Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
- MrGeek
- Путлер Капут
Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
Мутрата си е мутра и за него задълженията на официалния протокол са занимания за несретници. Питам се кога някой ден ще се появи на официално събитие с анцуг. Снимката е от днешното официално встъпване в длъжност на новия президент. Докато преди няколко дни се правеше на мачо пред Меркел в Берлин, днес очевидно в София му е доста студено.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Що бе Гикс ти завиждаш ли му че е бил в Берлин,утре ще иде и до Русия ако му е кеф
Прави си каквото му е кеф,както каза пред Кеворкяна -"ИЗТЪРВАХА МЕ"
Прави си каквото му е кеф,както каза пред Кеворкяна -"ИЗТЪРВАХА МЕ"
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Хахаха с каква шапчица се е изтипосал.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Човека е прост. Много хора му се кефят точно заради това. Казват- ама той построи много, не си поплюва на никой. Какви ги чух само.
Отражение на бьлгарското общество. Педераса ни вьрна поне 20 години назад.
Отражение на бьлгарското общество. Педераса ни вьрна поне 20 години назад.
- MrGeek
- Путлер Капут
Идея си нямаш колко пъти съм ходил в Берлин, мухЪ. Освен това на какво да му завиждам бе, на простотията ли? Чувството, което изпитвам няма нищо общо със завистта, а се нарича СРАМ, защото този тюфлек е образа на България пред света. Не искам да си спомням колко пъти съм ходил с подобни байганьовци в Европа и съм умирал от срам заради простащината им. Обаче основният момент при Бай Ганьо е, че не му пука, дори изпитва неприкрита гордост от крайно-просташкото си поведение. Булгар, булгар ... Алеко Константинов се преобръща по сто пъти на ден в гроба си.myhata II написа:Що бе Гикс ти завиждаш ли му че е бил в Берлин,утре ще иде и до Русия ако му е кеф![]()
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Стига де, вижте каква прекрасна двойка са:

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
http://news.ibox.bg/news/id_906388924"
Как не ви е срам да ме учите на морал
Атакувайки остро опозицията той заяви - вие толерирахте всичко това, което се случваше досега. Той обвини БСП, че не са се разграничили от Пешо Сумиста - лидер на Килърите, който по думите на силовия министър е бил съветник на БСП в една от комисиите в парламента.
Той (Сумиста, б.р.) поръчаше хората, както вие поръчвахте кюфтетата в стола на НС, допълни Цветанов.
По думите му в цял свят и в Европа има случаи на полицейско насилие. Това не е политика на управлението, категоричен бе министърът.
Той остро реагира на Лютви Местан, който е прелял чашата с изказването си, че полицейското насилие е станало политическо насилие.
Вътрешният министър хвърли "бомба" към ДПС, заявявайки, че Лютви Местан се е месил в разследване на лице от Стара Загора и е оказвал политически натиск върху разследващите по този случай. В последствие обаче въпросното лице е било осъдено.
Нека не преминаваме чашата на толерантността, призова Цветанов. Как не ви е срам, възмути се министърът по повод изказванията по-рано по адрес на премиера Бойко Борисов.
Междувременно Сергей Станишев се върна в пленарна зала, за да изслуша вицепремиера.
Каква политическа отговорност вие поехте за 18-те отвличания, когато бяхте министър-председател, обърна се Цветанов към червения лидер. Какво направихте, за да се разграничите от Пешо Сумиста, попита още веднъж той.
Сергей Станишев, припомни още силовия министър, назначил Алексей Петров в ДАНС. След като и Иван Костов се завърна в зала, Цветан Цветанов атакува и него, заявявайки, че Петров е бил създаден от правителството на сините.
Стана ясно, че Костов ходил в кабинета на Цветанов да го хвали за свършената работа и му обяснил, че го критикувал, защото политиката била мръсна работа. Вие сте едни политически популисти, бъдете живи и здрави, обърна се към опозицията Цветан Цветанов.
Брао,вадите си кирливите ризи ,а това за Космоф и Местана де бля бе Цвцв,що не обади по рано га тряааше
Как не ви е срам да ме учите на морал
Атакувайки остро опозицията той заяви - вие толерирахте всичко това, което се случваше досега. Той обвини БСП, че не са се разграничили от Пешо Сумиста - лидер на Килърите, който по думите на силовия министър е бил съветник на БСП в една от комисиите в парламента.
Той (Сумиста, б.р.) поръчаше хората, както вие поръчвахте кюфтетата в стола на НС, допълни Цветанов.
По думите му в цял свят и в Европа има случаи на полицейско насилие. Това не е политика на управлението, категоричен бе министърът.
Той остро реагира на Лютви Местан, който е прелял чашата с изказването си, че полицейското насилие е станало политическо насилие.
Вътрешният министър хвърли "бомба" към ДПС, заявявайки, че Лютви Местан се е месил в разследване на лице от Стара Загора и е оказвал политически натиск върху разследващите по този случай. В последствие обаче въпросното лице е било осъдено.
Нека не преминаваме чашата на толерантността, призова Цветанов. Как не ви е срам, възмути се министърът по повод изказванията по-рано по адрес на премиера Бойко Борисов.
Междувременно Сергей Станишев се върна в пленарна зала, за да изслуша вицепремиера.
Каква политическа отговорност вие поехте за 18-те отвличания, когато бяхте министър-председател, обърна се Цветанов към червения лидер. Какво направихте, за да се разграничите от Пешо Сумиста, попита още веднъж той.
