zapochvam ot samoto nachalo

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Zaiko

zapochvam ot samoto nachalo

Мнение от Zaiko »

Molia vi pomognete mi.Zapochvam ot samoto nachalo i neznam kade da tursia dokumenti,kade da gi prastam,i vaobste... Ako niakoi moje da mi pomogne.Iskam da hodia v Manitoba. O Sofia sam i kade da hodia i kakvo da pravia?Vaobste ... Zapalila mi se se glavata.Nisto ne znam i niamam poznati v Canada i vaobste.Mojete da ste mi ot polza-tezi koito veche ste tam.Ste vi dam e-mail zastoto ne moga chesto da vlizam v tozi forum.E-MAIL chobeast@abv.bg
MNOGO VI BLAGODARIA
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: zapochvam ot samoto nachalo

Мнение от yaiuat »

Samo chetene mu e maikata batka. 8) Ima i pishe vsichko. Rovi, vadi, cheti.
Ednoznachen optgovor an pitaniqta ti nqma

Inache znam che sega Quebec tie pulna mugla. Zatova zapochni ot tozi sait: http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... index.html

Za Manitoba e muchna rabota ako nqmash rodnina tam, profesiqta ti ne eot tursenite im ili nqmash oferta za rabota :idea:

Poneje v nachaloto i az bqh kato grumnat. Eto kakvo trqbva da napravish ako si zle sus frenskiq i angleto:

1. Za Quebec si teglish ot tuk tozi formulqr: http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... df/QPI.pdf (ima i angliiska versiq)
2. Subirash si vsichki diplomi, stajove, knijki, belejki, dokumentcheta i otivash pri nqkoq dobar uchetelka po frenki (ili angle ako izberesh angliiskiq variant na gornata forma) da ti q populni
3. Prashtash q na tozi adres:

Ambassade du Canada
Section de l'Immigration
Laurenzerberg 2
1010 Vienne
Autriche

bez da plashtash nishto na nikogo i chakash. Chakash okolo mesec i polovina. Ako prez tova vreme ne poluchish nishto v poshtata si. se obajdash pak tuka ako poluchish pak se obajdash :wink:
Zaiko написа:Molia vi pomognete mi.Zapochvam ot samoto nachalo i neznam kade da tursia dokumenti,kade da gi prastam,i vaobste... Ako niakoi moje da mi pomogne.Iskam da hodia v Manitoba. O Sofia sam i kade da hodia i kakvo da pravia?Vaobste ... Zapalila mi se se glavata.Nisto ne znam i niamam poznati v Canada i vaobste.Mojete da ste mi ot polza-tezi koito veche ste tam.Ste vi dam e-mail zastoto ne moga chesto da vlizam v tozi forum.E-MAIL chobeast@abv.bg
MNOGO VI BLAGODARIA
Заключено