budtel написа:Питай хората по селата какъв труд е било. Няма пек, няма студ, бачкали са като луди.
Те по селата и сега бачкат, ама кой да знае... Между другото, Бъди, за твой огромен ужас най-много се бачка по турските и помашките села в България, 'щото само там се е задържало население в трудоспособна възраст, което не се гнуси от тежък физически труд. То от неуморно четене на конспиративни литератури понякога не може да прехвърлиш по-далече от върха на носа си
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Казах, че не ми харесват гей парадите, а иначе нямам нищо против обратните. Но те са едни болни хора и не е редно да парадират с това. По тази логика трябва паради да правят лудите, алкохолиците и наркоманите и др. Иначе ако обратният си кротува си е негова работа какво прави стига да не е противозаконно. И искам да подчертая, че не мразя различните хора. Във всички общества може да се намерят свестни хора. Проблема, е че всеки трябва да си знае мястото.
Нещо не сте ме рабрали. Четете по-внимателно. Но това е доказателство, че мисленето ви е шаблонно, без да влагате творчество и разум. Ето защо не разбирате какво искам да кажа.
budtel написа:Питай хората по селата какъв труд е било. Няма пек, няма студ, бачкали са като луди.
Те по селата и сега бачкат, ама кой да знае... Между другото, Бъди, за твой огромен ужас най-много се бачка по турските и помашките села в България, 'щото само там се е задържало население в трудоспособна възраст, което не се гнуси от тежък физически труд. То от неуморно четене на конспиративни литератури понякога не може да прехвърлиш по-далече от върха на носа си
Ха, ха каква глупост. Те бачкат, защото процента на необразованите е много по-голям. Хората, които са образовани са по-оправни и отиват в чужбина за повече пари. Егати и логиката. Ха, ха това е най-голямата глуост, която съм чувал. По тази логика ще кажеш, че и циганите са по-трудолюбиви от българите, защото си стоят в странта и бачкат (крадат) здраво.
Промивката на мозъка е сериозна, това е.
Озапти си малко изблиците! И не се пробвай да ми обясняваш неща, от които нямаш най-малка представа, включая логиката. Ограничен и неосведомен си, толкова ли е трудно да си признаеш? Не ставай агресивен поне, за твое добро те съветвам!
budtel написа:Казах, че не ми харесват гей парадите, а иначе нямам нищо против обратните. Но те са едни болни хора и не е редно да парадират с това. ...Но това е доказателство, че мисленето ви е шаблонно...
А това е най-плоския и клиширан "довод", който може да изкара един породист кон с капаци против въпросните събирания. Парадите не промотират обратност, а целят да информират населението че хомосексуални има, и че те не са изроди, а може да искат да живеят като всички останали - сред разбиране, уважение и търпимост. Я сега да ме осведомиш ти (твърдейки че имаш деца) как ще възприемеш идеята един ден, ако се окаже че детето ти иска да бъде в съюз с някой от неговия пол? Ще продължаваш ли да мислиш за "обратните" като за "болни", познавайки детето си?
Oпитвате се да накарате Будтеля, да мисли ама нема да ви се отдаде! Той е "проектиран" и "скован" по руски тертип. За да влезе каквото и да било в самовара му, то трябва да е здраво набито с партийния чук, иначе - не, разбира се един път занитено в канчето му след това нема мърдане
Какво толкова, че някой бил обратен. Има много успешни политици, които са били обратни. Ето Александър Македонски, макар че във филма малко преувеличиха. Проблема е, че искат да се тупат в гърдите, че са обратни и да се целуват на обществени места, и да имат деца. Това не ми харева.
А детето ми от сега виждам, че не е обратно.
Относно гейовете,работих с 2ма в канада,повече не искам и да чуя,по зле са и от жени,долни и ревниви до мозъка на костите
Относно едно време в България,хората по селата работиха до 60те години яко,после си го знаете как ставаха нещата,бригади мригади ангария
По тошово време беше по гот,ама пак си имаше наши и ваши,поне нямаше престъпност,и ни един циганин не смееше да се докопа на главната улица в Пловдив,а ся елате да видите какво става
Валентин да си каже кога му беше по гот ,едно време или сега в България,да пита родителите си какво ще му кажат
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Ми питал съм родителите си, и техните родители даже...не искат и да чуят за комунизъм и комунисти. Те навремето са страдали заради такива доноснически, номенклатурски боклуци, като някои индивиди в тоя форум. Това, че на някои тук им е харесвалo да бъдат подлоги, си е лично техен проблем. Ненавиждам такива хора и няма сила на земята, която да ме убеди, че тогава е било по-добре.
myhata II, обърнеш ли се още веднъж към мен с името "Валентин", ще ди дам време да си починеш от форума. Стана ли ти ясно?
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Rall написа: Aбе Будтел, ти сега с кои си, с тия на Капка или с тия на Волен?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
budtel написа:
А детето ми от сега виждам, че не е обратно.
Мечтател.....Един добър приятел, кубинец е обратен, а сестра му е изчукала цял Маями. И до ден днешен майка му не знае нито за него, нито за нея и той винаги ни е казвал, че най-големия й кошмар би бил дъщеря й да е ку-ва, а синът й обратен. Горката, в каква заблуда живее......
Koko написа:
От твърде много хора можеш да чуеш че България не е нормална държава (и затова са имигрирали или искат да го направят) съответно такъв е и премиера. А иначе в анкетата гласувам с
Мигриралите хора се наричат по различен начин:
емигранти - спрямо напуснатата страна или
имигранти - спрямо приемащата страна.