Сергей Станишев, припомни още силовия министър, назначил Алексей Петров в ДАНС. След като и Иван Костов се завърна в зала, Цветан Цветанов атакува и него, заявявайки, че Петров е бил създаден от правителството на сините.
Стана ясно, че Костов ходил в кабинета на Цветанов да го хвали за свършената работа и му обяснил, че го критикувал, защото политиката била мръсна работа. Вие сте едни политически популисти, бъдете живи и здрави, обърна се към опозицията Цветан Цветанов.
Брао,вадите си кирливите ризи ,а това за Космоф и Местана де бля бе Цвцв,що не обади по рано га тряааше
Стефан Цанев
Стефан Цанев
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1201474"
Днес бяха оповестени имената на предложените за назначаване като извънредни и пълномощни посланици на България в 24 страни. Това стана на изнесено заседание на Министерски съвет в Пазарджик.
Ето и имената:
1. Албания – Димитър Арнаудов
2. Босна и Херцеговина – Ангел Ангелов
3. Ватикана – Кирил Маричков
4. Германия – Ради Найденов
5. Гърция – Емилия Кралева
6. Египет – Румен Петров
7. Италия – Ангел Чолаков
8. Китай – Пламен Шукюрлиев
9. Кувейт – Алкесандър Олшевски
10. Румъния – Александър Филипов
11. Нидерландия – Никола Колев
12. Сърбия – Ангел Димитров
13. Представителство на България към ООН в Ню Йорк – Стефан Тафров
14. Македония – Иван Петков
15. Австрия – Елена Шекерлетова
16. Белгия – Веселин Вълканов
17. Унгария – Бисерка Бенишева
18. Великобритания – Константин Димитров
19. ООН – Женева – Иван Пиперков
20. Брюксел, постоянно представителство към ЕС – Димитър Цанчев
21. Йемен – Борис Борисов
22. ЮАР – Катя Делева
23. Словакия – Маргарита Ганева
24. Украйна – Красимир Минчев
Специален поздрав от Ватикана : посланик Маричков който уби човек на пътя и е с условна присъда за това до заблудените българе или как бях седесар а ся гербер
http://www.youtube.com/watch?v=9v7INIaVlwM"
Днес бяха оповестени имената на предложените за назначаване като извънредни и пълномощни посланици на България в 24 страни. Това стана на изнесено заседание на Министерски съвет в Пазарджик.
Ето и имената:
1. Албания – Димитър Арнаудов
2. Босна и Херцеговина – Ангел Ангелов
3. Ватикана – Кирил Маричков
4. Германия – Ради Найденов
5. Гърция – Емилия Кралева
6. Египет – Румен Петров
7. Италия – Ангел Чолаков
8. Китай – Пламен Шукюрлиев
9. Кувейт – Алкесандър Олшевски
10. Румъния – Александър Филипов
11. Нидерландия – Никола Колев
12. Сърбия – Ангел Димитров
13. Представителство на България към ООН в Ню Йорк – Стефан Тафров
14. Македония – Иван Петков
15. Австрия – Елена Шекерлетова
16. Белгия – Веселин Вълканов
17. Унгария – Бисерка Бенишева
18. Великобритания – Константин Димитров
19. ООН – Женева – Иван Пиперков
20. Брюксел, постоянно представителство към ЕС – Димитър Цанчев
21. Йемен – Борис Борисов
22. ЮАР – Катя Делева
23. Словакия – Маргарита Ганева
24. Украйна – Красимир Минчев
Специален поздрав от Ватикана : посланик Маричков който уби човек на пътя и е с условна присъда за това до заблудените българе или как бях седесар а ся гербер
http://www.youtube.com/watch?v=9v7INIaVlwM"
Последно промяна от myhata II на Сря Яну 25, 2012 10:04 am, променено общо 1 път.
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Еее, ама в песента не се чува "аз не съм посланик и никога няма да бъда". Той е "просто човек" и сигурно в тази обширна категория влиза и посланика...
И обича синьото небе ама над друга държава надвиснало. Истината е, че винаги е бил тарикат и си дочака своя звезден миг с цената на политическа хамелеонщина и мазнене на актуалните във властта. Много се съмнявам да владее и езика, ама това са подробности...
Грешка, не е той а сина му,а през 90те години е бил баща му консул там демек Дядо и Внуче пък аз не съм Хуманист и тра ла ла 
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Нищо не разбрах! Чий син, какъв дядо, къде?myhata II написа:Грешка, не е той а сина му,а през 90те години е бил баща му консул там демек Дядо и Внуче пък аз не съм Хуманист и тра ла ла
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Трудно ще рабереш, мухата е завършила в Канада.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- Bistra
- Напуснал форума
grozdan написа:Нищо не разбрах! Чий син, какъв дядо, къде?myhata II написа:Грешка, не е той а сина му,а през 90те години е бил баща му консул там демек Дядо и Внуче пък аз не съм Хуманист и тра ла ла
Поне така си мисля.Да видим дали този път успях да разбера ципокрилия език?!myhata II написа:3. Ватикана – Кирил Маричков
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Бащата на К. Маричков музиканата е бил консул през 90те във Ватикана , сега сина на музиканта който е със същото име К.Маричков той също отива там 
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Най-накрая зацепих, голяма боза ... остава и дядото да е бил "К. Маричков".myhata II написа:Бащата на К. Маричков музиканата е бил консул през 90те във Ватикана , сега сина на музиканта който е със същото име К.Маричков той също отива там