Работа за у4ителки-директорки!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
todor73

Работа за у4ителки-директорки!!!

Мнение от todor73 »

Днес докато преглеждах пресата на село, попаднах на интересна обява за работа. Така търси се директорка и пом. директорка на екол секондер. от 1.09.2004.
Изисквания - 4лен на ордера в Онтарио втора степен
да е работила в администрациа на у4илисте. има осте простотии
Сега заплатата за директор 96 731 $ на година
за пом-а 86 326$
Сега остава само да дам постенския код и в яхоо мапс да видите къде е. Хубаво е няма да се плашите. :D
На спе4елилите 4естито както се казва. :D
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

i posle se chudi shto vdigat taxite...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
todor73

Мнение от todor73 »

zabravih koda P4N 3W2 IMA I TEL 705-267-1421 samo da ste chlenki :D
speedy

Мнение от speedy »

todor73 написа:zabravih koda P4N 3W2 IMA I TEL 705-267-1421 samo da ste chlenki :D
А има ли в допълнение на заплатата снегомобил, пушка за мечки и огнепръскачка против комари ?
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Joy

Мнение от Joy »

Тодоре,какъв е тоя Ордер в Онтарио,бе,човек? Ти не си ли в Квебек? И учителите ли имат Ордер? Че и степени даже! :shock:
Няма ли да ни светне някой учител? Все около учители се въртя,а за пръв пък чувам подобно нещо.
Тошко,заплатата ли така те учуди? Тя е само за членки! :wink: :D
Някои хора да не питат с какво се занимават съфорумниците по цял ден,че като дойде ще види как се става член!
todor73

Мнение от todor73 »

Еее Joy i az se razvivam ia vij v kvo ubavo kqtche na kanada sqm sega.
zaplatata che me uchudi, uchudi me, no imali si i v ontario baia orderi. u seloto mai samo az sqm s leka kola drugite sa na pikapi i djipove. pone sled horemaga :beer: :beer: :beer: lesno ia namiram. :D
Joy

Мнение от Joy »

Тошко,и нашите индианци тук все на пикапи и джипове се возят... :D Може би не трябваше чак толкова път да биеш? :D

Аз отдавна говоря,че в Канада най-много получават медици и учители-точно професиите,които са най-ниско платени в България.Иглика спори с мен за учителите,но явно тя е попадала на неподходящи... :roll:
Вчера се запознах на кандидатстудентския изпит с един алжирец-инжинер-механик,който е член на Ордера и работи по специалността си.Оплаква се,че 5 години се е решавал да смени тотално професията си и да учи за мед.брат и толкова време е изгубил...Бил проумял сега къде е хляба в Канада и щял да напусне веднага работа, стига да го приемат.Прави планове човека как веднага щял да духне за Швейцария... :D
todor73

Мнение от todor73 »

joy az iskah da da pokaja che rabota ima na tia v bg, a na tezi tuka da ne mi revat samo, ami da uchat li neznam, samo v tozi monreal sediat. kato che li vsichki na pqpa na sofia sa rajdani. :(
i na men ne mi e priatno da si pia birata tuk s mechkite, no za staj stava, jertvi triabva. makar che ako mi predlojat da ostana mnogo ste se zamislia, v smisql che zapochva da mi haresva. kvo to i tuk ima walmart, maxita i iga. i horemag ima sqsto :beer: :beer: :beer: daje dva :D i diskoteka ima :D tuka sqm si haresql edno kare s kqstichki kato v prikazka sa, abe silery horata ot quebec city ste me razberat. :D :D :D
konkurenciata tuka e po-malka v nashia zavod niamat ingener naprimer, a e goliam, hrani 5 sela tuk naokolo.
ne znam malko se bazikam, az sqm gorski i moje bi zatova vse gorata me vleche. :D
Joy

Мнение от Joy »

Леле,Тошко,спукана ти е и на теб работата! Абе види ли човек канадско село,и забрави да се върне повече в града! :D Тук при мечките и на мен си ми харесва... :lol:
Заключено