budtel написа: На мен ми се драйфа вече от канадската здравна система...

budtel написа: На мен ми се драйфа вече от канадската здравна система...
Кой е направил това проучване?MrGeek написа:Когато фактите говорят, будтела си приказва глупости:budtel написа:Целта е да умрат на около 60, 63 години. Хем са поработили, хем няма да взимат пенсия.
Драйфа ми се от това...
Едит: Да продължим таблицата с любимата на другаря будтел руска мечка:World Life Expectancy
1. Japan - 82.2
2. Singapore - 82.1
3. Australia - 81.7
4. Canada - 81.3
. . .
83. Bulgaria - 73.4129. Russia - 66.2
Извънземните.budtel написа:Кой е направил това проучване?
Сигурно са същите дето правят класциите за най-добрите университети в света, най-злобната нация, най-добрият филм и т.н. и т.н.MrGeek написа:Извънземните.budtel написа:Кой е направил това проучване?
А какво трябва да направят лекарите по отнешение на извънматочна бременностbudtel написа:В Монреал познавам две жени дето постоянно имат извънматочни бременности и лекарите не могат нищо да направят.
На мен ми се драйфа вече от канадската здравна система ...
А в България кои оцеляват, най-болните ли ?budtel написа:Тука оцеляват най-здравите хора и е естествено да са щастливи след като са здрави и пенсията им стига.
Buddy,budtel написа:...
Това е много силно, не мислиш ли ? Обаче е ужасно много вероятно никога да не живея там за постоянно повече. Аз илчно трудно издържам и 2 седмици ваканция. Даже тази, което ме чака през октомври беше първоначално за 16 дни, но после си смених билета за 10 дни и пак ми се виждат много. Ако нашите не правеха 50 години нямаше и тези 10 дена да съм там.....budtel написа:Добре ще отида, но ти се закълни, че никога няма да ти стъпва крака там. Така ще докажеш, че си истински предател.
Това пък за какво? Аз от 7 години съм тук и не съм си и помислял да пътувам до БГ, но някой ден може да ми се наложи да отскоча да уредя/взема/погреба някого. Освен ако не успея преди това да докарам старците тук.budtel написа:Добре ще отида, но ти се закълни, че никога няма да ти стъпва крака там. Така ще докажеш, че си истински предател.
pumpy написа:Това е много силно, не мислиш ли ? Обаче е ужасно много вероятно никога да не живея там за постоянно повече. Аз илчно трудно издържам и 2 седмици ваканция. Даже тази, което ме чака през октомври беше първоначално за 16 дни, но после си смених билета за 10 дни и пак ми се виждат много. Ако нашите не правеха 50 години нямаше и тези 10 дена да съм там.....budtel написа:Добре ще отида, но ти се закълни, че никога няма да ти стъпва крака там. Така ще докажеш, че си истински предател.
budtel, ти какво предлагаш?budtel написа:Темата е за здравната система, а не за пенсийте.
Нали? И аз това препоръчвам, м-да. Чак главата ме боли от висене днес на слънце. Затова пък, къпейки се в басейна спасих 2 калинки и една муха от удавяне.7George написа:Аз бих препоръчал на всички тука повече активност на открито и по-малко седене на компютрите.