, променено общо 1 път.
Daisy2

Мнение от Daisy2 »

simeonovi написа:
Daisy2 написа: Ами не са прилепнали и не очертават, к'вото трябва да се покаже :) Това е облекло за спорт, туризъм, за домашно облекло - аз в къщи си ходя така. А иначе защо да не ходиш с тях до кварталния магазин - ходиш си. С тях не ходиш по улиците на разходка, на работа, на кафе, по магазините, на гости. Поне в БГ не ходим, пак казвам, нищо, че Оптикс твърди друго. При вас не знам, може и да си ходите.
По улиците не може да ходиш така? Да хвърчиш ли трябва? Какво му е да грабнеш кафе от Старбъкс облечен спортно. И на работа ходим спортно в някои дни в зависимост от полиси на компанията.
Аз понеже не спортувам много спортните дрехи ме карат да чуствам че правя нещо здравословно. :D

На мен пък ми е смешно че трябва да си нагримосана да влезеш в магазин или макдоналдс да не говорим че повечето сте и със съмнителна лична хигиена.
Може да сме американизирани с измачкани дрехи но поне носим чисти на всяко обличане.
Хайде да не бъркаме тук какво трябва и какво не трябва ;) Нито ти, нито аз определяме какво трябва. Аз само казвам КАКВО Е в София - на Оптикс, защото той спори с мен, че американската мода прихващала в БГ. Е, не прихваща. Това е положението. А на кого какво му харесва, си е негов проблем.

Какво е в Америка, вие казвате. На мен ни ми дреме за това дали сте измачкани или не сте - ваша си работа - така си искате, така си ходите. Свобода и демокрация.

А относно изявленията ти за личната хигиена на НАС, жените в София , може да ходиш да се.... снимаш ;)

Мръсни са и миришат клошарите, обаче се съмнявам вашите бъмове да са парфюмирани с Ланком ;)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Стой та гледай Валентин или Зарезан...
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Daisy2

Мнение от Daisy2 »

optics написа:Стой та гледай Валентин или Зарезан...
Това какво трябва да значи, ако не е тайна?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Какво пък си се вторачил в този Валентин??? Ние пък не сме празнували Зарезан никогаш. Защо трябва да има празник, на който българинът да се нареже като мотика (отдавна не се зарязват лозя, щото)? То не, че не го прави и по всяко друго време, ама все пак? |(
Валентин също не празнуваме. За хора, които се обичат не е нужен специален празник за да си го засвидетелствуват, но поне използуваме повода да си обновим играчките от секс-шопа. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
Какво пък си се вторачил в този Валентин??? Ние пък не сме празнували Зарезан никогаш. Защо трябва да има празник, на който българинът да се нареже като мотика (отдавна не се зарязват лозя, щото)? То не, че не го прави и по всяко друго време, ама все пак? |(
Валентин също не празнуваме. За хора, които се обичат не е нужен специален празник за да си го засвидетелствуват, но поне използуваме повода да си обновим играчките от секс-шопа. :D
щом до играчки от секс шопа опряхте,мани,мани :lol:
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа: щом до играчки от секс шопа опряхте,мани,мани :lol:
?
Не разбирам? Какво значи горното? Какво значи да си опрял? Откакто се помня съм фен на играчки и на гладко избръснатите. :D :rock:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
newcomer написа: щом до играчки от секс шопа опряхте,мани,мани :lol:
?
Не разбирам? Какво значи горното? Какво значи да си опрял? Откакто се помня съм фен на играчки и на гладко избръснатите. :D :rock:
заместител,конпенсация на липси и недостатъности
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Пълна лудница :rofl:
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа: заместител,конпенсация на липси и недостатъности
допълнение, фантазии, приятни емоции :)
pumpy

Мнение от pumpy »

IRA написа:Пълна лудница :rofl:
:)
От друга страна като погледнем заглавието има някаква връзка с отклонението на темата
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Избутването (постепенно през годините) на традиционния "празник" от западен такъв.
Това имах предвид.
Отново - мен не ме засяга и няма да споря, но мисля че е така.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Daisy2 написа:
simeonovi написа:
Daisy2 написа: Ами не са прилепнали и не очертават, к'вото трябва да се покаже :) Това е облекло за спорт, туризъм, за домашно облекло - аз в къщи си ходя така. А иначе защо да не ходиш с тях до кварталния магазин - ходиш си. С тях не ходиш по улиците на разходка, на работа, на кафе, по магазините, на гости. Поне в БГ не ходим, пак казвам, нищо, че Оптикс твърди друго. При вас не знам, може и да си ходите.
По улиците не може да ходиш така? Да хвърчиш ли трябва? Какво му е да грабнеш кафе от Старбъкс облечен спортно. И на работа ходим спортно в някои дни в зависимост от полиси на компанията.
Аз понеже не спортувам много спортните дрехи ме карат да чуствам че правя нещо здравословно. :D

На мен пък ми е смешно че трябва да си нагримосана да влезеш в магазин или макдоналдс да не говорим че повечето сте и със съмнителна лична хигиена.
Може да сме американизирани с измачкани дрехи но поне носим чисти на всяко обличане.
Хайде да не бъркаме тук какво трябва и какво не трябва ;) Нито ти, нито аз определяме какво трябва. Аз само казвам КАКВО Е в София - на Оптикс, защото той спори с мен, че американската мода прихващала в БГ. Е, не прихваща. Това е положението. А на кого какво му харесва, си е негов проблем.

Какво е в Америка, вие казвате. На мен ни ми дреме за това дали сте измачкани или не сте - ваша си работа - така си искате, така си ходите. Свобода и демокрация.

А относно изявленията ти за личната хигиена на НАС, жените в София , може да ходиш да се.... снимаш ;)

Мръсни са и миришат клошарите, обаче се съмнявам вашите бъмове да са парфюмирани с Ланком ;)
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 0%B8%D0%BD"
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Публикувай отговор