JOY, ти да не си членка на "партия Кебекуа"? Дори и още да не си, тъй като гледам си напълно готова и с радост ще те приемат

.
JOY написа:Аз не знам за какво въобще взех отношение по този въпрос вчера...От време на време ми се иска да отварям очите на тези след мен да минат по по-лек път и да не правят грешки,но съм се убедила,че хората си мислят,че само и единственно неговия собствен поглед може да му покаже вярния път,игнорират всички съвети и предпочитат да си трошат главите по най-трънливите пътеки,вместо да изберат утъпканата.
Наистина ли мислиш, че всичките няколко хиляди българи които живеят във Ванкувър, както и тези българи живеещи в Онтарио (повече от 10 000) са направили грешка и са си трошили главите "по най-трънливите пътеки"? Ако наистина го вярваш, значи си достойна и за ръководител на "партия Кебекуа", а не само за редови член.
JOY написа:Леон,не е нужно да си срещал мечката,за да знаеш,че е опасна.Не са малко познатите ми,които са загубили не една година по Ванкувър и Торонто,преди да пристигнат тук и почнат от нулата. Не са много хората,които тук на всеослушание ще тръгнат да ти разказват каква глупост са направили,че са кацнали първо там.
Да JOY, не е нужно да си срещал мечка. Обаче е много интересно когато наистина я срещнеш и установиш, че всъщност тя изобщо не е опасна. Ама за това трябва да си ходил в гората, а не да си седиш в къщи и да преразказваш историите на "герoични" ловци които "не успели да хванат мечката, щото била много опасна, а ония другите ловци дето наистина са хванали мечка всъщност били сънували и са направили голяма грешка, че са тръгнали по трънливите пътеки"

. Относно познатите ти дошли в Монтреал от Ванкувър, виж какво съм отговорил по-горе на
bibco.