Хайде да се запознаем!
-
- Обратна връзка:
Хайде да се запознаем!
Здравейте,
постинга е за тези, които са в Монреал.
Идеята произтече от усилията ми да подканя някои видни монреалски производители на домашна ракия на общ пикник -дегустация, основната цел на който, обаче е да се видим и запознаем. А това, както всички знаем, става най-добре на чашка:)
И тъй като във въпросния постинг за БГ ракията нещата се размиха, сега отправям този призив в отделен постинг - хайде да се съберем на общ пикник, на който всеки да донесе каквото трябва, да се опознаем и след това, като сме си необходими, да се търсим и за реални неща, а не само да си пишем по форумите...
постинга е за тези, които са в Монреал.
Идеята произтече от усилията ми да подканя някои видни монреалски производители на домашна ракия на общ пикник -дегустация, основната цел на който, обаче е да се видим и запознаем. А това, както всички знаем, става най-добре на чашка:)
И тъй като във въпросния постинг за БГ ракията нещата се размиха, сега отправям този призив в отделен постинг - хайде да се съберем на общ пикник, на който всеки да донесе каквото трябва, да се опознаем и след това, като сме си необходими, да се търсим и за реални неща, а не само да си пишем по форумите...
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Aз съм "ЗА"!
Предишния път се събрахме по тъжен повод и с добри намерения, сега да се съберем по благ повод и с дегустативно-пивки намерения!
Хайде, няма да е трудно, ако на някой му дойде множко ракията - ще помагам!
Предишния път се събрахме по тъжен повод и с добри намерения, сега да се съберем по благ повод и с дегустативно-пивки намерения!
Хайде, няма да е трудно, ако на някой му дойде множко ракията - ще помагам!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
-
- Обратна връзка:
И аз, за съжаление...
Може би трябва да се посочи някаква дата, която да е достатъчно удобна за всички или пък да е свързана с някакво събитие? Добре би било да е през август, докато е все още топло. Има ли идеи?
За мястото - има вече предложение да е парка Монт Роял. Други предложения?
Остава да се конкретизират и хората...
Може би трябва да се посочи някаква дата, която да е достатъчно удобна за всички или пък да е свързана с някакво събитие? Добре би било да е през август, докато е все още топло. Има ли идеи?
За мястото - има вече предложение да е парка Монт Роял. Други предложения?
Остава да се конкретизират и хората...
;-)
Za kakvo vi e da se vijdate na piknik - syadate pred foruma s 4ashka i davate po edno nazrave - sega shte se glavobolite s dati, mesta, i drugi podobni:P
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Абе човек, кога си ме виждал на малка бира ?!?monny написа:С хайдука трябва да внимавате, ако случайно не го познавате да знаете че малката му бира е 1 литър![]()

Не казвай такива неща, че ще създадеш грешни представи у хората.
Стандартния живот на човек не е като петъчните вечери в Бохеми...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...