Българските лекари и медицина на световно ниво!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Люта чушка ®

Re: Българските лекари и медицина на световно ниво!

Мнение от Люта чушка ® »

budtel написа: На мен ми се драйфа вече от канадската здравна система...
ИзображениеЦяр против повръщане с гениално наименование :rock:
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
budtel

Мнение от budtel »

MrGeek написа:
budtel написа:Целта е да умрат на около 60, 63 години. Хем са поработили, хем няма да взимат пенсия.
Драйфа ми се от това...
Когато фактите говорят, будтела си приказва глупости:
World Life Expectancy

1. Japan - 82.2
2. Singapore - 82.1
3. Australia - 81.7
4. Canada - 81.3

. . .

83. Bulgaria - 73.4
Едит: Да продължим таблицата с любимата на другаря будтел руска мечка:
129. Russia - 66.2
Кой е направил това проучване?
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

budtel написа:Кой е направил това проучване?
Извънземните. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
budtel

Мнение от budtel »

MrGeek написа:
budtel написа:Кой е направил това проучване?
Извънземните. :D
Сигурно са същите дето правят класциите за най-добрите университети в света, най-злобната нация, най-добрият филм и т.н. и т.н.
pumpy

Мнение от pumpy »

budtel написа:В Монреал познавам две жени дето постоянно имат извънматочни бременности и лекарите не могат нищо да направят.
На мен ми се драйфа вече от канадската здравна система ...
А какво трябва да направят лекарите по отнешение на извънматочна бременност :?: :?: :?:
Освен да я прекъснат разбира се, което те със сигурност правят.

Освен това, интересно защо в Канада виждам много повече весели баби и дядовци да се разхождат по улиците, да игрзят брогж с приятели и да се радват на живота, отколкото в България ? На това последното няма защо да ми отговаряш, но на първото ми е интересно да чуя компетентното ти мнение....
budtel

Мнение от budtel »

Темата е за здравната система, а не за пенсийте. Тука оцеляват най-здравите хора и е естествено да са щастливи след като са здрави и пенсията им стига.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

budtel написа:Тука оцеляват най-здравите хора и е естествено да са щастливи след като са здрави и пенсията им стига.
А в България кои оцеляват, най-болните ли ?
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

budtel написа:...
Buddy,
Човек, ако ти се връзва на глупостите би помислил, че наистина България те кефи и влече, ама си хъш и не можеш да се прибереш там.

Само, че ти си същият предател като нас - икономически емигрант, който ползва благата на гостоприемната си нова родина и е зарязал старата да тъне в цигания. Само дето ние сме предатели, докато ти си предател + лицемер.

Няма смисъл да пробутваш извинения. Отивай да бачкаш в България, плащай там данъци, роди и 2-3 бели деца, пък тогава се прави на родолюбец!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
budtel

Мнение от budtel »

Добре ще отида, но ти се закълни, че никога няма да ти стъпва крака там. Така ще докажеш, че си истински предател. ;)
pumpy

Мнение от pumpy »

budtel написа:Добре ще отида, но ти се закълни, че никога няма да ти стъпва крака там. Така ще докажеш, че си истински предател. ;)
Това е много силно, не мислиш ли ? Обаче е ужасно много вероятно никога да не живея там за постоянно повече. Аз илчно трудно издържам и 2 седмици ваканция. Даже тази, което ме чака през октомври беше първоначално за 16 дни, но после си смених билета за 10 дни и пак ми се виждат много. Ако нашите не правеха 50 години нямаше и тези 10 дена да съм там.....
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

budtel написа:Добре ще отида, но ти се закълни, че никога няма да ти стъпва крака там. Така ще докажеш, че си истински предател. ;)
Това пък за какво? Аз от 7 години съм тук и не съм си и помислял да пътувам до БГ, но някой ден може да ми се наложи да отскоча да уредя/взема/погреба някого. Освен ако не успея преди това да докарам старците тук.

За сега родителите идват тук за по няколко месеца да са с нас, а ние после ходим на почивка в Куба. Всички са доволни. Каква България? Първокачествени предатели сме. Доволен?

Ти обаче хем седиш тук, хем тръбиш колко било неправилно да се седи тук?!?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
budtel

Мнение от budtel »

Не съм казвал на никого да се връща в България. Споделям нещо с което не мога да се примиря. Аз отделих време и пари за да дойда тук. Най-хубавите ми години минаха в емиграция. Преди да дойда не знаех за здравната система, как работи, че се чака с месеци и т.н. Разбрах като поживях малко. И други неща разбрах, но по-се търпят. Но не може никой да ме убеди, че е нормално в една прехвалена държава като Канада, да не можеш да получиш нормална, човешка здравна услуга. В кой век живееме? Днес хората работят във вредни условия на труд, храната е модифицирана и химична, стреса е голям. В такива условия на хората трябва да се предоставят добри здравни услуги.
Също така не рабирам, защо емигрантите тряба да се примиряваме и да си мълчим. Ние имахме нужда и дойдохме, но и те имат нужда от нас, така че и ние може да изискваме. Друго е да си отишъл в една държава в която не си канен - ако не си доволен си е твой пролем. Тука е различно. Аз и жена ми учихме френски и английски 2 години, отделяхме време, дадохме не малко пари, тежката адаптация тук и т.н. И това е пътя на всички нас.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

pumpy написа:
Това е много силно, не мислиш ли ? Обаче е ужасно много вероятно никога да не живея там за постоянно повече. Аз илчно трудно издържам и 2 седмици ваканция. Даже тази, което ме чака през октомври беше първоначално за 16 дни, но после си смених билета за 10 дни и пак ми се виждат много. Ако нашите не правеха 50 години нямаше и тези 10 дена да съм там.....
:tmi:
Много туристи станахте,човек ще си каже тези нямали детство,приятели,семейство и живот в България
Как изобщо може да сте такива,аз примерно ей сега само като си бутна клетъчния телефон,само на него имам над 100 контакта приятели и познати почти във всеки град на България
Брех ,ако сега бях в България и ви четях нямаше да ви повярвам,но уви от моя опит в Канада видях хора от кол и въже.. 8) :puke:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
7George

Мнение от 7George »

budtel написа:Темата е за здравната система, а не за пенсийте.
budtel, ти какво предлагаш?

Повече лекари, купчини лекарства и носилки не правят чудеса. По-скоро ще ви крепят като клиенти на здравната система за по-дълго мреме, щото това тука е бизнес и начин за правене на пари.

Аз бих препоръчал на всички тука повече активност на открито и по-малко седене на компютрите. Така ще се облегчат и българската и канадската здравни системи, форумните сървъри и потребителската ни общност също.
Embrace your climate change!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

7George написа:Аз бих препоръчал на всички тука повече активност на открито и по-малко седене на компютрите.
Нали? И аз това препоръчвам, м-да. Чак главата ме боли от висене днес на слънце. Затова пък, къпейки се в басейна спасих 2 калинки и една муха от удавяне. :party:
Какъв мухизъм ( тази дума си я измислих сега в момента по примера на думичката хуманизъм) от моя страна нали?! Ша-ла-ла-ла весело е у дома! ;) :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Публикувай отговор