February 5, 2013
Part 1:
Снимки: iuziud

Верно е.IFF написа:Луд умора нема
От колко години не си ходил в България. Аз останах изненадан от новите коли които карат и броя на дилършипс в София.Kan_Tangra написа:Тия коли от снимката всичките са на едно 30-35 години. По тоя параграф само с Куба можем да се конкурираме. Там карат на по 50-60години коли.
Я пак погледни. Направи зум, сложи очила. Колите от тази снимка едва ли са на повече от 10 години и то се отнася за две от тях. Останалите са по-нови.Kan_Tangra написа:Тия коли от снимката всичките са на едно 30-35 години. По тоя параграф само с Куба можем да се конкурираме. Там карат на по 50-60години коли.
Компетентен, както винаги!Kan_Tangra написа:Тия коли от снимката всичките са на едно 30-35 години. По тоя параграф само с Куба можем да се конкурираме. Там карат на по 50-60години коли.
Ами не съм съгласна, но то пак ще стане като за тетаъра и чалгатаoptics написа:Тия грозни бетонни пирамиди ми напрвиха впечатление още преди една - 2 страници (червените стрелки). Споменах и в една друга тема как се налага северо-американския "естетски" модел да се оставя гол бетон както по фасади така и по вътрешни стени. Не бих се учудил ако означеното със сини стрелки си остане така.
Daisy2 написа: Ами не съм съгласна, но то пак ще стане като за тетаъра и чалгатаВсеки е свободен да си вярва, в каквото си иска.
Аз не знам сграда в София, която да е оставена на бетон - освен недовършените и изоставени, каквито се намират. И дори не броя естетиката (не защото я няма, а защото е по-маловажна в случая), а чистата практическа необходимост заради цените на енергийните ресурси. БГ няма канадските запаси от водна енергия, ойл сендс или атомна енергия. И затова трябва да пести.