Misho76 написа:Саботаж на служителите на БГ пощи,които добре познават печата на Виена е това или на такова ми прилича...
Това звучи доста несериозно.E-mail вече е Официална Кореспонденция. Според мен би било редно да се изпращат веднъж с обикновена поща и веднъж сканирани по e-mail.Това се практикува в редица страни.Със сигурност ще потвърдя ... леко се съмнявам че ще ми пратят наново поканата по мейл .. поне на последната инфо среща в БГ на Канадското посолство в Румъния казаха че заради защита на личните данни избягвали да пращат такива документи по мейл
А сега какво се получава?Повечето поканени кандидати са реално без получени покани.И ако тези хора никога не разберат,че са имали ден и час за интервю?
А тези,които не пишат тук в този форум?Те чудно как ли ще разберат,ако са им изпратили покана?
 незная колко сериозно е, знам само че го чух лично от устата на служителката която презентираше ... хубавото в тази посока е че вече формулярите за медицинските ще се изпращат по меил .. това поне казаха тези дами.
 незная колко сериозно е, знам само че го чух лично от устата на служителката която презентираше ... хубавото в тази посока е че вече формулярите за медицинските ще се изпращат по меил .. това поне казаха тези дами.А сега и добрите новини днес успях да стисна в ръката си и поканата за интервю на 09.март
Така че писмата вече пристигат! Вярно че с мнооого голямо закъснение но все пак пристигна.

4-5 години процедура е адски много време, много неща се случват за толкова време, достатъчно е за да се откаже човек някаде посредата на процедурата. Хората, които ме подтикнаха към тази процедура заминаха през 2010г. и процедурата им трая точно 1г. Наистина много обезкуражаващо.
 4-5 години процедура е адски много време, много неща се случват за толкова време, достатъчно е за да се откаже човек някаде посредата на процедурата. Хората, които ме подтикнаха към тази процедура заминаха през 2010г. и процедурата им трая точно 1г. Наистина много обезкуражаващо.