АКО НЯКОЙ НЕ ГО Е ЧЕЛ ЩЕ МУ Е ОТ ПОЛЗА!!!

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
JITOMIR999

АКО НЯКОЙ НЕ ГО Е ЧЕЛ ЩЕ МУ Е ОТ ПОЛЗА!!!

Мнение от JITOMIR999 »

JITOMIR999

Re: АКО НЯКОЙ НЕ ГО Е ЧЕЛ ЩЕ МУ Е ОТ ПОЛЗА!!!

Мнение от JITOMIR999 »

Не е много честно от 21 на 15 точки за опит, аз имам в УК 10 години опит в дадена професия и съм точно на 35 ,ако тази година не стане ,просто трябва да забравя.
Мислих ,че промяната ще е за добре ,а се оказа поредната глупост
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

JITOMIR999 написа:Не е много честно от 21 на 15 точки за опит, аз имам в УК 10 години опит в дадена професия и съм точно на 35 ,ако тази година не стане ,просто трябва да забравя.
Извинявай Житомире, линка който си пуснал е към материал от февруари 2011 година - сигурен ли си че това отразява най-новите промени? Не съм се ровил в уебсайта на канадското правителство, затова питам.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

Koko написа:
JITOMIR999 написа:Не е много честно от 21 на 15 точки за опит, аз имам в УК 10 години опит в дадена професия и съм точно на 35 ,ако тази година не стане ,просто трябва да забравя.
Извинявай Житомире, линка който си пуснал е към материал от февруари 2011 година - сигурен ли си че това отразява най-новите промени? Не съм се ровил в уебсайта на канадското правителство, затова питам.
Здравей Коко,
знам ,че е от 2011, но щом няма друго би трябвало да е и за 2012.
Точките все още не са сменени ,значи би трябвало да влезе в сила юни или юли 2012.
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

JITOMIR999 написа:Не е много честно от 21 на 15 точки за опит...
Защо да не е честно?! За канадското правителство е честно. Целта им да се намалят молбите за нови имигранти, което е политика вече близо 3 години. Аз като ти говорех в една друга тема, ти се правиш на разсеян.... :^)
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

JITOMIR999 написа:....знам ,че е от 2011, но щом няма друго би трябвало да е и за 2012.
Точките все още не са сменени ,значи би трябвало да влезе в сила юни или юли 2012.
Желязна логика....
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

valioiko написа:
JITOMIR999 написа:....знам ,че е от 2011, но щом няма друго би трябвало да е и за 2012.
Желязна логика....
:))))))) за логиката не е зле ,но маи като гледам ще си остана в Лондон valioiko:))
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Че какво му е на Лондон....?
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

valioiko написа:Че какво му е на Лондон....?
Лондон като цяло нито един град в Канада неможе да се сравнява с него-история,архитектура нощен живот,но престъпност,скъпотя. У4илищата са ужасни. Аз имам две моми4енца близначки, немога да позволя да израстнат в този престъпен град слушаи LBC радио мисля ,4е е 97.35 или нещо от рода и ще разбереш за каква помия става въпрос ,ако бях сам е ок ,но с деца ....не мерси:)преди 11 г беше друго
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Ми не живей в Лондон, щом не ти харесва. Около Лондон има страхотни малки градчета без престъпност и помия. Можеш да се преместиш там и пак да си работиш в Лондон, понеже транспортните връзки са страхотни от тея градчета. Скъпо е, но си струва.
JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

valioiko написа:Ми не живей в Лондон, щом не ти харесва. Около Лондон има страхотни малки градчета без престъпност и помия. Можеш да се преместиш там и пак да си работиш в Лондон, понеже транспортните връзки са страхотни от тея градчета. Скъпо е, но си струва.
Имаш право, но аз патувам от 3 години ,работя из цяла Англия. Изморен съм от тези патуваня ,имало е дни карам 8 4аса ,а работя само два:).
Също така живял съм и в по малак град,много красиво град4е казва се Stratford-upon-Avon , може и да си бил там. Там не си ли Англичанин е трудно да си намериш работа,а и трудно те приемат. На около 2 4аса и половина от Лондон. Искам да се махна от Европа, искам нещо ново наи ве4е сигорност за децата ми.Както казах бях ли без деца Лондон е ок. Това си е мое ли4но мнение разбира се :).всe пак съм от почти 12 години тук нагледал съм се на какво ли не :)
JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

Само един пример транспорта е страхотен имаш право ,но и цените са страхотни за пример Welwyn Garden City , струва си да живееш там само на около 40 мин. до центъра. картата ти струва около 70-80 паунда седмично,а ако живееш по далече :)..нe е нормално.
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Ние се преместихме в Potters Bar и е страхотно. На 20 минути е от King's Cross и 3 автобуса на TFL минават през градчето. Много е красиво, но квартирите са доста скъпи. Както вече казах, си струва. :)
JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

valioiko написа:Ние се преместихме в Potters Bar и е страхотно. На 20 минути е от King's Cross и 3 автобуса на TFL минават през градчето. Много е красиво, но квартирите са доста скъпи. Както вече казах, си струва. :)
Поттерс бар не е толкова зле, това е то4но до енфиелд, ако имате деца и търсите някои що годе добро място около Лондон пробвай Brentwood най добрите училища в Англия или borehamwood там живеят много Евреи,а имали Евреи това значи добре:) както писах преди Welwyn Garden City е много добре, откьм престъпност у4илища и обща статистика.
bp_de

Мнение от bp_de »

JITOMIR999 написа:Имаш право, но аз патувам от 3 години ,работя из цяла Англия. Изморен съм от тези патуваня ,имало е дни карам 8 4аса ,а работя само два:).
Също така живял съм и в по малак град,много красиво град4е казва се Stratford-upon-Avon , може и да си бил там. Там не си ли Англичанин е трудно да си намериш работа,а и трудно те приемат. На около 2 4аса и половина от Лондон. Искам да се махна от Европа, искам нещо ново наи ве4е сигорност за децата ми.Както казах бях ли без деца Лондон е ок. Това си е мое ли4но мнение разбира се :).всe пак съм от почти 12 години тук нагледал съм се на какво ли не :)
Ти ако си мислиш че тука в северна америка е по добре ....... в голяма заблуда си .
Сигурно няма ,ама хич няма ,уж в момента щатско се оправяло от криза... ...ама това е само на приказки ,а пък Канада като заден двор на америка....абе какво да ти разправям.
Може да се окаже че ще пътуваш много повече от УК и при това в як студ ,в училище ги учат простотии ако въобще ги учат нещо- все пак от много одавна се знае че прост народ лесно се управлява..
Аз работя R&D ,около мене от 1000 човека я има 10% ,я не ,хора без дипломи-та на тия само като им видиш ценностите и мисленето,а тва са хора дето уж са над средната класа.....
Публикувай отговор