ima li kandidatstvali "separated"/separe!
- avve
- Обратна връзка:
ima li kandidatstvali "separated"/separe!
nadjvah se da si resha njkak si problema, no njma da stane - taka 4e pitam: ako ne sum razvedena, a pisha 4e sum razdelena i vse pak predsavj deklaratsij ot muja mi, 4e puska deteto s men dali shte mi iskat njkakvi dopulnitelni dokumenti!!!???
ne mi se shte da se razvejdam samo zaradi protsedurata puk i otnema vreme! kogato se otsenjvam sama programata dava 4e imam shansove-samo za svedenie go kazvam!
ne mi se shte da se razvejdam samo zaradi protsedurata puk i otnema vreme! kogato se otsenjvam sama programata dava 4e imam shansove-samo za svedenie go kazvam!
Zdravei!
Az sashto smiatam,che triabva da se popita vav Viena
No sashto mislia che ne e pravilno da pishesh ,che si razvedena pri uslovie,che ne si
Moeto lichno mnenie,che sled kato ti si osnovniat kandidat kato pridrujitel triabva da pishesh imeto na deteto i izobshto da ne spomenavash imeto na sapruga si kato vtori pridrujitel.Ako interviewto mine uspeshno(makar che tuk triabva da obiasniavash,zashto sled kato si omajena saprugat ne jelae da doide s vas t.e. che ste razdeleni)
Osven tova na interviewto zadaljitelno triabva da se predstavi deklaratsia ot bashtata,che e saglasen deteto vi da imigrira v Canada-Quebec i da jivee tam s majka si(notarialno zaverena)
Tai kato odobrenite kandidati poluchavat tolkova sertifikata kolkoto e broia na figurirashtite litsa vav molbata,zashtoto ako niakoi ot tiah ima problem i ne moje da zamine,ne mogat da zaminat i drugite.
Kasmet!
Az sashto smiatam,che triabva da se popita vav Viena

No sashto mislia che ne e pravilno da pishesh ,che si razvedena pri uslovie,che ne si

Tai kato odobrenite kandidati poluchavat tolkova sertifikata kolkoto e broia na figurirashtite litsa vav molbata,zashtoto ako niakoi ot tiah ima problem i ne moje da zamine,ne mogat da zaminat i drugite.
Kasmet!

-
- Обратна връзка:
Spored mojata logika shtom v oficialnite dokumenti iskat da posochish semeinoto si polozenie i ima variant razdelen to tozi status se smjata oficialen ot strana na canadcite.
Ne mozesh da napishesh che si razvedena zashtoto shte trjabva da prilozish reshenie za razvoda i dokument za tova na kogo e otredeno popechitelstvoto na deteto.
Dokument za saglasie na bashtata e neobhodim taka ili inache i pri polozenie che ti ne ziveesh s bashtata ne vizdam kakvo poveche mozesh da napravish osven da podadesh dokumenti i da ostavish na instituciite da vzemat reshenie.
Az bih podala molba za razvod ako sam ubedena che brakat njama badeshte tai kato vposledstvie tova shte ti spesti mnogo usloznenia ot socialno, bitovo i kakvoto mozesh da si predstavish estestvo.
No reshenieto si e tvoe.
Uspeh i dano vsichko e bezproblemno!
Di
Ne mozesh da napishesh che si razvedena zashtoto shte trjabva da prilozish reshenie za razvoda i dokument za tova na kogo e otredeno popechitelstvoto na deteto.
Dokument za saglasie na bashtata e neobhodim taka ili inache i pri polozenie che ti ne ziveesh s bashtata ne vizdam kakvo poveche mozesh da napravish osven da podadesh dokumenti i da ostavish na instituciite da vzemat reshenie.
Az bih podala molba za razvod ako sam ubedena che brakat njama badeshte tai kato vposledstvie tova shte ti spesti mnogo usloznenia ot socialno, bitovo i kakvoto mozesh da si predstavish estestvo.
No reshenieto si e tvoe.
Uspeh i dano vsichko e bezproblemno!
Di
- avve
- Обратна връзка:
благодаря на всички!
вече съм подготвила няколко изречения за Виена /не аз де!
,но да се надяваме че скоро ще мога/ и като получа отговор ще пиша! аз също мисля че не би трябвало да има проблем да си разделен, а и не ми се развежда
надявах се да има такива като мене....но явно точно това "явление" е рядкост!

Savoir c'est pouvoir!
!
Spored men e nalozitelen edin seriozen razgovor sas nastojashtijat ti saprug za vashite badeshti otnoshenija ! Ako reshite ,che braka Vi njama badeshte,razvedi se vazmozno po-skoro po vzaimno saglasie(procedurata e nai -kratka)! Statukvoto "razdeleni" shte ti nosi samo negativi (ni rak ni riba )Po-dobre reshi tozi problem oshte tuk i zapochni v Canada "na chisto" !!!!Taka e moze bi nai-dobre !!!Vseki krai e nachalo na neshto novo !!!
- avve
- Обратна връзка:
благодаря за отгворите ви!!!
аз вече попитех във Виена какви документи ще са ми необходими да кандидатствам като "разделена" и отговорът им е, че ще ми трябва декларация от съпруга че пуска детето с мен! САМО тооовааааааааа!

Savoir c'est pouvoir!