Какво да НЕ правиме когато получиме тикет.

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
Johnson
Баннат за 7 дни

Re: Какво да НЕ правиме когато получиме тикет.

Мнение от Johnson »

Нулева стъпка към оборване на тикета:
Спрат ви ченгетата, вие се отбивате от пътя, и спирате.....
1.В никакъв случай не си сваляйте колана. После ченгето може да каже че нямате колан.
2.Ако има и други хора в колата, кажете им да на казват абсолютно нищо и да гледат с 4 очи за всички детайли. След това е добре да си ги запишат на лист хартия. По време на делото малките подробностти могат да спечелят делото.
3.В никакъв случай не се опитвайте да се обяснявате, или извинявате, или да казвате квото и да е. В най добирят случай единственото което ще ви се наложи да кажете е : МХМ. Колкото по невидим сте, толкова по лесно ще бъдете забравени, и толкова по малко информация ченгето ще има за вас.
4.Само като коментар, защо, в Канада за разлика от България, не е добре да се говори с ченгето. Много просто, ченгето няма правото нито възможността да ви освободи от отговорност, това може да направи само съдията, така че квото и да му кажете, няма въобще да ви помогне, обратното, то може, и ще бъде използвано СРЕЩУ вас.
Тука що постна едно видео което важи за щатите разбира се, но много неща са верни и за Канада: http://www.youtube.com/watch?v=i8z7NC5sgik
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Johnson написа:

И колко плати жена ти? Колкото пишеше на тикета ли? ХАХАХАХАХА. Прав си, ако загубиш, ПЛАЩАШ, но плащаш не разходите по делото, а си плащаш ТИКЕТА. Ох, една тайна майна, в цената на тикета са включени разходите по делото, независимо дали що поискаш процес или не, разходите по него вече са включени
Щеше ми се да е истина, ама след делото вместо да спестим пари, сметката набъбна в пъти.

Май наистина твърде яко генерализираш и се изхвърляш, стараейки се да си "близо до истината".
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Последните две точки от последния ти пост същина са неверни. И мен и брат ми са ни пускали след правдоподобност оправдание.
Johnson
Баннат за 7 дни

Мнение от Johnson »

Ако твоят случай е за Квебек, за там не знам как е, но за Онтарио, 85 са си 85. Без значение дали има дело илли няма дело. И да, Квебек, това за мене е България, същата бедност, същата престъпност, същата мафия (строителна и боклуджийска), така че да, не се изненадвам на това което казваш.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Johnson написа:Много просто, ченгето няма правото нито възможността да ви освободи от отговорност
Не точно, АКО реши ченгето може да ти даде warning (устно или писмено).
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

Johnson написа:Май наистина трябваше да уточня че става дума за Онтарио, ама то има ли нормален човек който би живял в друга провинция :devil:
Johnson написа:И да, Квебек, това за мене е България, същата бедност, същата престъпност, същата мафия (строителна и боклуджийска), така че да, не се изненадвам на това което казваш.
По подобна логика кой нормален човек ще отиде в Онтарио за да плаща тези луди застраховки и после да му се налага да прави такива гимнастики за да не обеднее още повече ;)
Последно промяна от yahoo на Чет Май 03, 2012 11:26 am, променено общо 1 път.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Тогава що постваш в Общ форум Канада?

Аман от анархистични хейтъри!
Седна да ни отварям очите как да пържим системата. И какъв "живот ще настане, дано", ако всеки започне да обжалва тикети? Кой мислиш че плаща сметката? Какво ще стане ако ченгетата олабят контрола?

Една позната беше убита миналата събота на 13-ката от агресивен шофьор. Стреаснал я тя влязла с Королката под един ТИР. Дъщеря ми се скуса да реве.

Една клиентка тази зима беше прегазена ит едно скупо СУВ. Смениха и всичките стави на краката, но едва ли ще ходи нормално някога. Мъжът и си заряза (и впоследствие загуби) бизнеса за да се грижи за нея. Кошмар.

Така, че аз лично намирам твоите подкокоросвания за вредни и опасни.
Johnson
Баннат за 7 дни

Мнение от Johnson »

И къде е форум ОНТАРИО?
И не виждам въобще връзката между това да си упражняваш конституционните права и твоите трагични случаи с твои познати!!!!!!! Или може би намекваш че ако получа тикет че съмпревишил скоростта с 1 км/ч, просто да си хвана одеалцето и директно в Белене, при строг режим, за 25г!!!!!
Пич, вземи се в ръце и спри да пишеш глупостти.
Последно промяна от Johnson на Чет Май 03, 2012 11:30 am, променено общо 1 път.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Нали си много прозорлив ужким. Има подфорум за Квебек и друг за останалите провинции ( където живеели нормалните хора).
Johnson
Баннат за 7 дни

Мнение от Johnson »

ablood написа:Нали си много прозорлив ужким. Има подфорум за Квебек и друг за останалите провинции ( където живеели нормалните хора).
Много си умен Сашееееее. Та къде викаш е форум Онтарио?
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Johnson написа:И къде е форум ОНТАРИО?
И не виждам въобще връзката между това да си упражняваш конституционните права и твоите трагични случаи с твои познати!!!!!!! Или може би намекваш че ако получа тикет че съмпревишил скоростта с 1 км/ч, просто да си хвана одеалцето и директно в Белене, при строг режим, за 25г!!!!!
Пич, вземи се в ръце и спри да пишеш глупостти.
Не ми казвай, че в Онтарио пишат тикети за 1км/ч превишение! Бах-ти и "нормалните" хора сте за да се зазелите там.
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Откъде се пръкна този гений Джонсън??? Това за апелативния съд в Онтарио направо изби китовете :rofl: :rofl: :rofl:
Johnson
Баннат за 7 дни

Мнение от Johnson »

Marto написа:Откъде се пръкна този гений Джонсън??? Това за апелативния съд в Онтарио направо изби китовете :rofl: :rofl: :rofl:
Както вече казах, всичкото злобари които нема кво да кажат съществено по темата да си отворят своя тема и да си злобеят на воля
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Нали не очакваш хората да се съобразяват с това което искаш, или препоръчваш?
Johnson
Баннат за 7 дни

Мнение от Johnson »

ablood написа:Нали не очакваш хората да се съобразяват с това което искаш, или препоръчваш?
Напротив, очаквам го, както и очаквам че винаги има разни идиоти които ако им кажеш НЕДЕЙ ДА ПЛЮЕШ НА ПОДА, нарочна се надупват и се изсират на метеното. Точно поради тази причина не им придирям много на идиотите, ами си пиша по темата, и когато я оформя с достатъчно материал, ще оформя нова тема, съдържаща концентрирано всичко по темата, а не изцепките на разни идиоти.
Заключено