Продуктите и марките, които оцеляха и в прехода
- UnHoly
- Напуснал форума
Re: Продуктите и марките, които оцеляха и в прехода
Аз пък забравих по въпроса с нишестетата да добавя, че такива (ароматизирани и оцветени) на др. Йоткер има в който се сетиш голям магазин. Ей такива на 

Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
- mortigur
- Обратна връзка:
В Costco не пазаря, няма логика да им давам пари за да съм им член, след като същите промоции си ги има навсякаде другаде. Да сигурен съм в това което казвам. Фазан в България са много по зле от тукашните чорапи. Въпрос на лично мнение.apple написа:Сигурен ли си, че си купувал български, а не китайски чорапи или турски в БГ за по-евтино? Тук има хубави в "Costco" ако си вземеш от по-скъпите... Което пък ме подсети, че БГ обувките от естествена кожа са с много добро качество и дизайн! И тук се намират ама няма това разнообразие, а цените са убийствени на добрите модели и материали. Но виж по отношение на дамските официални обувки тук са жива трагедия... Да вземе някой да им внесе лиmortigur написа:Май се оказва че чорапите са въпрос на вкус щото аз от тукашните на Hanes съм много доволен. Лично мнение е че са в пъти по добре от българските. Нося ги с официални обувки и с работни.щото по мое наблюдение си има пазар въпреки, че ги слагат само за по-специални случаи. Проблема е, че елегантните обувки с тънък ток ги предлагат ултра високи тук, няма средна височина от 7-8 сантиметра всичко е 12, а това не са обувки за носене... Милите канадки най-редовно нощем босички от кръчмата излизат куцайки и носят сандалките или обувчиците в ръка... Разбираемо е защо, ама им се носи на момичетата... Отделно, че като са ударили няколко шота и една две мариуани...и стой та гледай трудна координация и грация в едно
! И щото изместих темата - виноват
сещам се за нещо оцеляло и любимо ама не се намира навсякъде: ЕКЛЕРИ с яйчен крем
/да се приеме за облизване/. Невероятни са както си бяха и преди, само дето сега са двойно по-големи като размер, но пък около 5 до 10 пъти по-скъпи в зависимост откъде ги пазаруваш... Има ги вече и със сметанов крем и не са лоши, но класиката от соца е по-лека като вкус и надявам се калории.
Taxation is theft.
- ablood
- Обратна връзка:
mortigur написа:
В Costco не пазаря, няма логика да им давам пари за да съм им член, след като същите промоции си ги има навсякаде другаде.

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Сега разбрах - и от маратонки не разбираш - такива от естествена кожа НЯМА!!! Дали струват $30 или $300 и дали се продават в Канада или Бг, всички са "man-made materials - synthetic leather and mesh". Откакто си купувам маратонки, един-единствен път, преди 6 години в САЩ, намерих Ню Баланс made in USA, нещо на което все още се учудвам. Всичко останало е чайна-майна. Що се касае до неспортни обувки - в Северна Америка всичко което е над $30 и не е купено от Payless Shoes, е от естествена кожа.apple написа:Кое точно не разбра? Маратонки от изкуствена кожа има в изобилие ама не съм им фен... Не са полезни никак за кожата на краката. Има от естествена кожа, но малко и няма разнообразие на моделите. Добре, че поне от велур се намират по-лесно. Сега по-ясно ли е? Дори и в магазина на "Nike" са основно изкуственяци пък им треснали цени като за еко едва ли не... То това обаче е световен проблем вече...от тия смотани китайци и гадните им сурогати няма отърване никъде.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Как да няма? Има - гледай в training, не в running.Павел написа: Сега разбрах - и от маратонки не разбираш - такива от естествена кожа НЯМА!!! Дали струват $30 или $300 и дали се продават в Канада или Бг, всички са "man-made materials - synthetic leather and mesh". Откакто си купувам маратонки, един-единствен път, преди 6 години в САЩ, намерих Ню Баланс made in USA, нещо на което все още се учудвам. Всичко останало е чайна-майна. Що се касае до неспортни обувки - в Северна Америка всичко което е над $30 и не е купено от Payless Shoes, е от естествена кожа.
А американски New Balance и аз си купих миналата година. Много калпави. Може би съм попаднал на единствения лош чифт, но сега нямам предразсъдъци дали са от Виетнам или Индонезия.
За нормалните обувки (и Payless) съм съгласен.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Цитирай, копирай и помести тук - къде в описанието пише, "genuine leather".
Не мога да разбера защо не вярваш. Пълно е с такива. Не винаги пише genuine, а просто leather.Павел написа:Цитирай, копирай и помести тук - къде в описанието пише, "genuine leather".
Ето ти един New Balance ):
http://www.newbalancetoronto.ca/detail. ... e=MX608V3W"
- optics
- Модератор
щом не пише genuine, смятай го composite.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
-
- Изгонен от форума
Ето, свежо-свежо от България със сутрешната поща:

Ей тва му се вика бръснене, Муха! Ако на някой му се бръсне с каро - да пита, склонен съм да шерна крем за едно бръснене
Ей тва му се вика бръснене, Муха! Ако на някой му се бръсне с каро - да пита, склонен съм да шерна крем за едно бръснене

Как може да се бръснеш с тоя боклук на Ален Мак бе
А Кентавърчето помниш ли го имаше и в зелен цвят с лавандула

А Кентавърчето помниш ли го имаше и в зелен цвят с лавандула

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
-
- Изгонен от форума
хахахаах не е буклук ве Муха.
:) Яко е казвам ти, мноо ме кефи да се бръсна с карото. А кентавъра, да помня го-дядо ми го имаше в тоалетката в стаята за гости.

Не винаги пишело - щом не пише къф е процесора, значи обезателно е поне Intel Core i7speedy написа:Не мога да разбера защо не вярваш. Пълно е с такива. Не винаги пише genuine, а просто leather.Павел написа:Цитирай, копирай и помести тук - къде в описанието пише, "genuine leather".
Ето ти един New Balance ):
http://www.newbalancetoronto.ca/detail. ... e=MX608V3W"

Щом не пише на пръстена колко карата злато е, е поне 24.
Маратонките са обувки при които потенето на крака е екстра и затова повечето са поне 50% меш, понякога и 2/3, хем за да може крака да диша, хем за олекотяване. Слага се малко изкуствена кожа покррай пръстите и петата за съпорт. Няма смисъл от естествена кожа, защото хем не е по-подходяща в случая, хем ще оскъпи и без това супер надценените маратонки. Как може да допуснеш, че някой ще употреби стествена кожа и няма да го напише, за да одере твоята?
Какво е процесор?
Когато е изкуствен кожа, обикновено пише "synthetic". Ти даде ли си труда да погледнеш линка (една от най-евтините маратонки на New Balance) или искаш да приложа и лабораторен анализ?
Когато е изкуствен кожа, обикновено пише "synthetic". Ти даде ли си труда да погледнеш линка (една от най-евтините маратонки на New Balance) или искаш да приложа и лабораторен анализ?
И на аглийски ли искаш да ти го напиша? - cpu (central processing unit)
Да, направих си труда и никъде не прочетох "genuine leather", а ти продължаваш да дрънкаш глупости. Когато е изкуствена кожа, не е задължително да го напишат - понякога пишат "premium leather" за шарани като теб. Виж, ако е естествена кожа, никога не пропускат да ти го кажат.
Не е необходимо да правиш лабораторен анализ за да ми доказваш, че слънцето изгрява от изток. Иди във всеки магазин за маратонки и поискай такива от естествена кожа, да видиш как ше те изгледат. Или ги помириши - предполагам можеш да разграничиш двете миризми.
Да, направих си труда и никъде не прочетох "genuine leather", а ти продължаваш да дрънкаш глупости. Когато е изкуствена кожа, не е задължително да го напишат - понякога пишат "premium leather" за шарани като теб. Виж, ако е естествена кожа, никога не пропускат да ти го кажат.
Не е необходимо да правиш лабораторен анализ за да ми доказваш, че слънцето изгрява от изток. Иди във всеки магазин за маратонки и поискай такива от естествена кожа, да видиш как ше те изгледат. Или ги помириши - предполагам можеш да разграничиш двете миризми.