Да съм писала нещо за изводи и обобщения? Всеки да си чете сам и да се впечатлява от каквото си ще... И като нямаш какво да кажеш поне млъкни. Какви шкафове, какви 5 лева... Не мисля, че успяваш да се контролираш, затова и не си падаш по Пот. Тукашните от толкова задръжки, правила и натрапена им пряко волята любезност не могат да разпускат без нещо за "душата". Няма лошо, ами да вземат поне да я легализират нали уж са много демократични тук. То така и така е масово явление ми поне някой долар от такси да приберат и да намалеят старите маратонки увесени по стълбовете по улиците, че много грозят пейзажа нещо...Bistra написа:Да ти имам начина на прочит и анализ на статиите!![]()
Е, това ли се налага като извод, че е най-достойно за уважение? Той и морфинът се използува за медицински цели, ама стои в заключен шкаф по болниците, що ли?
Господинът не е някой, който познавам. Не страдам и от глаукома, само от липса на задръжки. Ама това не е страдание, понякога помага, ако знаеш как да го контролираш.
Нещо по темата имаш ли да кажеш или пак ще си чешеш езика за моя сметка?ivandaman написа:На някои хора не може да им се угоди..
Канадците са или прекалено некултурни или прекалено любезни.. Квото и да правят все виновни..
И кое от всичко горенаписано е по темата "Българи в Канада достойни за уважение!"?apple написа:...Тукашните от толкова задръжки, правила и натрапена им пряко волята любезност не могат да разпускат без нещо за "душата". Няма лошо, ами да вземат поне да я легализират нали уж са много демократични тук. То така и така е масово явление ми поне някой долар от такси да приберат и да намалеят старите маратонки увесени по стълбовете по улиците, че много грозят пейзажа нещо...
Леле... Кой го казва!apple написа:Нещо по темата имаш ли да кажеш или пак ще си чешеш езика за моя сметка?ivandaman написа:..
Идеята е много ясна - да пуснеш линк към нещо интересно описващо българи живеещи в Канада или живели, които са постигнали нещо, от което се възхищаваш или още по-добре и за предпочитане е да разкажеш лично за такива пък било то и без лични детайли, които по някакъв начин биха могли да им навредят. Обаче тук никой явно на никого шапка не сваля, което хич не ме учудва. Това вече си е толкова bulgarian.... А може и само да плюеш тая пък..., тия пък кво толкова са..., аре пък на мене тия..., баси и лузърите измислени... ехе аз когато..., аз каквото....и т.н. Това си е още по-bulgarianEna написа:И кое от всичко горенаписано е по темата "Българи в Канада достойни за уважение!"?apple написа:...Тукашните от толкова задръжки, правила и натрапена им пряко волята любезност не могат да разпускат без нещо за "душата". Няма лошо, ами да вземат поне да я легализират нали уж са много демократични тук. То така и така е масово явление ми поне някой долар от такси да приберат и да намалеят старите маратонки увесени по стълбовете по улиците, че много грозят пейзажа нещо...
Чесането на езика за чужда сметка да не би да е запазено право само за ник-а "аpple"?
Виж сега rotten епълке, явно не усещаш колко просташко е да се нахвърляш по този начин към такъв кротък и незлоблив човек като anxeli. Освен това колажа е толкова сполучлив и на място, че чак си заслужава да бъде преместен в специална отделна тема.apple написа:За оригинална ли се мислиш с тъпите си спамове или и ти си от тези, които уважават само себе си?
Не осъзнаваш ли, че огромна част от плюенето в този форум идва от една конкретна съфорумничка?apple написа: А може и само да плюеш тая пък..., тия пък кво толкова са..., аре пък на мене тия..., баси и лузърите измислени... ехе аз когато..., аз каквото....и т.н. Това си е още по-bulgarianАма няма да те уча - това някои хора тук си го могат, отдава им се по природа дето се казва....