High-rises в България
Re: High-rises в България
По това последното нравите в България и Куба си приличат....какво да се прави, социализъмът научи доста хора да не работят, а да се хващат за палците или съответно за каквото дойде.
Ок, приемам, че аз не съм разбрала правилно и ти не спориш.optics написа:
Хахаха, ако избивах щях да споря.
Сега сериозно - Далеч си от истината по всички параграфи: 1) не съм снимал 2) не съм убеден 3) не ме засяга 4) ще ги видя добре облечените не се съмнявай.
И накрая - айде да се въздържаме от изявления кой какви (и дали) комплекси имал (избивал). Стандартно "комплексар" не минава за блага дума.
Поднасям извинения, ако те е обидило моето изявление - не е било това целта.

Ето, заради теб взех да заглеждам мацките по улиците - коя с какво е облечена точно - ще вземат да ме вземат за обратна

Само възрастните жени (в смисъл около и над 50) са с класически панталони, прави надолу и пуснати над ботушите. Те изглеждат и по-неглиже, не знам дали е от това, че парите за дрехи при тях отиват при дъщерите/снахите, или просто си е от възрастта.
Баси, ще взема да снимам и да сложа снимки, то това голям въпрос стана.
Последно промяна от Daisy2 на Сря Фев 13, 2013 3:18 am, променено общо 1 път.
Хайде да не бъркаме тук какво трябва и какво не трябваsimeonovi написа:По улиците не може да ходиш така? Да хвърчиш ли трябва? Какво му е да грабнеш кафе от Старбъкс облечен спортно. И на работа ходим спортно в някои дни в зависимост от полиси на компанията.Daisy2 написа: Ами не са прилепнали и не очертават, к'вото трябва да се покажеТова е облекло за спорт, туризъм, за домашно облекло - аз в къщи си ходя така. А иначе защо да не ходиш с тях до кварталния магазин - ходиш си. С тях не ходиш по улиците на разходка, на работа, на кафе, по магазините, на гости. Поне в БГ не ходим, пак казвам, нищо, че Оптикс твърди друго. При вас не знам, може и да си ходите.
Аз понеже не спортувам много спортните дрехи ме карат да чуствам че правя нещо здравословно.
На мен пък ми е смешно че трябва да си нагримосана да влезеш в магазин или макдоналдс да не говорим че повечето сте и със съмнителна лична хигиена.
Може да сме американизирани с измачкани дрехи но поне носим чисти на всяко обличане.

Какво е в Америка, вие казвате. На мен ни ми дреме за това дали сте измачкани или не сте - ваша си работа - така си искате, така си ходите. Свобода и демокрация.
А относно изявленията ти за личната хигиена на НАС, жените в София , може да ходиш да се.... снимаш

Мръсни са и миришат клошарите, обаче се съмнявам вашите бъмове да са парфюмирани с Ланком

- optics
- Модератор
Стой та гледай Валентин или Зарезан...
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Това какво трябва да значи, ако не е тайна?optics написа:Стой та гледай Валентин или Зарезан...
- Bistra
- Напуснал форума
Какво пък си се вторачил в този Валентин??? Ние пък не сме празнували Зарезан никогаш. Защо трябва да има празник, на който българинът да се нареже като мотика (отдавна не се зарязват лозя, щото)? То не, че не го прави и по всяко друго време, ама все пак?optics написа:Стой та гледай Валентин или Зарезан...

Валентин също не празнуваме. За хора, които се обичат не е нужен специален празник за да си го засвидетелствуват, но поне използуваме повода да си обновим играчките от секс-шопа.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

щом до играчки от секс шопа опряхте,мани,маниBistra написа:Какво пък си се вторачил в този Валентин??? Ние пък не сме празнували Зарезан никогаш. Защо трябва да има празник, на който българинът да се нареже като мотика (отдавна не се зарязват лозя, щото)? То не, че не го прави и по всяко друго време, ама все пак?optics написа:Стой та гледай Валентин или Зарезан...![]()
Валентин също не празнуваме. За хора, които се обичат не е нужен специален празник за да си го засвидетелствуват, но поне използуваме повода да си обновим играчките от секс-шопа.

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
- Bistra
- Напуснал форума
?newcomer написа: щом до играчки от секс шопа опряхте,мани,мани
Не разбирам? Какво значи горното? Какво значи да си опрял? Откакто се помня съм фен на играчки и на гладко избръснатите.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

заместител,конпенсация на липси и недостатъностиBistra написа:?newcomer написа: щом до играчки от секс шопа опряхте,мани,мани
Не разбирам? Какво значи горното? Какво значи да си опрял? Откакто се помня съм фен на играчки и на гладко избръснатите.![]()
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Пълна лудница 

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- Bistra
- Напуснал форума
допълнение, фантазии, приятни емоцииnewcomer написа: заместител,конпенсация на липси и недостатъности

IRA написа:Пълна лудница

От друга страна като погледнем заглавието има някаква връзка с отклонението на темата
- optics
- Модератор
Избутването (постепенно през годините) на традиционния "празник" от западен такъв.
Това имах предвид.
Отново - мен не ме засяга и няма да споря, но мисля че е така.
Това имах предвид.
Отново - мен не ме засяга и няма да споря, но мисля че е така.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 0%B8%D0%BD"Daisy2 написа:Хайде да не бъркаме тук какво трябва и какво не трябваsimeonovi написа:По улиците не може да ходиш така? Да хвърчиш ли трябва? Какво му е да грабнеш кафе от Старбъкс облечен спортно. И на работа ходим спортно в някои дни в зависимост от полиси на компанията.Daisy2 написа: Ами не са прилепнали и не очертават, к'вото трябва да се покажеТова е облекло за спорт, туризъм, за домашно облекло - аз в къщи си ходя така. А иначе защо да не ходиш с тях до кварталния магазин - ходиш си. С тях не ходиш по улиците на разходка, на работа, на кафе, по магазините, на гости. Поне в БГ не ходим, пак казвам, нищо, че Оптикс твърди друго. При вас не знам, може и да си ходите.
Аз понеже не спортувам много спортните дрехи ме карат да чуствам че правя нещо здравословно.
На мен пък ми е смешно че трябва да си нагримосана да влезеш в магазин или макдоналдс да не говорим че повечето сте и със съмнителна лична хигиена.
Може да сме американизирани с измачкани дрехи но поне носим чисти на всяко обличане.Нито ти, нито аз определяме какво трябва. Аз само казвам КАКВО Е в София - на Оптикс, защото той спори с мен, че американската мода прихващала в БГ. Е, не прихваща. Това е положението. А на кого какво му харесва, си е негов проблем.
Какво е в Америка, вие казвате. На мен ни ми дреме за това дали сте измачкани или не сте - ваша си работа - така си искате, така си ходите. Свобода и демокрация.
А относно изявленията ти за личната хигиена на НАС, жените в София , може да ходиш да се.... снимаш![]()
Мръсни са и миришат клошарите, обаче се съмнявам вашите бъмове да са парфюмирани с Ланком
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев