Какво да НЕ правиме когато получиме тикет.
Re: Какво да НЕ правиме когато получиме тикет.
Нулева стъпка към оборване на тикета:
Спрат ви ченгетата, вие се отбивате от пътя, и спирате.....
1.В никакъв случай не си сваляйте колана. После ченгето може да каже че нямате колан.
2.Ако има и други хора в колата, кажете им да на казват абсолютно нищо и да гледат с 4 очи за всички детайли. След това е добре да си ги запишат на лист хартия. По време на делото малките подробностти могат да спечелят делото.
3.В никакъв случай не се опитвайте да се обяснявате, или извинявате, или да казвате квото и да е. В най добирят случай единственото което ще ви се наложи да кажете е : МХМ. Колкото по невидим сте, толкова по лесно ще бъдете забравени, и толкова по малко информация ченгето ще има за вас.
4.Само като коментар, защо, в Канада за разлика от България, не е добре да се говори с ченгето. Много просто, ченгето няма правото нито възможността да ви освободи от отговорност, това може да направи само съдията, така че квото и да му кажете, няма въобще да ви помогне, обратното, то може, и ще бъде използвано СРЕЩУ вас.
Тука що постна едно видео което важи за щатите разбира се, но много неща са верни и за Канада: http://www.youtube.com/watch?v=i8z7NC5sgik
Спрат ви ченгетата, вие се отбивате от пътя, и спирате.....
1.В никакъв случай не си сваляйте колана. После ченгето може да каже че нямате колан.
2.Ако има и други хора в колата, кажете им да на казват абсолютно нищо и да гледат с 4 очи за всички детайли. След това е добре да си ги запишат на лист хартия. По време на делото малките подробностти могат да спечелят делото.
3.В никакъв случай не се опитвайте да се обяснявате, или извинявате, или да казвате квото и да е. В най добирят случай единственото което ще ви се наложи да кажете е : МХМ. Колкото по невидим сте, толкова по лесно ще бъдете забравени, и толкова по малко информация ченгето ще има за вас.
4.Само като коментар, защо, в Канада за разлика от България, не е добре да се говори с ченгето. Много просто, ченгето няма правото нито възможността да ви освободи от отговорност, това може да направи само съдията, така че квото и да му кажете, няма въобще да ви помогне, обратното, то може, и ще бъде използвано СРЕЩУ вас.
Тука що постна едно видео което важи за щатите разбира се, но много неща са верни и за Канада: http://www.youtube.com/watch?v=i8z7NC5sgik
- ablood
- Обратна връзка:
Щеше ми се да е истина, ама след делото вместо да спестим пари, сметката набъбна в пъти.Johnson написа:
И колко плати жена ти? Колкото пишеше на тикета ли? ХАХАХАХАХА. Прав си, ако загубиш, ПЛАЩАШ, но плащаш не разходите по делото, а си плащаш ТИКЕТА. Ох, една тайна майна, в цената на тикета са включени разходите по делото, независимо дали що поискаш процес или не, разходите по него вече са включени
Май наистина твърде яко генерализираш и се изхвърляш, стараейки се да си "близо до истината".
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- ablood
- Обратна връзка:
Последните две точки от последния ти пост същина са неверни. И мен и брат ми са ни пускали след правдоподобност оправдание.
Ако твоят случай е за Квебек, за там не знам как е, но за Онтарио, 85 са си 85. Без значение дали има дело илли няма дело. И да, Квебек, това за мене е България, същата бедност, същата престъпност, същата мафия (строителна и боклуджийска), така че да, не се изненадвам на това което казваш.
Не точно, АКО реши ченгето може да ти даде warning (устно или писмено).Johnson написа:Много просто, ченгето няма правото нито възможността да ви освободи от отговорност
Johnson написа:Май наистина трябваше да уточня че става дума за Онтарио, ама то има ли нормален човек който би живял в друга провинция![]()
По подобна логика кой нормален човек ще отиде в Онтарио за да плаща тези луди застраховки и после да му се налага да прави такива гимнастики за да не обеднее още повечеJohnson написа:И да, Квебек, това за мене е България, същата бедност, същата престъпност, същата мафия (строителна и боклуджийска), така че да, не се изненадвам на това което казваш.

Последно промяна от yahoo на Чет Май 03, 2012 11:26 am, променено общо 1 път.
- ablood
- Обратна връзка:
Тогава що постваш в Общ форум Канада?
Аман от анархистични хейтъри!
Седна да ни отварям очите как да пържим системата. И какъв "живот ще настане, дано", ако всеки започне да обжалва тикети? Кой мислиш че плаща сметката? Какво ще стане ако ченгетата олабят контрола?
Една позната беше убита миналата събота на 13-ката от агресивен шофьор. Стреаснал я тя влязла с Королката под един ТИР. Дъщеря ми се скуса да реве.
Една клиентка тази зима беше прегазена ит едно скупо СУВ. Смениха и всичките стави на краката, но едва ли ще ходи нормално някога. Мъжът и си заряза (и впоследствие загуби) бизнеса за да се грижи за нея. Кошмар.
Така, че аз лично намирам твоите подкокоросвания за вредни и опасни.
Аман от анархистични хейтъри!
Седна да ни отварям очите как да пържим системата. И какъв "живот ще настане, дано", ако всеки започне да обжалва тикети? Кой мислиш че плаща сметката? Какво ще стане ако ченгетата олабят контрола?
Една позната беше убита миналата събота на 13-ката от агресивен шофьор. Стреаснал я тя влязла с Королката под един ТИР. Дъщеря ми се скуса да реве.
Една клиентка тази зима беше прегазена ит едно скупо СУВ. Смениха и всичките стави на краката, но едва ли ще ходи нормално някога. Мъжът и си заряза (и впоследствие загуби) бизнеса за да се грижи за нея. Кошмар.
Така, че аз лично намирам твоите подкокоросвания за вредни и опасни.
И къде е форум ОНТАРИО?
И не виждам въобще връзката между това да си упражняваш конституционните права и твоите трагични случаи с твои познати!!!!!!! Или може би намекваш че ако получа тикет че съмпревишил скоростта с 1 км/ч, просто да си хвана одеалцето и директно в Белене, при строг режим, за 25г!!!!!
Пич, вземи се в ръце и спри да пишеш глупостти.
И не виждам въобще връзката между това да си упражняваш конституционните права и твоите трагични случаи с твои познати!!!!!!! Или може би намекваш че ако получа тикет че съмпревишил скоростта с 1 км/ч, просто да си хвана одеалцето и директно в Белене, при строг режим, за 25г!!!!!
Последно промяна от Johnson на Чет Май 03, 2012 11:30 am, променено общо 1 път.
- ablood
- Обратна връзка:
Нали си много прозорлив ужким. Има подфорум за Квебек и друг за останалите провинции ( където живеели нормалните хора).
Много си умен Сашееееее. Та къде викаш е форум Онтарио?ablood написа:Нали си много прозорлив ужким. Има подфорум за Квебек и друг за останалите провинции ( където живеели нормалните хора).
- ablood
- Обратна връзка:
Не ми казвай, че в Онтарио пишат тикети за 1км/ч превишение! Бах-ти и "нормалните" хора сте за да се зазелите там.Johnson написа:И къде е форум ОНТАРИО?
Откъде се пръкна този гений Джонсън??? Това за апелативния съд в Онтарио направо изби китовете

Както вече казах, всичкото злобари които нема кво да кажат съществено по темата да си отворят своя тема и да си злобеят на воляMarto написа:Откъде се пръкна този гений Джонсън??? Това за апелативния съд в Онтарио направо изби китовете![]()
![]()
- ablood
- Обратна връзка:
Нали не очакваш хората да се съобразяват с това което искаш, или препоръчваш?
Напротив, очаквам го, както и очаквам че винаги има разни идиоти които ако им кажеш НЕДЕЙ ДА ПЛЮЕШ НА ПОДА, нарочна се надупват и се изсират на метеното. Точно поради тази причина не им придирям много на идиотите, ами си пиша по темата, и когато я оформя с достатъчно материал, ще оформя нова тема, съдържаща концентрирано всичко по темата, а не изцепките на разни идиоти.ablood написа:Нали не очакваш хората да се съобразяват с това което искаш, или препоръчваш?