Отговорете моля-опасно ли е да се ходи за цигари до резерват

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Dimitar Kolev

Отговорете моля-опасно ли е да се ходи за цигари до резерват

Мнение от Dimitar Kolev »

Става въпрос за този ,който е най-близък до Монреал...
Елиа да се уточни!
Въобще що за феномен е това резерват за хора в 21 век :shock: ?
Не се ли таксува като контрабанда купуването и изнасянето на цигари оттам?
Има ли опасност да ни скалпират?
И т.н.?
Аватар
sara
Рошава гарга

Re: Отговорете моля-опасно ли е да се ходи за цигари до резе

Мнение от sara »

Dimitar Kolev написа: Има ли опасност да ни скалпират?
И т.н.?
:lol: :lol: :lol: :lol:

goliama Mitko... to prosto kato nablijish i minesh na tiahna teritoria i skalp do scalp ot dvete strani na patia :lol:

i stek cigari s krav triabva da si izstradash :lol:
Joy

Мнение от Joy »

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 5&start=15

Мите,няма какво повече да добавя към казаното. Ела и виж що за феномен е! Само не си помисляй да стъпваш на територията на резервата,че ще си имаш проблеми! Има достатъчно магазини по магистралите.
bateto

Мнение от bateto »

Nyama strashno,za 2,5g. nikoy ne mi e pravil problem ,samo deto stava gaf s markite kakto pisa Joy,takmo sviknesh s edni i partidata svarshila .Pazaruvay ot selceto,che e po evtino,na patya sa po skapi,benzina sashto e po evtin ,no ne ti go preporachvam ,che ne se znae s kvo go meshat i motora kashlya.
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

А огнена вода не предлагат ли червенокожите братя!? :beer:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
todor73

Мнение от todor73 »

az pak da pitam, hubavo che mitko otvori tema ta se setih:D
nikoi kupuval li e cigari po internet v onia drugia forum nekoi beshe dal i adresa, kato se pribera ste go pusna che sega ne moga da go nameria. ta tam stek boro beshe 18 usd :shock:
Joy

Мнение от Joy »

Снежи май едно време беше купувала ако не се лъжа и беше им излязъл към 70 дол. стека с митото. И други подвели се съм чувала,така че,не съм правила опити,още повече,че индианците са ми съседи.
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Be 4estno ti kaja dnes samo polovinata mi skalp svaliha:)
Nqma probz be 4ove4e ama naistina tova s markite e sukz, no spored men tjutjuna e edin i sysht:)
todor73

Мнение от todor73 »

brej to mnogo pushachi vqv foruma be :D mitko hodi spokoino be, tezi indianci sa veche dresirani. :( zanesi im pera ot patkite moje pqk da tqrsiat znaesh li :D
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Mite, mnooogo me kefi zaglavieto na temata, adski svejo :smokin: :rotfl:
Въобще що за феномен е това резерват за хора в 21 век ?
Kefi6! :coollook:
To Live Is To Die
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Aaa To6e,az pu6a samo konop - ako ima koi da po4erpi,
no za rezervata -6te se jertvam zaradi Elia-ve4e kupi kamflujaj ,vuje ,bradva,kon i ot boi4kite za iaicata na Velikden 6te si boiadisvam liceto :lol:
vaob6te az ako biah na vas 6tiah da se zavartia po pristani6teto-da potursia ia Bg ia niakakuv drug korab i da si kupia Marlboro po 20 dolara,ama kato ne me slu6ate...
Az li4no vuv Ispania i Italia kolko cigari sum razdal-6toto mi gi biaha dali kato bonus ,a puk ne pu6a i taka...
Vseki korab nosi zapas ot cigari-4ast ot tiah za podkup,4ast za sobstvena upotreba,i 4ast za kontrabanda-tova daje se v dogovorite za naemane na korab i se vodi ne6to kato predstavitelni na kapitana :beer:
Заключено