Име на бебе
Re: Име на бебе
Честито
да се роди малкия юнак жив и здрав. На мен ми хрумват тези имена: Marcel, Francois, Nicolas, Noah. Като Ноа Димов ми звучи много мелодично.

26.01.2011 - Изпратени документи Виена
16.10.2012 - Интервю (CSQ)
20.04.2013 - ВИЗИ
11.06.2013 - Полет Монреал
16.10.2012 - Интервю (CSQ)
20.04.2013 - ВИЗИ
11.06.2013 - Полет Монреал
Имах учител по математика, много симпатичен човек, казваше се Нафталин Симеонов.roumensp написа:В училище имаше Марк Кашеров.anxeli написа:Maлии, кви нетактични, може проблем да имам, я всеки да си гледа собствената репродукция!
Жаклин е по-приемливо, още от време оно някакви балерини и филмови героини го вкараха в главите на майките. Някои от новите обаче, в комбинация с нашенска фамилия са трудни за прегльщанеСесил Карастанчова, Катрин Парапунова, Вивиан Домусчийска, по зле от Ричард Груев и Георг Раев взети заедно ...
Нашият е с "off" накрая, като Smirnoff.anxeli написа:И без това с това -ов накрая никой няма да ни помисли децата за местни. Моя го взимат за русначе.Съвсем сериозно, не се майтапя. Може и да се спогледат на аерогарата, като видят, че аз съм с "ov", ама не ми пука ... и без това и 3-мата сме с различни фамилии по документи. Понякога им се ядосвам като лепнат фамилията на жена ми за негова, но обикновено го приемам с чувство за хумор.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- ablood
- Обратна връзка:
Ето един списък с реални, идиотски имена, които препоръчвам да избягвате:
http://www.happyplace.com/3683/fagley-d ... f-all-time
http://www.happyplace.com/3683/fagley-d ... f-all-time
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Май доста си информиран какво се харесва на меките китки и какво неПавел написа:Не знам дали знаеш, ама точно този Бонд е любимеца на меките китки, които са направо "гага" по него. Сериозно, съвсем сериозно.

- Bistra
- Напуснал форума
A на мен ми прилича на Путин, сериозно. Намирам, че изглежда като руснак отвсякъде.Павел написа:Не знам дали знаеш, ама точно този Бонд е любимеца на меките китки, които са направо "гага" по него. Сериозно, съвсем сериозно.

Значи меките китки си падат по диктатори.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

4естито за бебето
Аз предлагам Pascal, ще има имен ден на Великден

Аз предлагам Pascal, ще има имен ден на Великден
Аз предлагам Версаче или Армани Димов.Само как звучи,а и всички ще го знаят.
- MrGeek
- Путлер Капут
Батка, пак си минал на фалшиф алкохол, внимавай. Версаче и Армани са фамилни имена бе.Хали Бали написа:Аз предлагам Версаче или Армани Димов.Само как звучи,а и всички ще го знаят.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Знам,ама в България напоследък много се котират сред народонаселението.С какво Канада може да бъде по различна народонаселението ни да ги припознае и там.MrGeek написа:Батка, пак си минал на фалшиф алкохол, внимавай. Версаче и Армани са фамилни имена бе.Хали Бали написа:Аз предлагам Версаче или Армани Димов.Само как звучи,а и всички ще го знаят.
А Долче-Габана Димов как ти звучи?Хали Бали написа:Аз предлагам Версаче или Армани Димов.Само как звучи,а и всички ще го знаят.
Аристократично.Guinness написа:А Долче-Габана Димов как ти звучи?Хали Бали написа:Аз предлагам Версаче или Армани Димов.Само как звучи,а и всички ще го знаят.
- Bistra
- Напуснал форума
Тук хората са сякаш по-скромни. Не съм забелязала някой да си кръщава децата на модни дизайнери, виж на хокейни звезди сякаш по върви.Хали Бали написа: Знам,ама в България напоследък много се котират сред народонаселението.С какво Канада може да бъде по различна народонаселението ни да ги припознае и там.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Да бе няма начин бай мангал да си кръсти лапето Жозе Теодоре Синг или Хану Койву Раджкалайнен.Bistra написа:Тук хората са сякаш по-скромни. Не съм забелязала някой да си кръщава децата на модни дизайнери, виж на хокейни звезди сякаш по върви.Хали Бали написа: Знам,ама в България напоследък много се котират сред народонаселението.С какво Канада може да бъде по различна народонаселението ни да ги припознае и там.
- roumensp
Истинският бай Мангал си кръщава детето Сандокан или Изаура.Хали Бали написа:Да бе няма начин бай мангал да си кръсти лапето Жозе Теодоре Синг или Хану Койву Раджкалайнен.Bistra написа:Тук хората са сякаш по-скромни. Не съм забелязала някой да си кръщава децата на модни дизайнери, виж на хокейни звезди сякаш по върви.Хали Бали написа: Знам,ама в България напоследък много се котират сред народонаселението.С какво Канада може да бъде по различна народонаселението ни да ги припознае и там.

Сандокан или бай мангал? Помниш ли го тва парче за Сандокан, дето коли с двата ножа
... Иди до Сьри, може и двамата да видиш
.
Още имена - Сидни, Тайльр, Дерек. Харесва ми и Нейтьн, но това май за леко селско го имат местните.
За бьлгарче близко е и Майкьл(Михаил).
![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)

Още имена - Сидни, Тайльр, Дерек. Харесва ми и Нейтьн, но това май за леко селско го имат местните.
За бьлгарче близко е и Майкьл(Михаил).
Циганите - на Сатурн !