Връщам се заради майка ми. Дреме ми за проектите! Ти показваш елементарност с горното си изявление.myhata II написа:И какво сега ти тръгна да се връщаш заради едни снимки и проекти,толкова ли сте елементарни бе
Нови многоетажни кръстовища и булеварди в София
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Нови многоетажни кръстовища и булеварди в София
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Кое, това отгоре ли?Bistra написа:Заради бизнессса, на който е лобиссст. Няма хора - няма бизнес! Иначе той си е преизбран поради липса на избъ(о)ррр.myhata II написа:Само едно ще те питам
за какво да го прави ББ, ама искам пълен с логика отговор![]()
За какво Буш нападна Ирак, м?
верно хората ми казваха че в изявленията ти няма никаква логика и всичко е напук....
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Aми нека преценят хората сами. Не им слагай ти думите в устата! Спрямо теб съм била винаги "самата добронамереност". Не ми е ясно само защо ти и прия(телката)телчето ти "аз(-к)о" ми вървите по стъпките и то адски недобронамерено.myhata II написа:верно хората ми казваха че в изявленията ти няма никаква логика и всичко е напук....
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Няма такова нещо,нищо лично !!!!!!!Bistra написа:Aми нека преценят хората сами. Не им слагай ти думите в устата! Спрямо теб съм била винаги "самата добронамереност". Не ми е ясно само защо ти и прия(телката)телчето ти "аз(-к)о" ми вървите по стъпките и то адски недобронамерено.myhata II написа:верно хората ми казваха че в изявленията ти няма никаква логика и всичко е напук....
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Bistra написа:В какви чудеса живеем през 2012 г ?myhata II написа:Браво на момчето,показвай им какво се случва там,защото точно тези отгоре не знаеш в какви чудеса живеят и няма да повярваш че е 2012година
И пречат ли нашите коментари на мизерните парици, които изкарва? ББ е казал: "Слагайте снимки и не коментирайте!"
Изводите си остават наше право обаче.
в такива http://maps.google.com/maps?saddr=43.65 ... 2,,0,-3.56"
красиви блокчета на по 120-130 години
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
- Bistra
- Напуснал форума
Ти познаваш ли ме за да го твърдиш? Или някой от списващите, доволни от живота си в Канада? Идвал ли си у нас на гости? Ако, не, нямаш право да го твърдиш?!....Докато за другото, всички се връщаме поне на по няколко години в България, имаме близки и познати, които живеят там и черпим информацията си "направо от извора".newcomer написа: в такива http://maps.google.com/maps?saddr=43.65 ... 2,,0,-3.56"
Bistra написа:Ти познаваш ли ме за да го твърдиш? Или някой от списващите, доволни от живота си в Канада? Идвал ли си у нас на гости? Ако, не, нямаш право да го твърдиш?!....Докато за другото, всички се връщаме поне на по няколко години в България, имаме близки и познати, които живеят там и черпим информацията си "направо от извора".newcomer написа: в такива http://maps.google.com/maps?saddr=43.65 ... 2,,0,-3.56"
Не съм казал,че ти лично живееш в такова красиво канадско блокче или някой друг от пишещите тук,а сложих снимка от която е видно в какви красиви сгради живеят канадците и тяхните южни съседи американците.Просто да онагледя красивата северно американска архитектура.В тоя форум пишат и хора които никога не са били в Северна Америка и си мислят,че всичко там е прекрасно,а всичко в България е скапано.Е не е.
Този блок, колкото и стар да ти изглежда е в един от най-скъпите квартали в Канада. От другата страна на улицата живее целият едър канадски бизнес. Много лош пример и доказателство, че или не знаеш къде отиваш или си тролnewcomer написа:Bistra написа:В какви чудеса живеем през 2012 г ?myhata II написа:Браво на момчето,показвай им какво се случва там,защото точно тези отгоре не знаеш в какви чудеса живеят и няма да повярваш че е 2012година
И пречат ли нашите коментари на мизерните парици, които изкарва? ББ е казал: "Слагайте снимки и не коментирайте!"
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
becks написа:Този блок, колкото и стар да ти изглежда е в един от най-скъпите квартали в Канада. От другата страна на улицата живее целият едър канадски бизнес. Много лош пример и доказателство, че или не знаеш къде отиваш или си тролnewcomer написа:Bistra написа:В какви чудеса живеем през 2012 г ?myhata II написа:Браво на момчето,показвай им какво се случва там,защото точно тези отгоре не знаеш в какви чудеса живеят и няма да повярваш че е 2012година
Щом този грозен блок е в един от най скъпите кеартали на Кънада населен предимно с представители на едрия канадски бизнес представям си тогава в какви коптори живее работническата класа.Мани,мани и аз за къде съм затръгвал.
Има голяма разлика между гугъл мапс и реалния живот, както и между Инфинити, което гледаш на снимка и реално таковаnewcomer написа:
Щом този грозен блок е в един от най скъпите кеартали на Кънада населен предимно с представители на едрия канадски бизнес представям си тогава в какви коптори живее работническата класа.Мани,мани и аз за къде съм затръгвал.
Ето ориентирай се в цените на имотите в този район:
http://goo.gl/giFQE"
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
becks написа:Има голяма разлика между гугъл мапс и реалния живот, както и между Инфинити, което гледаш на снимка и реално таковаnewcomer написа:
Ето ориентирай се в цените на имотите в този район:
http://goo.gl/giFQE"
Ориентиран съм добре аз,нали съм живял 5 години в НЙС,та чак да не съм ориентиран в хавата.
Да, закъде сте затръгвал уважаеми newcomer a.k.a. Хали Бали, a.k.a. Доцент Дочев, a.k.a. Alisa75, a.k.a. bateto? На всички ще ни бъде много интересно накъде сте затръгвал този път? По всичко личи към поредния бан, но да видимnewcomer написа:Щом този грозен блок е в един от най скъпите кеартали на Кънада населен предимно с представители на едрия канадски бизнес представям си тогава в какви коптори живее работническата класа.Мани,мани и аз за къде съм затръгвал.
Тази сутрин затвориха бул. Гешов от бул. България до бул. Цар Борис III.
Вече озеленяват. Откриването очевидно ще е преди новата година.
Снимки: boykopk

Вече озеленяват. Откриването очевидно ще е преди новата година.
Снимки: boykopk

Ми какво му е на блокчето? Доста по добре излегдащо е от панелките и от голяма част от новите сгради в София.
E не го бан-вайте човека.За сега се държи прилично.
E не го бан-вайте човека.За сега се държи прилично.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1679293"В събота пускат новото кръстовище на бул. „Иван Гешов" и ул. „Георги Софийски"
17.12.2012
24 часа онлайн
Проектът на кръстовището на две нива при бул. "И. Гешов" и ул. "Г. Софийски".
Снимка: Столична община
Очаквам от събота да пуснем движението по новото кръстовище на бул. „Иван Гешов" и ул. „Георги Софийски", съобщи кметът на Столична община Йорданка Фандъкова на семинар за обсъждането на проектобюджета за София за 2013 г., цитирана от Фокус.