работа в канада
работа в канада
здравейте, искам да попитам как стаят нещата за работа и има ли програми, подпомагаши младите семейства?
-
Re: работа в канада
vekooo написа:здравейте, искам да попитам как стаят нещата за работа и има ли програми, подпомагаши младите семейства?
Здравей и извинявай, ама тези които са в Канада вече започвам да ги разбирам напълно защо се дразнят на всяка такава тема!!!
Всичко изписано във форума сигурно е с размерите на една огромна библиотека. Вземи прочети поне 1/10 от всичко това, прегледай официалните сайтове за имиграция и чак тогава пускай такава тема.......и освен това като казваш "работа" поне напиши каква работа те интересува - чистач на тоалетни ли, преподавател в Университет ли или нещо друго?

al_bulgaria написа:... тези които са в Канада вече започвам да ги разбирам напълно защо се дразнят на всяка такава тема!!!
Всичко изписано във форума сигурно е с размерите на една огромна библиотека. Вземи прочети поне 1/10 от всичко това, прегледай официалните сайтове за имиграция и чак тогава пускай такава тема.......и освен това като казваш "работа" поне напиши каква работа те интересува - чистач на тоалетни ли, преподавател в Университет ли или нещо друго?
![]()
![]()

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Всичко има, и работа и програми. Само да ти се работи и живее в Канада.vekooo написа:здравейте, искам да попитам как стаят нещата за работа и има ли програми, подпомагаши младите семейства?
http://www.cic.gc.ca/ctc-vac/cometocanada.asp"vekooo написа:здравейте, искам да попитам как стаят нещата за работа и има ли програми, подпомагаши младите семейства?
Започни от тук .Успех!
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."
Никола Вапцаров
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."
Никола Вапцаров
Като цяло програмата за емиграция е насочена към младите хора. Има различни програми в Квебек, които целят да подпомогнат младите и техните семейства, и по-точно за намиране на работа, подобряване на френският език и т.нат. Освен това Квебек подпомага финансово семействата изпаднали в нужда.
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... ssible.pdf" ...страница 40.
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... ssible.pdf" ...страница 40.
-
- последно предупреждение за БАН
Марто,мисля,че е време да озаптиш някой хора пишещи тука.В крайна сметка този форум е мястото където можем да задаваме въпроси и да очакваме помощ.Който не може да помогне да не пиши и толкова.Прави ми впечатление,че едни и същи хора не само,че не помагат с нищо ами само критикуват.Тука е мястото да кажа едно голямо "БЛАГОДАРЯ" на теб и всички останали за информацията която са споделяли и благодарение на която успях да приключа успешно тази процедура и получим визите си!
Интересно на кого да блогадарят тези, които са се справили и бeз форума ? Ай сиктер с елементари въпроси по цял ден, които на всичкото отгоре са отговаряни десетки пъти преди това. Вие хора не цените ли времето си??? Че не цените това на другите е повече от очевадно.....Sorryborkoo написа:Марто,мисля,че е време да озаптиш някой хора пишещи тука.В крайна сметка този форум е мястото където можем да задаваме въпроси и да очакваме помощ.Който не може да помогне да не пиши и толкова.Прави ми впечатление,че едни и същи хора не само,че не помагат с нищо ами само критикуват.Тука е мястото да кажа едно голямо "БЛАГОДАРЯ" на теб и всички останали за информацията която са споделяли и благодарение на която успях да приключа успешно тази процедура и получим визите си!
pumpy написа: Интересно на кого да блогадарят тези, които са се справили и бeз форума ? Ай сиктер с елементари въпроси по цял ден, които на всичкото отгоре са отговаряни десетки пъти преди това. Вие хора не цените ли времето си??? Че не цените това на другите е повече от очевадно.....Sorry

pumpy, този младеж няма как да знае, че най-ценното нещо тук е времето. Поне на мен това е, което не ми достига най-много.
А на питащия ще му отговоря така - програми има всякакви и най-важната от тях е "Господ помага, но в кошара не вкарва".
А на питащия ще му отговоря така - програми има всякакви и най-важната от тях е "Господ помага, но в кошара не вкарва".
-
Както писах по-горе според мен не е нужно да изчетеш целия форум , за да разбереш, че има няколко основни програми за имиграция, в някой от тях има списък с професии и т.н.....fighter написа:pumpy, този младеж няма как да знае, че най-ценното нещо тук е времето. Поне на мен това е, което не ми достига най-много.
Как така някой хора, които също имаме голямото желание да имигрираме и също нямаме време (можеш да направиш справка в какви часове пиша своите постигни) сме успели да изчетем каквото трябва и не задаваме тъпи въпроси, а някой други директно задават въпрос от рода на : - Искам много да имигрирам , моля да ми дадетет линк с документите т.н.....
Този младеж сега заради такива като вас (без да ми се сърдите) няма да си вземе поука и ще продължи по същия начин, вместо да "влезе в час" и започне да прави най-елементарното - да чете повече.....
Поздрави

вие пък се взехте много насериозно...да, наистина попитах, без да прочета информацията, която има в сайта...и който няма време не стой в интернет и не отговаря на ,,глупави въпроси''!!!
vekooo написа:вие пък се взехте много насериозно...да, наистина попитах, без да прочета информацията, която има в сайта...и който няма време не стой в интернет и не отговаря на ,,глупави въпроси''!!!

Типично: първото мнение е с въпросителна стойност, второто, седмици по-късно е нападателно. В някое от следващите ще бъдем качени на някой самолет и изпратени обратно в България.....
ПС. Ако очкваш да получиш ценен отговор, от някой който има излишно време за да пише в интернет, аз лично много бих се замислил за валидността на информацията му и приложимостта й в действителност. С рогата напред трудно се постига нещо тук.
То се видя че нищо не стана от тази тема, и с цел да избегна конфронтации.....